pesho
Veoma poznat
- Poruka
- 10.696
Ulazi na sava centar Ili autokomandu ova govna na salterima ne podnosikBAS bg....
peronska karta 300 d
wc 100 d
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ulazi na sava centar Ili autokomandu ova govna na salterima ne podnosikBAS bg....
peronska karta 300 d
wc 100 d
kad macke nema, misevi kolo vodeKabinet ste mi zatvorili, cccc, moram opet da odem
Meni se njihova čokolada ne dopadaПоскупела чоколада у Лидлу... (истина, само су стигли цене у другим продавницама).
Имају они тамо свашта. Ваљда имају и неке њихове марке, али ја купујем Шогетене. За то су имали боље цене него у Максију... до сада. Промена вероватно није била баш јуче, али не идем у Лидл толико често.Meni se njihova čokolada ne dopada
mocart kugle i one belgijske praline su fantasticne.Meni se njihova čokolada ne dopada
ta parada vise i nije vest ...negativa su forumaši na pf bg...
niko da otvori temu o gej paradi, ista odrzana a da, bar ja nisam znala ni da je bila u planu...
Zaustavljanje saobracaja jeste vestta parada vise i nije vest ...
Задовољан сам што је извештавање о томе било знатно скромније него иначе.Zaustavljanje saobracaja jeste vest
Tolika policija angažovana za ovaj događaj, jeste vest....(Načuh da ih bilo mnogo)
Moraju građani biti obavešteni šta plaćaju, i di idu naši novci
Te apoteka su bitne na pr zbog malih bebaa ionako ne pamtim kad sam usao u drzavnu..sve uzimam u privatnim.
a gde je uopste i bila ta 29. novembar.. uopste nemam u glavi gde se nalazila..mislim znam koja je ulica.
Otprilike preko Puta Ktitoraa ionako ne pamtim kad sam usao u drzavnu..sve uzimam u privatnim.
a gde je uopste i bila ta 29. novembar.. uopste nemam u glavi gde se nalazila..mislim znam koja je ulica.
što im se manje pridaje pažnje to oni više šize ..a tebi lepo zbog toganegativa su forumaši na pf bg...
niko da otvori temu o gej paradi, ista odrzana a da, bar ja nisam znala ni da je bila u planu...
Bogme pažnja im je itekako data, čujem vrlo su zadovoljni i ponosni kako je organizovano, kako su ih obezbedjivali i koliko ih je ponosnih šetalo...najmasovnije do sada.što im se manje pridaje pažnje to oni više šize ..a tebi lepo zbog toga