Negativa

Koleginica sa drugog odeljenja me pozvala na ispomoć.
Dobila sam bakšiš 100$.
Računam, uzećemo svaka po 50 i puna kapa
Supervizorka dolazi, uzima i kaže da ćemo podeliti. Dan posle, slobodna ja, pa sl. dan slobodne obe.
Dobih od nje danas 20$.
Po kojoj računici je podeljeno, ne ide mi u glavu.

Поскупела чоколада у Лидлу... (истина, само су стигли цене у другим продавницама).
Meni se njihova čokolada ne dopada

Meni se njihova čokolada ne dopada
Имају они тамо свашта. Ваљда имају и неке њихове марке, али ја купујем Шогетене. За то су имали боље цене него у Максију... до сада. Промена вероватно није била баш јуче, али не идем у Лидл толико често.

Narodna Skupština
20240908_163240.jpg

Zaustavljanje saobracaja jeste vest
Tolika policija angažovana za ovaj događaj, jeste vest....(Načuh da ih bilo mnogo)
Moraju građani biti obavešteni šta plaćaju, i di idu naši novci
Задовољан сам што је извештавање о томе било знатно скромније него иначе.

То је много ближе мери којој све то заслужује.

a ionako ne pamtim kad sam usao u drzavnu..sve uzimam u privatnim.

a gde je uopste i bila ta 29. novembar.. uopste nemam u glavi gde se nalazila..mislim znam koja je ulica.
Te apoteka su bitne na pr zbog malih beba
Lekar prepiše neki antibiotik,da bi beba mogla da ga koristi,mora da se razblazi.E vidiš to rade državne apoteke .Privatne ne rade
Postoje i neke kreme za dermatitis,koje mogu da naprave samo državne Ovo znam iz ličnog iskustva

Koliko znam oni jedini vrše distribuciju lekova za osobe koje su imale transplantaciju.
Postoje još neki preparati koje samo oni prave

što im se manje pridaje pažnje to oni više šize ..a tebi lepo zbog toga :lol:
Bogme pažnja im je itekako data, čujem vrlo su zadovoljni i ponosni kako je organizovano, kako su ih obezbedjivali i koliko ih je ponosnih šetalo...najmasovnije do sada.
Šizimo samo mi kad vidimo di idu naši novci

Back