- Poruka
- 131.442
a kad je to napravljeno?Није било тешко наћи на гуглу...
Слике су из 2014. године.
Pogledajte prilog 1249380
Pogledajte prilog 1249381
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a kad je to napravljeno?Није било тешко наћи на гуглу...
Слике су из 2014. године.
Pogledajte prilog 1249380
Pogledajte prilog 1249381
Гугл види то чудо одозго од 2001. године.a kad je to napravljeno?
Odlična ribarnica u prizemlju
Потпуно се слажем да је непримерено.https://www.novosti.rs/beograd/vesti/1171155/buducnost-stize-beograd-metro-ici-orlovace-mapa
da li su novinari postali ovolike dileje ?
pa ja ovako blesav ne bih Orlovacu u o ovakvom kontekstu spomenuo ...
mora da je problem u meni![]()
Њима није потребан грађевински или финансијски план или прорачун одрживости инвестиције.mi smo jedina zemlja na svetu koja pokrece toliko skupu investiciju bez detaljno razradjenog plana vec po fazama koje se menjaju od meseca do meseca
Жене које не успеју да нађу никог бар оквирно по својој мери, па морају да користе помоћ.a sta je negativa u ovom tekstu?
hvala na savetu, ali licno - volim da navalim na penziju od prvog danaУобичајени савет за старије - немојте да навалите одмах први дан на пензију, поготово сада када се одједном даје.
Теби савет ионако не треба, ниси од оних који се вуку два на сатhvala na savetu, ali licno - volim da navalim na penziju od prvog dana
![]()
ne kapiram ni zasto dizu penzije.. ja retko kad dizem novac sa racuna 90% kupovina obavljam karticom.. imam nesto malo u novcaniku sto mi mesecima stoj nedirnuto.. sve placam karticom, od kifle 30..40 din pa nadalje.Уобичајени савет за старије - немојте да навалите одмах први дан на пензију, поготово сада када се одједном даје.
ne kapiram ni zasto dizu penzije.. ja retko kad dizem novac sa racuna 90% kupovina obavljam karticom.. imam nesto malo u novcaniku sto mi mesecima stoj nedirnuto.. sve placam karticom, od kifle 30..40 din pa nadalje.
i oni treba da placaju karticom.
to se lako naucijedan od odgovora je da voli da su njihove pare kod njih
a mnogi i ne znaju da barataju karticom ili da dižu keš na automatu
Ако не капираш да су пензионери из другог времена, других навика... све другачије... Шта да ти сад овде пишем?ne kapiram ni zasto dizu penzije.. ja retko kad dizem novac sa racuna 90% kupovina obavljam karticom.. imam nesto malo u novcaniku sto mi mesecima stoj nedirnuto.. sve placam karticom, od kifle 30..40 din pa nadalje.
i oni treba da placaju karticom.
navike se menjajuАко не капираш да су пензионери из другог времена, других навика... све другачије... Шта да ти сад овде пишем?
Поседовање картице кошта.
Леп опис, нема шта.navike se menjaju
samo gloopa i zadrta osoba tera svoje na svoju stetu.
ja kao nisam imao penzionere u kuci?Леп опис, нема шта.
Хајде лепо иди сад до неке баке од 75 година, која можда слабије чује или види и којој баш и не раде кликери, па јој реци да је глупа и задрта.
Немаш ни представу шта значи када мораш у маторим годинама да се бавиш са нечим са чиме никада у животу ниси.