Negativa

fina ova česmovača...ovako izgledaju mačeće činije za vodu posle pranja
IMG_20241003_144127.jpg

Нисам ја тражио, комарац нашао мене. Један једини.
А можда јадник да се сакрије од јучерашње кише па да се утопли мало :)

Ти си добар код мене се завукле смрди бубе па сам морао усусувачем да их усисам када је било лепо

inace ko ne zna
kamenac nije stetan za zdravlje.

Kamenac je zapravo talog minerala, najčešće kalcijuma i magnezijuma, koji su prirodno prisutni u vodi. Nije štetan za zdravlje: Iako može biti neugodan za videti i može oštetiti kućne aparate, kamenac generalno nije štetan za zdravlje.

А можда јадник да се сакрије од јучерашње кише па да се утопли мало :)

Ти си добар код мене се завукле смрди бубе па сам морао усусувачем да их усисам када је било лепо
Ма иди... понекад скидам смрдибубе са веша који се суши напољу... Није забавно.

imas smrdibube dole?
"Доле" ? Није моја тераса ниско, али свеједно стигне понеки.

Последњи којег сам отерао се некако углавио прозора и окрвира. Када је прозор био затворен, није му сметало.

Znate one fotke o nekim skupovima ljudi po zapadnim gradovima koji se osećaju kao psi
E ja sam mislila da je to sprdnja, zahebancija, propaganda, vid pobune i svašta nešto
I da vam kažem mislila sam pogrešno
Ti ljudi zaista postoje

Jutros idem na posao i tako ugledam ženu (30-40 godina starosti) ispred mene , stoji na sred trotoara ispred mene na 50- tak metara
Malo čudno vrti dupetom gleda na levu stranu, šalje poljupce i maše glavom

Očekujem da kada uđem u njen vidokrug da ću videti u parkiću preko puta dete koje sigurno neko vodi i vrtić i da ona oponaša hod deteta

I tako prilazimo joj, ona vrti glavom i dupetom, šalje poljupce a sa druge strane pas, i on gleda unezvereno
Ona još reče: što si sladak

Tek tada skapiram: ona oponaša pseće pokrete

Koji je to nivo bolesti.

obzirom da brzinski usvajamo sve zapadne bolesti i budalaštine, očekujem ovu bolest uskoro i kod nas....pa će da traže neka prava, i ponosno da paradiraju

slazem se..letnje vreme treba da ostane.
danas bi bio duzi dan da nisu menjali vreme.

inace trebalo je da se prekine sa pomeranjem sata, svaka drzava bi sama odlucila u kojem vremenu ostaje zauvek medjutim bas te godine je krenuo rat u ukrajini i nikog vise nije bilo briga za pomeranje sata.

slazem se..letnje vreme treba da ostane.
danas bi bio duzi dan da nisu menjali vreme.

inace trebalo je da se prekine sa pomeranjem sata, svaka drzava bi sama odlucila u kojem vremenu ostaje zauvek medjutim bas te godine je krenuo rat u ukrajini i nikog vise nije bilo briga za pomeranje sata.
Одложено је, али не због Украјине него због короне.

ЕУ је представила план да 2019. буде последња година "по старом", и да се државе одлуче 2020. ... а онда је стигла корона и на све су заборавили.

Зимско време је оригинал, летње је измишљено.

Back