Negativa

kao da je bilo price da ce vorholu i spomenik da dignu...cini mi se da je predsednica skupstine to jednom ushiceno obrazlagala....
al ja nisam ukapirala zasto
кад се само сетим оног бедног споменика јурију гагарину, код нас у блоку 44....нисам знала да ли да плачем или да се смејем. од муке.

lideri smo....:confused:

Untitled12.jpg

После померања сата ће мрак да буде тек у време дневника... Није баш згодно обзиром на ограничења.

Пијаце су трајно затворене... Питам се, да ли је то потпуна мера, или ће допустити да се продаје нешто друго осим поврћа, воћа и сира? Постоје по пијацама и киосци/продавнице рибље, млечне и слично, постоје делови са гардеробом, тоалет папиром (то сам морао да поменем :mrgreen:), неким другим стварима...

Plašim se da će zbog ovih neodgovornih koji se baškare po parkovima iako je zabranjeno,
pojačati policijski čas! :ljutka:

Malopre mi prijateljica koja stanuje pored Hrama priča kako su sve klupe pune, komunalci su prošli i nisu
reagovali a onda je došla policija, ali je u tom momentu krenula kiša pa su svi ioanko otišli...

Пијаце су трајно затворене... Питам се, да ли је то потпуна мера, или ће допустити да се продаје нешто друго осим поврћа, воћа и сира? Постоје по пијацама и киосци/продавнице рибље, млечне и слично, постоје делови са гардеробом, тоалет папиром (то сам морао да поменем :mrgreen:), неким другим стварима...
gosn platine će da se otvorimo svi ovde đuture za po jednu rolnu... :malav:

@tema. ubi me ova izolacija. pazite kad mi nedostaje pištanje autobusa (kad idu u rikverc) dole sa okretnice 309ke.

Sve i da bude policijski čas 24h, to nama koji sedimo kod kuće i poštujemo preporuke, neće mnogo kvariti planove...
Zaista je za negativu kako se pojedini ljudi ponašaju i na ulici i u prodavnici i na drugim mestima...

A da dodam, najveća negativa su mi novinari tabloida!

Sve i da bude policijski čas 24h, to nama koji sedimo kod kuće i poštujemo preporuke, neće mnogo kvariti planove...
Zaista je za negativu kako se pojedini ljudi ponašaju i na ulici i u prodavnici i na drugim mestima...
baš danas videh jednu ludaču koja bez maske usta nije zaklopila ni dok je čekala u redu ni kad je ušla u radnju
zadnji put sam "izašla iz kaluđerice" 20.3.
od tada u kući, siđem malo dole u dvorište da prošetam i nahranim ptičice nekoliko puta sam otišla do prodavnice (marama na nos-masku još nisam našla i rukavice-imam one baštovanske) i to je to

Имали смо игранку са ћерком. Одреаговала на морску рибу, почело отицање уста и ждрела и уртикарија по деколтеу и рукама.

Таксијем до Бежанијске косе где је добила терапију а назад стопом, дошли кући у секунд до пет.

Ј***** ме шкарпина ...

Back