- Poruka
- 28.776
vozio si uzbrdo il nizbrdo?...nako pitammislim da sma je bas pre neki dan video kad sam tuda vozio bicikl![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vozio si uzbrdo il nizbrdo?...nako pitammislim da sma je bas pre neki dan video kad sam tuda vozio bicikl![]()
Будале које долазе до изражаја под утицајем алкохола... једна од најгорих врста.Na vrhu zgrade iznad prolaza ka Nušićevoj je restoran.
Sinoć oko 23:30 dok sam čekala 31 odozgo je urlao pevač rodio se sin mali gospodin.
Ono je jako ružno za onaj deo grada u ono doba kad se uzme u obzir da se u bližoj okolini nalazi 3 hotela
Naravno da je ruzno.Na vrhu zgrade iznad prolaza ka Nušićevoj je restoran.
Sinoć oko 23:30 dok sam čekala 31 odozgo je urlao pevač rodio se sin mali gospodin.
Ono je jako ružno za onaj deo grada u ono doba kad se uzme u obzir da se u bližoj okolini nalazi 3 hotela
Licno me sad bas briga. Iako
ima se, moze senegativa = teskoe bez @tab503 ... kako to da mu odmor traje tako dugo![]()
ma cuti bre..bolje da je ostao jos tolikonegativa = teskoe bez @tab503 ... kako to da mu odmor traje tako dugo![]()
ua! dole burzoazija!ima se, moze se![]()
Ово на Тргу је пустиња...Kad se setim kako su svi pljuvali "socijalističke betonske žardinjere' i uopšte izgled trga republike....
Šta bi sad dali za one žardinjere, klupe, sat, fontanu i breze kod stanice 37.
Pogledajte prilog 1394381
i ja to pomislih...sad ce i breskve biti na akcijito onaj vracen sa granice pun olova i sl?
:/
To isto rade na Fruškoj Gori.