- Poruka
- 398.030
vesić ili šapić ?mogao bi vesić da smlači malo radijatore...ladnoe![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vesić ili šapić ?mogao bi vesić da smlači malo radijatore...ladnoe![]()
nista do 15 oktobramogao bi vesić da smlači malo radijatore...ladnoe![]()
Одговара ми за понедак... После нека буде како хоће, није тако важно.Од понедељка или уторка опет михољско лето
vesara, on je glavnivesić ili šapić ?
vesara ii sapke nisu u ljubavivesara, on je glavni![]()
Za menevesara, on je glavni![]()
ukljuci klimu.hladno mi![]()
ukljucila...i danas cuukljuci klimu.
cak je i zdravo..treba ploce da osusis toplim vazduhom da se ne bi skupljale bakterije i plesni
Температура у стану није више 30, као када смо палили климу, него је 23... Што значи да се не може више ићи у трегер мајци. Нормално се обучем и то је то.hebes pare, cuvaj zdravlje... pali klimu i pij topao caj![]()
od 15.pocinje grejanje, od 1.oktobra samo ako dodju eskimi sa sve snegomТемпература у стану није више 30, као када смо палили климу, него је 23... Што значи да се не може више ићи у трегер мајци. Нормално се обучем и то је то.
Размислићу о паљењу климе можда у октобру, мада мислим да су спремни већ од 1. октобра да греју, тако да ће то да буде решено само по себи.
Мени још није стигао рачун за струју и онако ми стигне 10-тог у месецу сада нијеМи сигурно нећемо да укључимо климу, па шта буде да буде.
Стигао ми рачун за струју...
racuni idu u negativuДошао рачун за струју напокон
Preko puta Banijea ionako ne pamtim kad sam usao u drzavnu..sve uzimam u privatnim.
a gde je uopste i bila ta 29. novembar.. uopste nemam u glavi gde se nalazila..mislim znam koja je ulica.