електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa toksicna si jbt.
pa toksicna si jbt.
Sipas u lice ISTINU... kao ne znas?
ej ... dobrodosla na forum francuska sobarice![]()
1. neНе знам само
1. да ли се само мени то дешава?
2. ко ми то ради?
Мислим, ово је већ трећи део форума где се то догађа. Притом се уопште не сећам да сам ишта писала на пдф Социјална заштита.
1. ne
2. znas ne pravi se bebica
3. boli te cvetko
4. hebe ti se bre... zahebavaj i uzivaj
![]()
ok.Не, не знам ко ме толико мрзи, заиста.
mnogo je vise nas koji te volimoНе, не знам ко ме толико мрзи, заиста.
kako da prskaju kad je do "juce" pljustala kisa.Шетала вечерас са другарицом кејом до ушћа, поједоше нас комарци. Прска ли ико те гадове?
koji je to forum?
koji je to forum?
e da..to je problem kad ti se blokira pisanje na jednom forumu.. softver ne omogucava selektivno nego ste svi blokirani u istom kosu.Социјална заштита. Ту имам један једини пост и то на теми о старачким домовима.
Крајње нормалан и неутралан.
Poruka u temi "Staracki domovi u Srbiji" https://forum.krstarica.com/threads/staracki-domovi-u-srbiji.286371/post-46276223
Шта се дешава? Зашто не могу да приступим ни 'Питањима везаним за форум'?
e da..to je problem kad ti se blokira pisanje na jednom forumu.. softver ne omogucava selektivno nego ste svi blokirani u istom kosu.
tako da je nekome drugom blokirano pisanje na socijali i onda je i tebi automatski blokirano kao sto je i njemu blokirano na domacim zivotinjama gde je tebi.
ako obecas da neces onako pljuvati po ljubiteljima pasa ja cu te skroz odblokirati da mozes da kuckas opet svuda.
pa drugima nije blokirano pisanje na nekom forumuНе разумем уопште то што си написао. Не видим да се још некоме дешава то што и мени.
pa drugima nije blokirano pisanje na nekom forumu
samo tebi i jos par njih
kao sto rekoh, ako obecas da ces se lepo ponasati na forumu zivotinja odblokiracu te.
da pokusam da ti objasnim.
sistem ne dozvoljava selektovano biranje vec samo "djuture"
na primer tebi je blokirano na svetu zivotinja
mistiku je blokirano na socijali
i tebi i njemu je blokirano na oba foruma, sistem ne moze selektivno samo njemu da blokira socijalu a tebi svet zivotinja nego i ti i on imate blokadu na oba foruma..
otkud znam, neko treci je tamo blokiran..morao bih da pogledam.А зашто Питања о форуму?
kazem ti, rado cu te odblokirati, samo obecaj da ces se suzdrzavati na svetu zivotinja ili da prosto neces ici tamo.
ti ne smetas, znas da volim da caskam a nekad i da se prepirem sa tobomИли да само нестанем одавде. Осетиш да сметаш, чему све онда. Ружно и тужно.
znaci trpite samo jednoumlje, lepo pisanje? ua vuckovci!ali si na svetu zivotinja preterivala..ruzno si pisala i morali smo da te tamo blokiramo
znas me mnogo bolje da bi rekla nesto ovakoznaci trpite samo jednoumlje, lepo pisanje? ua vuckovci!
npr ja nenormalno volim zivotinje, posebno macke i pse, ali mi njeni postovi o psima nikada nisu smetali iako su sasvim suprotni od mog misljenja.