Negativa

kontam da je to da ne bi preprodavali....
Sta znam
to je ponovo uvedeno kad je počelo ludilo sa zalihama zbog rata u ukrajini (bilo je na snazi i kad je počelo ludilo zbog korone)
prvo samo na ulje šećer i brašno a onda i sve ostalo

@tema
naslovna strana informera
:bljak:

Stignem u 10.45 kod Kule u Zemunu, kad ono međutim!
Zatvoreno! :zeek:
Otvaraju u 12!!!
pa šta?

a sta ces tamo? :D

Kako šta ću tamo? Pa kad sam već na Keju, valjda je normalno da odem tamo i napravim par fotki, cccc
I opet se potvrđuje moja teza da vi iz centra ne idete nigde po našem lepom gradu...shame, shame...

zvonce ide do vrha :lol:
a Kiki..pa ona voli da se pentra ..to je vec poznato ( ubice me na licu mesta posle ovog ):rotf:

Nina, nije mi prvi put da se tamo "pentram" a i nije neko pentranje, bar za mene, ne znam za vas ostale
što ne spavate na zrnu graška :malav:

Kako šta ću tamo? Pa kad sam već na Keju, valjda je normalno da odem tamo i napravim par fotki, cccc
I opet se potvrđuje moja teza da vi iz centra ne idete nigde po našem lepom gradu...shame, shame...

Nina, nije mi prvi put da se tamo "pentram" a i nije neko pentranje, bar za mene, ne znam za vas ostale
što ne spavate na zrnu graška :malav:
ma to tab ..ja ne mogu žulja me :rotf:

cudo od žene..pentra se po ruševinama, brdima, kulama, preskace kapije ..nemožeš je smiriti :)

smilie_girl_133.gif
smilie_girl_134.gif
smilie_girl_135.gif

pa zemunci
"ŠA BILO TURISTI? Može nam se nemo padne šorka sad" :lol:
то нису земунци....то су земунци који су се са шешељем појавили у земуну и са земуном благе везе немају

a sta ces tamo? :D
типично питање неког ко живи у кругу двојке и мисли да је то центар :lol:

Poslednja izmena:
Jedna od atrakcija Zemuna otvara vrata tek u 12, i tebi je to : "pa šta?"

Tamo je bilo min 20-tak stranih turista.
па нек седну туристи у ''гардош паб'' да попију најбоље пиво на свету, отвориће се кула....пуно музејских зграда ради од 12 сати, не видим у чему је проблем...туристи су могли по нету да се обавесте какво је радно време свега што желе да посете.

danas sam na tri coska i nije mi ni do cega
premorena i istrosena
izvrnula stopalo pre par dana i juce se slucajno udarim u bolni cukalj

i jos procitah jedan post moje omiljene forumasice ovde na temi o poskupljenjima....i to me totalno dotuklo danas:sad2:
Prošetaj do Ade,sedi na prvu klupu i gledaj u vodu.
Voda vraća snagu

Back