Negativa

Ne razumem zašto mešaš babe i žabe.
Tabloidi i nekultura postoje od Vučića???
Није вођа измислио таблоиде, али овакво стање се раније није дешавало.
Барем од 1990. наовамо се није дешавало да неки политичар сваки дан буде на телевизији.
Не сећам се да су таблоиди тако бесомучно измишљали и тако дисциплиновано месецима гађали исте људе.

Уосталом, број људи који одавде одлазе се од 2012. повећао. То је најважније мерило.

Сад ће да уђе и Весна Дедић, прочитала сам.
Пропадање њене емисије траје већ неко време. Прво што су јој дали мање времена, друго што сад мора и да се пева и не знам шта све још. Очигледно се види њена спознаја да више нема 25 година и да шизи због тога.
Такође ме је неко време нервирало што не може да заобиђе госте из своје Црне Горе.
Не гледам више, не занима ме. Ако ми неко нешто препоручи, није проблем, ртс има архиву емисија.

A sa koliko lazi bi bio zadovoljan.
Ovo je disciplinovanje malog coveka(bez obzira gde zivi) od strane bogatih i mocnih..
Био бих задовољан само са потпуном истином.
Код нас можемо да говоримо само о личној бахатости и слично. Не можеш код нас да украдеш 10 милијарди евра и да збришеш.
Слажем се са дисциплиновањем, али највише вођиних бирача. Тако су истренирани - да се вођа седам дана не појави на тв, систем би почео да се распада (и распашће се лако, када једном буду опозија).

Није вођа измислио таблоиде, али овакво стање се раније није дешавало.
Барем од 1990. наовамо се није дешавало да неки политичар сваки дан буде на телевизији.
Не сећам се да су таблоиди тако бесомучно измишљали и тако дисциплиновано месецима гађали исте људе.

Уосталом, број људи који одавде одлазе се од 2012. повећао. То је најважније мерило.

Što se tiče pojavljivanja na TV-u, slažem se.
Naravno čovek je umislio mnogo toga...
Ali, sada je ozbiljna stvar u pitanju i ne treba mešati politiku u ovo što nam se dešava.

Tek od 2012 se povećao? Platine ajde ne preteruj, barem sam tebe smatrala za objektivnog posmatrača,
sad si me razočarao kao komunista :malav:

Što se tiče pojavljivanja na TV-u, slažem se.
Naravno čovek je umislio mnogo toga...
Ali, sada je ozbiljna stvar u pitanju i ne treba mešati politiku u ovo što nam se dešava.

Tek od 2012 se povećao? Platine ajde ne preteruj, barem sam tebe smatrala za objektivnog posmatrača,
sad si me razočarao kao komunista :malav:
Само сам бројеве гледао, од 2010. до 2013., податке за 4 године.
Кажем врло прецизно да је приметан скок од 2012. наовамо.

Ја сам монархиста, фала на питању.

Само сам бројеве гледао, од 2010. до 2013., податке за 4 године.
Кажем врло прецизно да је приметан скок од 2012. наовамо.

Ја сам монархиста, фала на питању.

Gde su ti podaci, da vidimo i mi, može link?

Znam da si monarhista, malo šale nije na odmet :lol:

Gde su ti podaci, da vidimo i mi, može link?

Znam da si monarhista, malo šale nije na odmet :lol:
:zimag:

А подаци су:
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...pustilo-300000-ljudi-odlaze-i-sredovecni.html
04.06.2017.
Iz Srbije se u periodu od 2007. do 2014. godine, prema objavljenim podacima, iselilo oko 300.000 ljudi. Prosečan broj emigranata iz Srbije u razvijene države od 2004. do 2013. je godišnje iznosio 26.000, da bi već 2014. dostigao čak 58.000. Nije isključeno da taj broj i dalje raste, ali noviji podaci još nisu objavljeni.

http://rs.n1info.com/Vesti/a524373/Srbiju-mesecno-napusti-vise-od-4.000-ljudi.html
09.09.2019.
Podaci Evropskog statističkog zavoda pokazuju da Srbiju mesečno napusti više od 4.000 ljudi, a godišnje 51.000, uglavnom mladih ljudi, a Studija Fondacije Fridrih Ebert pokazuje da mladi kao razlog odlaska iz zemlje navode ekonomske razloge, a od nedavno i "pesimistično viđenje budućnosti srpskog društva".

http://voice.org.rs/kapacitet-za-promene-i-napredak-zivi-u-inostranstvu/
21. Dec 2016
Godine 2007. kada se u međunarodnim statistikama Srbija javlja kao samostalna, nezavisna država emigriralo je u države OECD 27.000, 2009. 27.000, 2011. 33.000, a 2012. taj broj se povećao na 39.000. Međutim, u 2013. emigriralo je čak 45.000 osoba, da bi 2014. taj broj dostigao rekordnih – 58.000. Dakle, povećanje broja emigranata iz Srbije u 2014. iznosilo je u odnosu na 2013. godinu 29,4%

received_226987395161002.jpeg

A tako mi bila lepo procvetala kajsija :besna:

ок. хвала.
у банку нисам ушла, не сећам се...ни у установу такође, осим на посао :lol: а тамо не држимо ништа од биљака.
мислим, и кад улазим у такве просторе, ретко кад приметим било шта осим да обавим посао због ког сам дошла.
п.с.
какав снег пада и колико се топи, не верујем да је температура у минусу, тако да можда има наде да ове моје мушкатлице претекну.

....popunim spisak sve lepo sastavim sto mi treba i dobijem povratnu info da ce isporuka biti 1.04., i to mi je ok, kad ono zovu da kazu da oni ne voze na ovaj deo grada, jer je njima daleko oni su mala firma i trt mrt...pa stvarno nema smisla.....da idem na pijacu nebi, a i necu....i gde sad da kupim povrca i voca, gde...aaaaaaaaaaaaaaaaa......:evil:

....popunim spisak sve lepo sastavim sto mi treba i dobijem povratnu info da ce isporuka biti 1.04., i to mi je ok, kad ono zovu da kazu da oni ne voze na ovaj deo grada, jer je njima daleko oni su mala firma i trt mrt...pa stvarno nema smisla.....da idem na pijacu nebi, a i necu....i gde sad da kupim povrca i voca, gde...aaaaaaaaaaaaaaaaa......:evil:
Па... пијаце сада раде само три дана недељно, четвртак, петак и суботу.
Видим да ће бити потребно прилично планирања да се нешто не заборави.

Па... пијаце сада раде само три дана недељно, четвртак, петак и суботу.
Видим да ће бити потребно прилично планирања да се нешто не заборави.
јао бре...па и да се заборави, која је греда....шта као, нисам купила целер и млади спанаћ па ће ми бити фрка :lol: или тоалет папир :zcepanje:

Back