Meni u novembru, sreća pa je sekunda falila da me udari u kuk, nego me očešala po goozi

.
I ona je priznala policajcu da je imala neki mrtvi ugao i da me uopšte nije videla.
i ne mislis da je zaista to imala?
vidi se da nisi vozac.
koliko puta me u sekundi sunce tako zaslepi da ne vidim bukvalno nista ispred sebe..to traje sekundu, ali sekunda u saobracaju su desetine predjenih metara.
vidi se da ne znas saobracajna pravila.
u zakonu o saobracaju jasno stoji.."pesak prelazi ulicu kad se uveri da je bezbedno preci."
ako mi ne verujes pokazacu ti u zakonu tu recenicu.
zaista mislis da neko moze u delicu senkunde da se zaustavi kad gospodja resi da prelazi ulicu?
ja kad prelazim prvo pogledam da nema automobila koji prilazi.
propustim ga ako je blizu, ako je malo dalje pocnem da prelazim.
meni ta sekunda dok prodje nista ne znaci sto sam cekao ali me spasava ovog sta se tebi desilo.
treba da znas da automobil ima zaustavni trag i da se ne zaustavlja u mestu.
tacno je da pesak ima prednost ali ima milion faktora koji uticu na preglednost saobracaja i ti kao pesak toga moras da si svesna.
znas kako pise na onom spomeniku?
ovde lezi onaj koji je imao prednost u saobracaju.
neko moze da vozi 50 godina besprekorno i da pljuje po drugim vozacima kao i ti sad.
u saobracaju je dovoljan delic sekunde nepazanje i da taj isti koji je do juce pljuvao druge vozace a kako on vozi po pravilima da napravi haos.
zato svi ucesnici u saobracaju treba da budu na oprezu a ne da forsiraju pravila.
pravilo se po saobracajnim propisima forsira ali u meri dok je bezbedno, ako vidis da boodala ide, brate stanes.
i moj tata je tako pricao i prelazio pesaci i u grckoj ga je zamlo jedan nije ubio, tacnije opalio je torbu koju je tata nosio, mogao je ladno da pogine na pesackom.
i to ne znaci da voze kao ludaci ili da ne postuju pravila nego prosto se u tom delicu sekunde desilo nesto sta ga je omelo da te vidi.