My evil twin
Aktivan član
- Poruka
 - 1.860

Sunchaya, ma da li je moguće?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sunchaya, ma da li je moguće?!
Ti bi zabranio abourtus?Potpuno se slazem... budaletine puta nemoral jednako ta glupost![]()
de de,mislim na ove sad moderne izraze-soping,soping mol i sl.pa gle samo nazive radnji,restorana,kafica....svima je s oprostenjem sladje `tudje g.... nego svoja pita`Naše?
Ja teško mogu da ubodem prstom u neku našu slovensku reč iz prapostojbine...50 % našeg jezika su turcizmi ostalih 50 ima u sebi i germanizme mađarizme posebno u Vojvodini...Slovenskih i srpskih reči ima možda 30 % recimo Dub Bog...Ovo sve naravno bez računanja talasa anglikanizama koji nas je zahvatio pre nekih 40 50 godina već tada...

u mom kraju turcizma koliko hoces,i to mi nije `strano`,jer se tako odavno prica.ove sad `in` novotarije mi idu na nerveA i to More da l je naše il tursko ko zna![]()
Vala da znaš da se dosta krećem i vozim po gradu i da se svuda vide znaci propadanja truleži a i osete...Sve je jako prljavi što ti kažeš 'smrdljivo'' a uriniranje se očigledno vrši i u ulazima zgrada javim garažama pa i po ulazima privatnih kuća mnogi kažu da zaključavaju baš bog toga...Valjda i ma m nogo pijanica i klošara a i bahatih vlasnika kuČnih ljubimaca svuda stvarno je otpadaka i prljavštine na sve strane...
Ti bi zabranio abourtus?
Ja bih u idealnoj situaciji da 100 % dece rođene iz silovanja neželjenog sexa i slično mogu da se usvoje i vaspitaju da budu ok ljudi...Al to teško da može..

Naše?
Ja teško mogu da ubodem prstom u neku našu slovensku reč iz prapostojbine...50 % našeg jezika su turcizmi ostalih 50 ima u sebi i germanizme mađarizme posebno u Vojvodini...Slovenskih i srpskih reči ima možda 30 % recimo Dub Bog...Ovo sve naravno bez računanja talasa anglikanizama koji nas je zahvatio pre nekih 40 50 godina već tada...
jeste sed,ali mu ne bih dala vise od 55god.ja sam bila zapanjena sta je covek uradio skoro pa na sred ulice,jer ovi parkirani automobili su na putu.grebo sta ti snimas.....useranog dedu...![]()
Pa ja sam mislio da si ti moderan 'liberalan'' forumaš ''why not''Turskih reci kod nas ima 3500. U Vojvodini svakako ima uticaja nemackog i madjarskog... pa i rumunskog i mozda jos ponekog jezika. Pre 100 godina su govorili i pisali "da ce nas nemacki poklopiti" - pa nije. Sada se engleski "naslanja" na srpski... Doduse, sada postoje televizija i internet, toga ranije nije bilo. A prevodioci (i pogotovo lektori) su se veoma ulenjili.
Dobijam napad besa kada se sasvim bespotrebno koriste strane reci. Necu da navodim primere, ima da eksplodiram... Poceli su cak i sa upadicama iz hrvatskog![]()
Pa ja sam mislio da si ti moderan 'liberalan'' forumaš ''why not''![]()

Ne deluješ tako...ako je bila voznja danas oko OFK Stadiona onda mrzim i jaaaa
policije na kilometre..guzva bila prilicna...izvukoh se