- Poruka
- 28.788
nekako mi lose
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma,njesra.Mi to bacamo u kntejner pošto su sve kuće u mom kraju neamo te kese ne znam ni šta je to...
ne razumem reklamu?

Trojka![]()

odvratno kradu po trgovinama/na friziderima.kupila sam juce juneca rebra za corbu,a kad sam dosla kuci,vidim da mi na onom papircetu pise da sam kupila junecu sniclu,koja je za 200d skuplja.
normalno,jutros se vratih u istu,pa mi vratise razliku.sreca pa mi nisu daleko.znaci ukradose mi 120 dinara....a prometno je samo tako,rade ceo dan...znaci ovajde se samo tako.znam da je takav nacin kradje praksa.
)Mozda da odes u vreme kad nije velika guzva... i da budes jasna i glasna (za to sam siguran da postizes)
Prljave misli
Nećeš verovati i meni je prvo to "upalo u oko" a tek onda pročitah šta piše
![]()

Prljave misli
Meni to začudo nije palo na pamet![]()

odvratno kradu po trgovinama/na friziderima.kupila sam juce juneca rebra za corbu,a kad sam dosla kuci,vidim da mi na onom papircetu pise da sam kupila junecu sniclu,koja je za 200d skuplja.
normalno,jutros se vratih u istu,pa mi vratise razliku.sreca pa mi nisu daleko.znaci ukradose mi 120 dinara....a prometno je samo tako,rade ceo dan...znaci ovajde se samo tako.znam da je takav nacin kradje praksa.
ne razumem te
?