Negativa

nekako mi lose

Loše održavanje saobraćajne signalizacije...Na početku Prvomajske u Zemunu koja je frekventna raskrsnica već mesecima ne rade semafori svetluca samo žuto koje više liči na narandžasto...Tamo je i inače saobraćajni haos a tek sada...

jedva docekah petak da iznesem djubre.
ja mislila bice neki vidljiviji popust ako izbacujem djubre po njihovom nalogu,u eko kese pa ispred zgrade...a ono mrvica popust

Mi to bacamo u kntejner pošto su sve kuće u mom kraju neamo te kese ne znam ni šta je to...
ma,njesra.
prijavila se za neke eko kese,i dobijam postom od komunalnog 8 komada (od 120l) za 2 meseca i nalepnice sa nasim imenom,i svaka opstina ima odredjen dan i vreme kad stavi ispred zgrade,oni odnesu kamionom,i na kraju meseca dobijem neki sitan popust na infostan uplatnici.
ma,bzv boga ti.smrdlja mi djubre nedelju dana u kuci,a osim toga,sad po imenu i prezimenu i adresi,imaju cak i uvid sta ko baca iz kuce (vise ni djubre nemeres inkognito baciti).
necu vise tako da radim,nego kao pre,svaki dan ionako izlazim,i bacam djubre svakodnevno u onaj paovski kontejner napolju.bole me uvo za njihov mizerni popust

Hvala Bogu,sada zivim u kuci i svaka kuca ima svoju kantu ( americki sistem)...Prazne ih jednom nedeljno...Dok sam ziveo u stanu,skoro su postavili one male kante u parkovima,cisto za manje otpatke,opuske itd. Ljudi su pune kese smeca bacali u njih,iako su kontejeri bili udaljeni 20 metara dalje ! Toliko im je bilo tesko da odpesace ! I dalje bacaju ,al me sada boli uvo za to. Neka plivaju u smecu...

Jutros kad sam krenula na pos'o, stojim na prelazu i čekam da se upali zeleno. Inače UVEK čekam zeleno, s' tim što kad se UPALI ZELENO KREĆEM ODMA' ma koliko daleko se nalazio neki ludak koji treba da stane na prelazu a juri ko lud, pa taman me ubio. MENI je zeleno :rtfm:
Baba vodi unuka i viče
-ajmo brzo, brzo, brzo... i pretrčavaju ulicu na crveno, samo sam joj dobacila
-tako je bako, učite ga kako se prelazi ulica, na šta mi je ona uzvratila teranjem u PM a što sam opet prokomentarisala kao dobar primer za edukaciju.

Poslednja izmena:
Čekala da mi namigne zeleni čika.
Pre nego što pređeš ulicu, sačekaj da ti namigne zeleni čika... Tako me učili.

Četri koovozne trake, dve u jednom dve u drugom pravcu između kojih se nalazi pešačko ostrvo i ne mogu da se načudim ljudima koji pretrčavaju a onda opet moraju da stanu jer iz drugog pravca ide kolona vozila i na kraju, oni koji su trčali na crveno obe strane pređu isto kad i ja koja sam jednostavno sačekala da se upali zeleno

Poslednja izmena:
Moju tetku pre neki dan zajedno sa još jednom ženom udario lik doduše ne na semaforu ali na Zebri...U centru Zemuna...Bilo ono loše vreme klizavo al to nije i zgovor lik udario ženu i nije stao već udario i moju tetku ona bolje prošla al dosta ugruvano jedan auto ih propustio da prođu a ta sirovina s nekom mrcinom verovatno džipom ih pokosila obe..Pa majku im ebem dokle će više da divljaju...Kao ''nije mogao da se zaustavi''...

odvratno kradu po trgovinama/na friziderima.kupila sam juce juneca rebra za corbu,a kad sam dosla kuci,vidim da mi na onom papircetu pise da sam kupila junecu sniclu,koja je za 200d skuplja.
normalno,jutros se vratih u istu,pa mi vratise razliku.sreca pa mi nisu daleko.znaci ukradose mi 120 dinara....a prometno je samo tako,rade ceo dan...znaci ovajde se samo tako.znam da je takav nacin kradje praksa.

odvratno kradu po trgovinama/na friziderima.kupila sam juce juneca rebra za corbu,a kad sam dosla kuci,vidim da mi na onom papircetu pise da sam kupila junecu sniclu,koja je za 200d skuplja.
normalno,jutros se vratih u istu,pa mi vratise razliku.sreca pa mi nisu daleko.znaci ukradose mi 120 dinara....a prometno je samo tako,rade ceo dan...znaci ovajde se samo tako.znam da je takav nacin kradje praksa.

Mozda da odes u vreme kad nije velika guzva... i da budes jasna i glasna (za to sam siguran da postizes :) )

ne razumem te
?

Odes u vreme kada ima manje guzve i kada mozes da procitas sta su ti dali.

Back