Negativa

nemojte da kukate, mi smo sve to dozvolili, znaci saucesnici smo
Можда "ми" у просеку... Претежно због глупости опозиционих политичара. Постоји довољно гласача али мора да се понуди нормалан програм рада.

IMG_20230628_070106.jpg

Majstor ovlašćenog servisa za ugradnju klima ladno šutirao kolegu u dvorištu pred komšilukom.
Plaćena ugradnja 15000. Nisu morali ništa da buše, stavljena na mesto stare klime (koja je skinuta prošle nedelje, znači nisu je oni skidali).
Dečko inače malo ometen u razvoju bio sam kad su je montirali.
Naplatili mu još 5000, nisu ugradili odvodnu cev, nisu ostavili račun.
Otac zvao da se žali, došli malopre, i viče ajde pričaj kolilko hoćeš creva!!!!
Oćeš ceo kotur?!?
Stavio crevo i pošao a komšija ga opet pita za račun da vidi šta su to naplatili juče još 5000.
Nemam kod sebe zaboravio sam doneću sutra ako je toliko bitno?!?!
Pa jel moguće da si i juče i danas bez računa.
A kolega pokušava da ga izvadi i kaže gospodine zaboravili smo u gužvi smo velikoj imamo po 5-6 intervencija dnevno
Onaj ludak kaže ćuti bre i šutne ga 2 puta :zeek:
Kaže velja eto 5-6 intervencija dnevno po 5 hiljada, bez računa, jel to u redu?
A onaj mu se uneo u lice i kaže idem da kupim blok, dobićeš račun i teraj se više!!!
ja nemam komentara

cek..ugradnju klime naplatili 20.000? :eek:
Da.
Izašla mu na kraju 92 000
JEste skupa ugradnja ali može im se.
Radnje imaju sklopljene ugovore sa ovlašćenim servisima i ne važi garancija ako je nije ugradio neki od njih.
U svakom slučaju, nije trebalo da im se naplati bušenje jer je bilo probušeno, neverovatno mi je takođe da kabal i utičnica nisu uračunati u cenu uređaja nego i to naplaćuje ovlašćeni servis i svašta nešto ali ja da se mešam neću.

oni ulicni djubretari manekeni, samo vozaju one kante, lagano, opusteno, telefon ne ispustaju iz ruke i sa uva
djubreta na sve strane, nisu pocistili ni djubre od prosle oluje, garant je dobar deo zavrsio u odvodima...

oni ulicni djubretari manekeni, samo vozaju one kante, lagano, opusteno, telefon ne ispustaju iz ruke i sa uva
djubreta na sve strane, nisu pocistili ni djubre od prosle oluje, garant je dobar deo zavrsio u odvodima...
Na zelenjaku su zapušeni odvodi u podzemnom prolazu.
I prolaz na terazijama(inače nedavno renoviran) je prošle nedelje bio poplavljen

Komsija u stanu ima podstanare, kaplje mu klima na sve strane, zid zgrade non-stop mokar......izgleda nema nameru da opravi
Neverovatno koliko su ljudi neodgovorni.
Zarad creva uništavaš ceo zid.
Tako je kod moje majke komšija iznad odbijao da na odvodnu cev na terasi doda još nekih 5-6cm cevi da voda ne kaplje na naš gelender ispod.
Nije hteo to da uradi, pojela rđa gelender na delu ispod slivnika
Ne vode računa o svojem a kamoli o tuđem

Back