Strigoi
Elita
- Poruka
- 23.818
Svaka ti je ka Njegoševa.gledam sa strane bez predrasuda
zato i imam najkorektnije misljenje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaka ti je ka Njegoševa.gledam sa strane bez predrasuda
zato i imam najkorektnije misljenje.
mjok..zavalis doope u fotelju i vozis kolaDok su muškarci bili muškarci, vozili su motore.
vazda kad neces tifalite me usta moja
kao i jaoću kad zaslužiš
ja sam realna![]()
Паркинг у паркиралиштима јесте, а није поскупео паркинг за станаре по зонама.
dobro bre, brige me za parking.Паркинг у паркиралиштима јесте, а није поскупео паркинг за станаре по зонама.
134.58dobro bre, brige me za parking.
pitah za grejanje...javljajte kolko je kod vas
Kakav Autoprevoz?
problem je sto ljudi pljuju kad je dobro samo zato sto je doslo od strane koja im se ne dopada.nego..necemo valjda da hvalimo kada je loše![]()
za sutra je najavljheno 7 stepeniNajavljenih 7C danas pojelatj. magla
![]()
Juče je AccW za danas najavio 7 a sutra 10za sutra je najavljheno 7 stepeni
pre 7 dana je za cetvrtak bilo i 11 ali su posle smanjili na 7 pre par dana.
zašto samo kod mene 4 din više134.58
Ovo nije tacno, bar ne u mom slucaju. Umem da pohvalim kad mislm da je nesto dobro od te tvoje strane...problem je sto ljudi pljuju kad je dobro samo zato sto je doslo od strane koja im se ne dopada.
to se zove licemerje.
Pa ne znam, vrv je to u pitanju, ne vidim drugi razlog.zašto samo kod mene 4 din više
da li ima veze što sam novi korisnik na toj adresi, ovo je tek drugi mesec kako plaćam...može li to da ima veze? (ona fora, ako plaćaš uredno nznm koliko puta, onda umanjenje...)
i sad si pogresila.Ovo nije tacno, bar ne u mom slucaju. Umem da pohvalim kad mislm da je nesto dobro od te tvoje strane...
accw nije precizanJuče je AccW za danas najavio 7 a sutra 10
Džabe pišeš i pravdaš se čoveče. Raskrinkan sii sad si pogresila.
nema moje strane.
ja sam politicki potpuno indiferentan da me politika ni ne zanima niti idem na izbore od skidanja slobe.
ja samo pohvaljujem sta valja i kritikujem sta ne valja a sama politika i stranke me ne zanimaju.
i to gresis.Džabe pišeš i pravdaš se čoveče. Raskrinkan si![]()
u redu jei to gresis.
ne pravdam se.