Negativa

Свратим данас на Ново гробље,
и док сам тражио кумов гроб,
дај реко' да поздравим још неколико покојних пријатеља.

У том смислу погледам пано са планом гробља, видим на енглеском.
Лепо, лепо, зађем са друге стране очекујући исту слику али текст на српском - Ма какви !

И са друге стране на енглеском.
Па корисније би било и да је свахили са друге стране, него два пута инглиш !!!

20221108_205840.jpg

Poslednja izmena:
https://www.novosti.rs/beograd/vesti/1171155/buducnost-stize-beograd-metro-ici-orlovace-mapa

da li su novinari postali ovolike dileje ?
pa ja ovako blesav ne bih Orlovacu u o ovakvom kontekstu spomenuo ...

mora da je problem u meni :think:
Потпуно се слажем да је непримерено.

Могу само да приметим да је твоја претпоставка да ови ипак имају нешто здравог разума... И претпоставка је погрешна.
Од ових ме више ништа не може изненадити.
Наравно, не знам унапред шта ће се све догодити, али ће све бити бесмислено.

mi smo jedina zemlja na svetu koja pokrece toliko skupu investiciju bez detaljno razradjenog plana vec po fazama koje se menjaju od meseca do meseca
Њима није потребан грађевински или финансијски план или прорачун одрживости инвестиције.
Треба им само крађа и муљачина. Све са чиме могу да обезбеде проценат, то иде.

Уобичајени савет за старије - немојте да навалите одмах први дан на пензију, поготово сада када се одједном даје.

Уобичајени савет за старије - немојте да навалите одмах први дан на пензију, поготово сада када се одједном даје.
ne kapiram ni zasto dizu penzije.. ja retko kad dizem novac sa racuna 90% kupovina obavljam karticom.. imam nesto malo u novcaniku sto mi mesecima stoj nedirnuto.. sve placam karticom, od kifle 30..40 din pa nadalje.
i oni treba da placaju karticom.

ne kapiram ni zasto dizu penzije.. ja retko kad dizem novac sa racuna 90% kupovina obavljam karticom.. imam nesto malo u novcaniku sto mi mesecima stoj nedirnuto.. sve placam karticom, od kifle 30..40 din pa nadalje.

jedan od odgovora je da voli da su njihove pare kod njih :lol:
a mnogi i ne znaju da barataju karticom ili da dižu keš na automatu

Ако не капираш да су пензионери из другог времена, других навика... све другачије... Шта да ти сад овде пишем?

Поседовање картице кошта.

navike se menjaju
samo gloopa i zadrta osoba tera svoje na svoju stetu.
Леп опис, нема шта.
Хајде лепо иди сад до неке баке од 75 година, која можда слабије чује или види и којој баш и не раде кликери, па јој реци да је глупа и задрта.

Немаш ни представу шта значи када мораш у маторим годинама да се бавиш са нечим са чиме никада у животу ниси.

Леп опис, нема шта.
Хајде лепо иди сад до неке баке од 75 година, која можда слабије чује или види и којој баш и не раде кликери, па јој реци да је глупа и задрта.

Немаш ни представу шта значи када мораш у маторим годинама да се бавиш са нечим са чиме никада у животу ниси.
ja kao nisam imao penzionere u kuci?

ali su moji bili skolovani, pametni, pratili su desavanja i u 70 i 80 godina baratali sa karticama, cekovima, kupovinama..
moj tata je bio car.. legao oko 1.. 2 ujutru, ustajao oko 9, posle setnja na kalemegdan, pa neki hobi popodne.. uopste se nije ukalupio u klasican zivot penzionera... moja mama i u 70 sa drugaricama vitlala po ceskoj i poljskoj...

jednom secam se anegdote kad je kupovao nesto na rate na cekove i pita me.."a koji nam je telefon?..sebe nikad ne zovem pa ne znam napamet" :rotf:

Back