Negativa

ja kao nisam imao penzionere u kuci?

ali su moji bili skolovani, pametni, pratili su desavanja i u 70 i 80 godina baratali sa karticama, cekovima, kupovinama..
moj tata je bio car.. legao oko 1.. 2 ujutru, ustajao oko 9, posle setnja na kalemegdan, pa neki hobi popodne.. uopste se nije ukalupio u klasican zivot penzionera... moja mama i u 70 sa drugaricama vitlala po ceskoj i poljskoj...

jednom secam se anegdote kad je kupovao nesto na rate na cekove i pita me.."a koji nam je telefon?..sebe nikad ne zovem pa ne znam napamet" :rotf:
Не познајеш довољно људи.

Rusi, Ukrajinci, Indijci, oni talibani, sad i neki baš baš crnci nagrnuli ovamo. Okupirani smo. Bukvalno
Uopšte se više ne osećam sigurno u gradu. Kao da sam upala u neku drugu dimenziju. Ovo nije grad, sklop ljudi, nije ništa od onoga gde sam rođena.
Uništeni smo od strane onih koji beže da sebe spasu od 90ih pa na ovamo. Pomislim često da je zapravo to "mešanje" '90ih dovelo do toga. Nešto kao incest. Zbog genetike nismo trebali da se mešamo a jesmo i ovo su zapravo kontraindikacije.
Da sad nas zadesi neka sl situacija, gde bi mi bežali?

Ne deluju mi ni najmanje prijateljski nastrojeni. Nekim delovima grada više ne smem ni da prolazim zbog njih.
Okupirali su mnoge napuštene zgrade i stvorili čopore.Oni su "ugroženi" a ugrožavaju nas.
Oni ne mogu da se uklope u naše društvo. Isto kao i cigani. Ne žele
A priče o tome kako su ovde samo u tranzitu su glupost. Njih niko neće prihvatiti (što i nije iznenađujuće) i ostaće ovde zauvek. Ne mogu da zamislim do čega bi onda dovelo i "mešanje" sa njima

pasarela kod mega maxija na cukarickoj padini a u blizini pesackog prelaza kod lidl-a. Ne verujem da ce neko, ko je pazario u maksiju ili lidlu da se penje pasarelom kad moze da predje put uredno, na semaforu.
Stanari cukaricke padine odavno kukaju za pasarelom ali ne znam koji mozak je smislio da bude nedaleko od pesackog prelaza....lici mi da je to Vesic.:heart:
Nista stanari tog dela nisu dobili, i dalje im je prelaz daleko, i pasarela i semafor...tako da, bice opet pretrcavanja savske magistrale
IMG_20221118_093534.jpg

haha! idiotizam kao i ona kod ada mola.
oni su prekinuli prelazak autobusa preko čukaričkog mosta da bi sprečili da budale ginu jer je stepenište kao i na toj pasareli kod tempa postavljeno "naopako"
u tvom slučaju, te stepenice na strani ka obrenovcu treba da idu ka maxiju a ne ka gradu jer pedesetak metara odatle u pravcu grada ima i semafor i pešački prelaz. jel moguće da je to tako komplikovano da se napravi? stepenište kod ada mola vodi direktno u ostrvo između puta i mosta i tačno bi onda retardi preskakali bankine
da li oni koji projektuju to imaju predstavu za gde se to projektuje?
ta pasarela bi imala svrhu samo ako bi išla iznad citroena direktno u naselje

Потпуно се слажем да је непримерено.

Могу само да приметим да је твоја претпоставка да ови ипак имају нешто здравог разума... И претпоставка је погрешна.
Од ових ме више ништа не може изненадити.
Наравно, не знам унапред шта ће се све догодити, али ће све бити бесмислено.
2% stanovništva je zamenjeno izbeglicama iz ovog poslednjeg rata

haha! idiotizam kao i ona kod ada mola.
oni su prekinuli prelazak autobusa preko čukaričkog mosta da bi sprečili da budale ginu jer je stepenište kao i na toj pasareli kod tempa postavljeno "naopako"
u tvom slučaju, te stepenice na strani ka obrenovcu treba da idu ka maxiju a ne ka gradu jer pedesetak metara odatle u pravcu grada ima i semafor i pešački prelaz. jel moguće da je to tako komplikovano da se napravi? stepenište kod ada mola vodi direktno u ostrvo između puta i mosta i tačno bi onda retardi preskakali bankine
da li oni koji projektuju to imaju predstavu za gde se to projektuje?
ta pasarela bi imala svrhu samo ako bi išla iznad citroena direktno u naselje
mislim da bi imala svrhu da je napravljena nize (smer ka obrenovcu) bar 100-200 m od sadasnje lokacije, gde su grupisane zgrade.
ovako su dzabe napravilo i ko zna koliko nasih para bacili...jedino je njima korist verovatno, gradjani nek pretrcavaju magistralu kao i sad

videla sam u direkciji novog groblja, na spratu veliki, stajaci lep beli preciscavac vazduha...
setih se da je neko negde rekao da i nase 'umne glave' cak i u svojim sluzbenim autima imaju ugradjene neke super filtere za vazduh i da su grdne pare date za to

pasarela kod mega maxija na cukarickoj padini a u blizini pesackog prelaza kod lidl-a. Ne verujem da ce neko, ko je pazario u maksiju ili lidlu da se penje pasarelom kad moze da predje put uredno, na semaforu.
Stanari cukaricke padine odavno kukaju za pasarelom ali ne znam koji mozak je smislio da bude nedaleko od pesackog prelaza....lici mi da je to Vesic.:heart:
Nista stanari tog dela nisu dobili, i dalje im je prelaz daleko, i pasarela i semafor...tako da, bice opet pretrcavanja savske magistrale
Pogledajte prilog 1257304
a jel ce ova pasarela imati rampu za kolica?
mislim kako ce ljudi vuci kolica iz prodavnoce preko nje?

Back