Negativa

pa toksicna si jbt.
Sipas u lice ISTINU... kao ne znas?
ej ... dobrodosla na forum francuska sobarice :)

Не знам само
1. да ли се само мени то дешава?
2. ко ми то ради?

Мислим, ово је већ трећи део форума где се то догађа. Притом се уопште не сећам да сам ишта писала на пдф Социјална заштита.

Не знам само
1. да ли се само мени то дешава?
2. ко ми то ради?

Мислим, ово је већ трећи део форума где се то догађа. Притом се уопште не сећам да сам ишта писала на пдф Социјална заштита.
1. ne
2. znas ne pravi se bebica
3. boli te cvetko
4. hebe ti se bre... zahebavaj i uzivaj
;)
:kiss:

koji je to forum?

Социјална заштита. Ту имам један једини пост и то на теми о старачким домовима.
Крајње нормалан и неутралан.
Poruka u temi "Staracki domovi u Srbiji" https://forum.krstarica.com/threads/staracki-domovi-u-srbiji.286371/post-46276223
Шта се дешава? Зашто не могу да приступим ни 'Питањима везаним за форум'?

Социјална заштита. Ту имам један једини пост и то на теми о старачким домовима.
Крајње нормалан и неутралан.
Poruka u temi "Staracki domovi u Srbiji" https://forum.krstarica.com/threads/staracki-domovi-u-srbiji.286371/post-46276223
Шта се дешава? Зашто не могу да приступим ни 'Питањима везаним за форум'?
e da..to je problem kad ti se blokira pisanje na jednom forumu.. softver ne omogucava selektivno nego ste svi blokirani u istom kosu.
tako da je nekome drugom blokirano pisanje na socijali i onda je i tebi automatski blokirano kao sto je i njemu blokirano na domacim zivotinjama gde je tebi.

ako obecas da neces onako pljuvati po ljubiteljima pasa ja cu te skroz odblokirati da mozes da kuckas opet svuda.

e da..to je problem kad ti se blokira pisanje na jednom forumu.. softver ne omogucava selektivno nego ste svi blokirani u istom kosu.
tako da je nekome drugom blokirano pisanje na socijali i onda je i tebi automatski blokirano kao sto je i njemu blokirano na domacim zivotinjama gde je tebi.

ako obecas da neces onako pljuvati po ljubiteljima pasa ja cu te skroz odblokirati da mozes da kuckas opet svuda.

Не разумем уопште то што си написао. Не видим да се још некоме дешава то што и мени.

pa drugima nije blokirano pisanje na nekom forumu :D
samo tebi i jos par njih :D

kao sto rekoh, ako obecas da ces se lepo ponasati na forumu zivotinja odblokiracu te.

Слушај, немам никакву намеру да лупам главом о зид и пишем оно што ће бити брисано и цензурисано. Значи, не желим приступ Свету животиња јер ту нема слободне речи. Заборави.
Са друге стране и даље не разумем зашто Социјална заштита и зашто Питања о форуму. Шта сам ту урадила!!!?!!

da pokusam da ti objasnim.
sistem ne dozvoljava selektovano biranje vec samo "djuture"
na primer tebi je blokirano na svetu zivotinja
mistiku je blokirano na socijali
i tebi i njemu je blokirano na oba foruma, sistem ne moze selektivno samo njemu da blokira socijalu a tebi svet zivotinja nego i ti i on imate blokadu na oba foruma..

da pokusam da ti objasnim.
sistem ne dozvoljava selektovano biranje vec samo "djuture"
na primer tebi je blokirano na svetu zivotinja
mistiku je blokirano na socijali
i tebi i njemu je blokirano na oba foruma, sistem ne moze selektivno samo njemu da blokira socijalu a tebi svet zivotinja nego i ti i on imate blokadu na oba foruma..

Значи и Мистик је паметан човек.

znaci trpite samo jednoumlje, lepo pisanje? ua vuckovci!

npr ja nenormalno volim zivotinje, posebno macke i pse, ali mi njeni postovi o psima nikada nisu smetali iako su sasvim suprotni od mog misljenja.
znas me mnogo bolje da bi rekla nesto ovako :D

da je samo imala misljenje protiv pasa ne bi bilo problema.

Back