електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Напушила сам и дебила и апотекарке.i sta si rekla u apoteci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Напушила сам и дебила и апотекарке.i sta si rekla u apoteci?
realno u apoteci i pekari nema mesta zivotinjama.Нема никакве ознаке које би то потврдиле. Погледала сам.
realno u apoteci i pekari nema mesta zivotinjama.
u stvari nema ni u trznim centrima nego gazde mrzi da ih setaju pa ih vodaju tamo gde zivotinjama ni ne prija.
Zabranjeno vam je pisanje na ovom forumu.
Ne samo da oglase,već kuvaju i kafu kad dodjesИмаш људе којима је досадно и онда огласе стан по немогућој цени. Забављају се тако, долазе им агенти, водају купце...Има свега.
preterivala si.. jedno je reci misljenje, braniti misljenje ali je drugo pozivati na nasilje i siriti mrznju..ovo je i za tebe bolje resenje nego da te pune kaznama.Опет ми се ово дешава
ja sam znao zenu koja je tako isla i izigravala kupca kad god joij je bilo dosadno..Ne samo da oglase,već kuvaju i kafu kad dodjes
Nisu problem oni,problem su oni koji izigravaju kupce.
Nose svesku sa sobom.
Ko djak prvak,sve upisuju
E takve ja oteram
Немој. Немој правдати то.preterivala si.. jedno je reci misljenje, braniti misljenje ali je drugo pozivati na nasilje i siriti mrznju..ovo je i za tebe bolje resenje nego da te pune kaznama.
u stvari nisi tamo blokirana zbog tih postova nego zbog tvog uzasnog ponasanja i vredjanja novog clana na ovoj temiДа наставим овде пошто не могу тамо. Таб отвори тему на Животињама инспирисан мојим постом на Негативи и онда ја пишем шта мислим али не - то некоме смета јер није у стању да се бори аргументима, значи није у стању да комуницира речима (ко зна, можда лавеж разуме) и онда добијем ово саопштење као у горњем посту.
Не постоји форум на ком сам била (а била сам на пуно њих) где овако нешто постоји. Бануј ме али ме немој правити идиотом!
Pogledajte prilog 1291760
nije se on dosetio..jos je vuk bojovic hteo da izmesti zoo vrt.
ta prica je stara jedno 20 godina i u neku ruku i jeste u redu jer je to mali prostor za sve te zivotinje.. one su u malecnim kavezima i nije im prijatno..
a i bilo je slucajeva pada sa tvrdjave u kaveze.
bila je prica i da se prosiri na donji grad ali se od toga odustalo.
meni je ok da se izmesti.
da zivis ovde znao bi koliko uvece smrdi u okolini.jes vala aj i Beogradjanku da premestimo u Kumodraz i Saveznu skupstinu u ritopek recimo ... daj jbt
Ali sada je baš hitno pošto je cena kvadrata superevo sad nadjoh
i ovde smo pricali jos 2007. kad je bio predlog da se premesti u surcin.
https://forum.krstarica.com/threads/treba-li-premestiti-zoo-vrt.165616/
da zivis ovde znao bi koliko uvece smrdi u okolini.
drugo, zivotinjama ne prija tako skucen prostor..
njima odgovara sirina.. veci kavezi, prostor da mogu i da protegnu noge..kad si poslednji put bio u zoo vrtu?
jel si video tuzne oci zivotinja dok sede na jednom mestu jer realno imaju prostora da naprave krug unutar kaveza radiusa 2 do 3 metra.
a to je tek hit.. mislim ljudi bas loopaju.Ali sada je baš hitno pošto je cena kvadrata super![]()
a to je tek hit.. mislim ljudi bas loopaju.
niko tamo nista nece moci da gradi jer je to kalemegdan..
loopaju kao sto su loopali za investitore i popzar u fabrici sutjeska a onda se ispostavilo da ta zgrada vec ima investitora i da su pozar napravili klosari koji su se grejali.
gaucosi nisu pripadali kalemegdanu nego poletupre tacno 3 god , neposredno nego sto cu se preseliti za NS.
Da smrdi ... pa odavno je cela Tadeusa K. "mirisljava" ... ali nekako daje smek tom delu Dorcola.
Zaboravio sam koliko imam godina i da se pretvaram u gundjalo, svakako je bolje da bude na Adi npr ili Progaru
nego na Dorcolu.
Mene plase posledice izmestanja ! Sve te "pametne" zgrade koje ce da naguze tu i naprave IDIJOTLUK kao kod Beka tj dole kod "Gaucosa" ... e to je u najavi NEGATIVA veka za mene .. Oskrnaviti Kalemegdan gde god se neko seti da travnjak zabetonira ...
Zivi bili pa videli. Mogu odmah da se opkladim u litara piva koliko sam tezak da cemo biti svedoci tog skrnavljenja
gaucosi nisu pripadali kalemegdanu nego poletu
nekad sam igrao fudbal tamo.
to nije prostor kalemegdana.
ovde se kad se zoo izmesti nista nece graditi jer je to prostor kalemegdana.. mozda se prostor posto vec ima izgradjenu infrastrukturu iskoristi za neko igraliste i kafic