- Poruka
- 28.776
Ok, uzivajte u ucmalosti i osipanju foruma
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti se isto uvredis kad te neko ispickara..Ok, uzivajte u ucmalosti i osipanju foruma
Kako se ti izrazavas...sramota! Mator covek i jos sef. Sokirana sam od prostakluka.ti se isto uvredis kad te neko ispickara..
tako se uvrede i oni koje elektrika ispickara
Sava se uliva u Dunav , nisam stručan ali u Dunavu kod NS se izlilo 30tona nafte pre neki dan.Izuzetno danas smrdi i prljavo je na Adi, trave u vodi kolko hoces, a videh i 2 crknute ribe plutaju
Pogledajte prilog 1364408
Sava se uliva u Dunav , nisam stručan ali u Dunavu kod NS se izlilo 30tona nafte pre neki dan.
Ekološka katastrofa za Dunav.
Ovo je ravno genocidu.
Ali ribe su u pitanju , zato sam naveo to izlivanje. ..druze , ada je nastala od rukavca Save, nema dodira sa Dunavom
a ta nafta sto se izlila ce nam hebati mamu...prvo po pitanju vode za pice za naredni period
a tek za eko sistem uz obalu![]()
Ali ribe su u pitanju , zato sam naveo to izlivanje. ..
Rekoh da ne znam ...ali mnogo toga se baca po rekama , ovo je izašlo u javnost a šta se ne zna i ne sazna ...
a sta je unisteno?
Koja bruka , ako je investitor u SNS-u onda neće biti kazne.
Da li je investitoru zasmetao oluk na konaku knjeginje Ljubice, pa je odlučio da ga malo iseče?a sta je unisteno?
isekao je oluk od konaka i zidao tik uz sam konak ..ima i temaa sta je unisteno?
Verovatno niko,al može mu seDa li je investitoru zasmetao oluk na konaku knjeginje Ljubice, pa je odlučio da ga malo iseče?
Ko je odobrio da se gradnja naslanja na spomenik kulture od izuzetnog značaja, gde je tabla sa informacijama o radovima?
Ево видео о инвеститорима мислим да се помиње и шапићVerovatno niko,al može mu se
Imao je i beovoz koji je bio laka ruta za one koji idu na posao...
Прво онеспособе, па потом једног дана направе нешто ново, замену.Imao je i beovoz koji je bio laka ruta za one koji idu na posao...
sad su i to sjebali.
nemojte da kukate, mi smo sve to dozvolili, znaci saucesnici smo