- Poruka
- 28.097
fina ova česmovača...ovako izgledaju mačeće činije za vodu posle pranja
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gde nadje komarce po ovom vremenu?Уа!
Комарци к'о роде!
Једног сам укокао, остала флека на зиду...
kamenac..dobar za kalcifikaciju organizmafina ova česmovača...ovako izgledaju mačeće činije za vodu posle pranja
Pogledajte prilog 1620112
Cinije sam prala sredstvom za kupatilo/kamenac pa posle probala sa tecnim vimom.kamenac..dobar za kalcifikaciju organizma
nasa vlada misli na nas da imamo jake koske
sto bi trosili pare na sir i druge mlecne proizvode
Нисам ја тражио, комарац нашао мене. Један једини.gde nadje komarce po ovom vremenu?
strasno sta pijemo.
Imam posudu od keramike za vodu za moje kucence, pa se lako opere kamenac kada joj sipam cesmovacu.. inace joj sipam flaširanu voda voduCinije sam prala sredstvom za kupatilo/kamenac pa posle probala sa tecnim vimom.
Slike su posle pranja
А можда јадник да се сакрије од јучерашње кише па да се утопли малоНисам ја тражио, комарац нашао мене. Један једини.
Kamenac je zapravo talog minerala, najčešće kalcijuma i magnezijuma, koji su prirodno prisutni u vodi. Nije štetan za zdravlje: Iako može biti neugodan za videti i može oštetiti kućne aparate, kamenac generalno nije štetan za zdravlje.
Ма иди... понекад скидам смрдибубе са веша који се суши напољу... Није забавно.А можда јадник да се сакрије од јучерашње кише па да се утопли мало
Ти си добар код мене се завукле смрди бубе па сам морао усусувачем да их усисам када је било лепо
"Доле" ? Није моја тераса ниско, али свеједно стигне понеки.imas smrdibube dole?
ma ne oponasa nego se igra sa psom.Tek tada skapiram: ona oponaša pseće pokrete
ma ne oponasa nego se igra sa psom.
Одложено је, али не због Украјине него због короне.slazem se..letnje vreme treba da ostane.
danas bi bio duzi dan da nisu menjali vreme.
inace trebalo je da se prekine sa pomeranjem sata, svaka drzava bi sama odlucila u kojem vremenu ostaje zauvek medjutim bas te godine je krenuo rat u ukrajini i nikog vise nije bilo briga za pomeranje sata.