Negativa

Na vrhu zgrade iznad prolaza ka Nušićevoj je restoran.
Sinoć oko 23:30 dok sam čekala 31 odozgo je urlao pevač rodio se sin mali gospodin.
Ono je jako ružno za onaj deo grada u ono doba kad se uzme u obzir da se u bližoj okolini nalazi 3 hotela

Sinoć oko 23:30 dok sam čekala 31 odozgo je urlao pevač rodio se sin mali gospodin.
Ono je jako ružno za onaj deo grada u ono doba kad se uzme u obzir da se u bližoj okolini nalazi 3 hotela
Будале које долазе до изражаја под утицајем алкохола... једна од најгорих врста.

Naravno da je ruzno.
A kako je tek ruzna buka iz deligradske, jadni stanari

Kad se setim kako su svi pljuvali "socijalističke betonske žardinjere' i uopšte izgled trga republike....
Šta bi sad dali za one žardinjere, klupe, sat, fontanu i breze kod stanice 37.

20230814_141240.jpg

Kad se setim kako su svi pljuvali "socijalističke betonske žardinjere' i uopšte izgled trga republike....
Šta bi sad dali za one žardinjere, klupe, sat, fontanu i breze kod stanice 37.

Pogledajte prilog 1394381
Ово на Тргу је пустиња...

Виђао сам на тв и веће тргове, али ретко је то тако уједначено сивило - буде барем нека шара, нешто барем... Ово наше сивило је добра подлога само за којекакве конструкције које се поставе, зими или лети...

За зеленило се потпуно слажем - то што су код станице посадили неколико стабала не значи много.

На тих пар "клупа" од великих комада камена можеш да седнеш, али око њих уме да буде прљаво па ћеш се лако предомислити.
У старој комбинацији је било боље распоређеног места за слободно седење. Сада можеш само на полу-унеређену каменчину или у кафић. А онако се могло и на ивицу превеликих жардињера.

vec sam na jednoj temni rekla da ne mogu da prezalim stari trg republike sa svim onim cvetnim zardinjerama , kandelabrima i drvenim sedistima kao klupe
bila je to oaza izmedju pozorista i narodnog muzeja..sada je ogoljen beton koji nicemu ne sluzi
greba je postavila na temi beopgrad kojeg vise nema i sliku ,,pa uporedite bivsi trg i sadasnji ( ima slika gore)
1692113139757.jpeg

Back