Negativa

Onda nemoj da prigovaras a teme nisu iste vec su sve iz istorije Beograda
Mnoge teme su otvorene na osnovu pisanja Milunke Savic koja je napisala i izdala knjigu o Beogradu i njegovim zanimljivostima
Ja na primer nisam znala o prvim cvecarama u Beogradu..Ne znam zasto je problem otvaranje jedne takve teme,a vidim i da je tema čitana
Ja sam još pre izvesnog vremena pisala u negativi o tom besomucnom otvaranju tema, nije ovo prvi put, ali se sad nadovezah jer mi drago da je to još neko primetio....
Kao da neko radi na normu da pa ih štancuje. I to je tako.
A gomila ih sve na istu temu u kojoj neko (1,2) ili niko ne odgovori....

I naravno da cu prigovarati, bez spominjanja nick-a, pa ko se sam prepozna :ceka:

p.s.Tu knjigu od drage Milunke, kao i njenu prethodnu - imam ,, a i njena gostovanja na studiju B su vrlo zanimljiva💕

kad odem u inostranstvo jedna od prvih stvari koje radim je da odem u samoposlugu i nakupujem se stvari kojih nema kod nas :D

tako da..sigurno cu probati..hvala na upozorenju :D

recimo sveps od visanja mi se dopao :D

Ja sam još pre izvesnog vremena pisala u negativi o tom besomucnom otvaranju tema, nije ovo prvi put, ali se sad nadovezah jer mi drago da je to još neko primetio....
Kao da neko radi na normu da pa ih štancuje. I to je tako.
A gomila ih sve na istu temu u kojoj neko (1,2) ili niko ne odgovori....

I naravno da cu prigovarati, bez spominjanja nick-a, pa ko se sam prepozna :ceka:

p.s.Tu knjigu od drage Milunke, kao i njenu prethodnu - imam ,, a i njena gostovanja na studiju B su vrlo zanimljiva💕
Milunka je divna i volim da citam njene tekstove vezano za Beograd i nedostaje mi na Forumu
A što se tice otvaranja tema ..i dalje cu to da radim ako bude neka zanimljiva :)

kad odem u inostranstvo jedna od prvih stvari koje radim je da odem u samoposlugu i nakupujem se stvari kojih nema kod nas :D

tako da..sigurno cu probati..hvala na upozorenju :D

recimo sveps od visanja mi se dopao :D
Pojavila se reklama Fanta od grožđa verujem da ce se ubrzo pojaviti supermarketima.-.juce sam videla reklamu na tv-u
Bar tamo na reklami ima neku tamu boju ..pitanje je kakav je ukus :)

kupusare nisu dobre jer se tekst gubi..
verujem da ni sad ti nemas pojma sta je sve pisano tamo.

bolje je da svaka tema bude odvojena da bi se lakse nasla kad te zanima.
Koji tekst tabe? Šio mi ga Đura ili Šarov za kafanskim stolom?
Ja ne znam šta je pisano tamo, jer me nije zanimalo a to je isto njena tema.
Ako su njene teme toliko interesantne čudi me da ti nisi pisao u nekoj od njih?

U njenim temama kao što sam već rekla samo ona piše...

ali teme imaju preglede..znaci ima onih koje zanima i koji citaju.
ne mozes u svemu polaziti od sebe, previse je arogantno.

postoje teme u kojima pricamo, teme u kojima se svadjamo, teme u kojima se slazemo i teme koje samo prelistamo.

Da si citala videla bi da su ljudi pisali a i sami ostavljali tekstove..Ta tema je odradila svoj i stoji kao podsetnik...a kako smo odlucili da nema više zbirnih tema otvara se svaka tema posebno..kao što ce se i nastaviti

postoje teme u kojima pricamo, teme u kojima se svadjamo, teme u kojima se slazemo i teme koje samo prelistamo.
Tema je indeksirana na Googlu, cak sam nalazila na drugim forumima i mestima tekstove iz te teme

Ne polazim samo od sebe jer da si čitao sve, video bi da je Greba pre mene, u ono vreme kada nisam bila ovde, takođe pisala o tome!!!
Većina ćuti a malo nas ima petlju da nešto kaže...

I baš me čudi što je Milunka otišla sa Krstarice a aktivna je na nekim drugim mestima na kojima je srećem...

Osim toga nijedna od tih tema nije autorska već je copy/paste, iz nekih novina, sa nekog portala, itd...
Ja mogu da razumem da se otvara tema povodom nečega što se dogodilo u Beogradu pa da diskutujemo o tome.
Ali ovoliko nebuloza kao na prvoj strani PDF Beograd nigde nema.

Da si citala videla bi da su ljudi pisali a i sami ostavljali tekstove..Ta tema je odradila svoj i stoji kao podsetnik...a kako smo odlucili da nema više zbirnih tema otvara se svaka tema posebno..kao što ce se i nastaviti
Ja ne zivim u Beogradu, ali citam i komentarisem ponekad tvoje Teme.
Nema nikakve veze ko gde zivi, sve je stvar interesovanja :)

Na ove insinuacije @~Kiki~ imam samo da kazem to da ako mi je cilj ikada bio da ovde budem moderator, to bih lagano I bila, evo potvrdice to administrator. @tab503
Nije mi to cilj, zao mi je sto ste tako zli postali. Vecina.
Tebe nisam od ranije ni znala, a na forumu sam mozda duze od tebe.
Opet, sve to nema nikakvog smisla kad ste prestali da budete ljudi (ili pak to nikada niste ni bili, neki od vas).
Cinizam i zlo izjeda.

Back