Evo mene opet.
U proslom postu sam iznela problem sa vlasnicima doma u kojem je do pre 3 nedelje bila moja baka,mislila sam da vise necu imati potrebe da se obratim ali posto su prekardasili svaku meru,sada cu da iznesem ime doma i sta sve rade i kako se ponasaju!!!
U pitanju je dom Milagro Casa na Zvezdari,vlasnica je psihicki bolesnik koji maltretira sticenike i njihove porodice,ponasa se kao upravnik logora! Pored toga sto su im ljudi izgladneli i anemicni(a pritom svaki kontakt sa porodicom onemogucen),drznula se juce da podmetne njenog muza da nas zove na telefon a baba vec 3 nedelje nije u njihovom domu i nema veze sa njima,da njen muz urlice na moju majku kako je njima na adresu stigao babin korona test i urlikali su kako je to zloupetreba a mi pritom nemamo nikakve veze sa testom i njihovim domom,nemamo pojma o cemu se uopste radi! U svakom slucaju drznuli su se posle svega da nas psihicki uznemiravaju svojim idiotarijama!!!! Vlasnica je drska,bahata,nevaspitana i psihicki bolesna zena,ne dozvoljava bilo kakav kontakt izmedju porodice i sticenika,ljudi anemicni,zombirani i izgladneli(doktorka koja je pregledala babu rekla je da je baba uzasno izgladnela,da su svi depoi u organizmu potpuno prazni!!!!,baba je izasla iz doma puna krvnih podliva po licu i rukama sto su nam naravno precutali,da nismo babu izvukli iz doma 10 dana ranije ne bi ni znali u kakvom je stanju baba). Kad god smo zvali telefonom i pitali kako je baba-kljucali su nas u mozak svaki put zasto zovemo,vlasnica nam prica njene probleme(koji nas ne interesuju jer zovemo zbog babe a ne gazdaricnih problema),onda nakrpi moju majku zasto zove i stalno neko kljucanje u mozak!
U domu je rasulo vec par meseci u nazad,nema osoblja na sta se i sama vlasnica zalila,izgubili su babine cipele i jaknu(ne znam kako).
U svakom sucaju prema njima smo bili i suvise tolerantni ali jucerasnja ekstremna bahatost je probila svaku meru i sada objavljujem o kom domu se radi!
Ako imaju psihicke probleme neka se lece kod psihijatra a ne da svoje bolesti istresaju na starim ljudima i njihovim porodicama!
Sokirani smo kolicinom njihovog bezobrazluka!!!!

Mozes misliti-greskom im je stigao babin test i to je sada razlog za maltretiranje porodice koja nema veze sa tim.
I napomenula bi jos jednu stvar-babi je letos par puta na taj dom stizao poziv za ostavinsku raspravu oni nama to uopste nisu prijavljivali!