Negativa

Deo Tadeuša Košćuška se sada zove :zeek:

IMG_20220522_124657.jpg

ma zezam se ja malo sa kiki :D
bio sam i ja na gardosu :D

Bio si? :zeek: Jednom? :rotf:

Deo Tadeuša Košćuška se sada zove :zeek:

Pogledajte prilog 1157906
Цео део изнад трамваја па до Париске се тако зове. Тадеуш је остао само испод трамваја и у 25. мају.
Гледај да не чују Пољаци. Тамо свако насељено место има Тадеушову улицу.

Ko će ovo da izgovori
Као што многи ни данас не умеју да изговоре Елефтероса Венизелоса - део бившег Ђуре Ђаковића (исти правац подељен на три имена).

Мислим какво је да је... Не тражи се изговор на неком страном језику, и није баш кинески. Не разумем зашто је то све некима тако недостижно.

Као што многи ни данас не умеју да изговоре Елефтероса Венизелоса - део бившег Ђуре Ђаковића (исти правац подељен на три имена).

Мислим какво је да је... Не тражи се изговор на неком страном језику, и није баш кинески. Не разумем зашто је то све некима тако недостижно.
Ja znam grcki:manikir:

Ја само знам да, ко жели да остане читав, у Грчкој не поручује турску кафу, него кувану/класичну односно грчку. 'Оће табају :aha2:

А нама свеједно.

Ми кажемо Солун... само ми :whistling:

jednom :rumenko: a sta cu cesce...brdo ko brdo, vidi se zemun sa njega :D

koji deo se tako zove?

Цео део изнад трамваја па до Париске се тако зове. Тадеуш је остао само испод трамваја и у 25. мају.
Гледај да не чују Пољаци. Тамо свако насељено место има Тадеушову улицу.
Џаба пишем ако Табашин не чита :whistling:

Što se tiče ulice, nije uopšte poenta da li se ulica izgovara lako ili ne.
Eto taj Košćuško na koga su se ljudi navikli nema ama baš nikakve veze sa nama, apsolutno nikakve.
Ovaj Mondezir još i ima, ali mi imamo toliko naših zaslužnih ljudi kojima bi trebalo dodeliti ulicu, trg, kvart...pa me
ovo dnevno-političko ulizivanje strancima zaista nervira.

Ја само знам да, ко жели да остане читав, у Грчкој не поручује турску кафу, него кувану/класичну односно грчку. 'Оће табају :aha2:

А нама свеједно.

Ми кажемо Солун... само ми :whistling:
U Grckoj se ta "turska " kafa zove ελληνικός καφές, u slobodnom prevodu - grcka kafa i meni se ne svidja. Nekako je slabunjkava. Nasa domaca, tj turska :mrgreen: je nekako bolja.

I nece tabaju :lol: al umeju popreko da pogledaju i da te isprave.

Nego, negativa: sve redom. Ne mogu da se skoncentrisem na posao. Kad ce plata... Da l ce more pasti ove godine... Sve je pih :neutral:

Kineska firma kupila zemljište na NB gde će napraviti novi tržni centar i gde će se preseliti ovi sa starog mesta.

:roll:
Oni svoje ne ostavljaju na cedilu.
A na starom mestu niču novi soliteri

Старо место је у Јурија Гагарина? Неће обнављати него је лакше да направе ново испочетка?
Staro mesto nisu njihovi lokali,već su vlasnici naši ljudi.
Mene ova priča od prvog dana podseća na Depo

Back