- Poruka
- 49.839
Можда "ми" у просеку... Претежно због глупости опозиционих политичара. Постоји довољно гласача али мора да се понуди нормалан програм рада.nemojte da kukate, mi smo sve to dozvolili, znaci saucesnici smo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Можда "ми" у просеку... Претежно због глупости опозиционих политичара. Постоји довољно гласача али мора да се понуди нормалан програм рада.nemojte da kukate, mi smo sve to dozvolili, znaci saucesnici smo
nema to veze sa glasanjemja nisam ! ja nisma glasao za "ove" ...
@електрика se interesovala za te karte pa cekamo njen izvestaj da li ima guzvi.
Имам утисак да ће се јавити када се врати са путовања.nema @причалица na forumu![]()
tu je, bila je u subotu.nema @причалица na forumu![]()
Где се купује карта, може ли за готовину?Imao je i beovoz koji je bio laka ruta za one koji idu na posao...
sad su i to sjebali.
Pravo da ti kažem grebo te besplatne propusnice u 90%slučaja dobijaju oni kojima nije problem da plate za njih ili ih uopšte i ne koriste ali bitno da su ih uzeli
cek..ugradnju klime naplatili 20.000?Plaćena ugradnja 15000. Nisu morali ništa da buše, stavljena na mesto stare klime (koja je skinuta prošle nedelje, znači nisu je oni skidali).
Naplatili mu još 5000, nisu ugradili odvodnu cev, nisu ostavili račun.
Da.cek..ugradnju klime naplatili 20.000?![]()
Na zelenjaku su zapušeni odvodi u podzemnom prolazu.oni ulicni djubretari manekeni, samo vozaju one kante, lagano, opusteno, telefon ne ispustaju iz ruke i sa uva
djubreta na sve strane, nisu pocistili ni djubre od prosle oluje, garant je dobar deo zavrsio u odvodima...
oni ulicni djubretari manekeni, samo vozaju one kante, lagano, opusteno, telefon ne ispustaju iz ruke i sa uva
djubreta na sve strane, nisu pocistili ni djubre od prosle oluje, garant je dobar deo zavrsio u odvodima...
Neverovatno koliko su ljudi neodgovorni.Komsija u stanu ima podstanare, kaplje mu klima na sve strane, zid zgrade non-stop mokar......izgleda nema nameru da opravi
Нешто су пробали, али се састојци не слажу.
mislim da sma je bas pre neki dan video kad sam tuda vozio biciklevo ne znam bogumi
![]()