- Poruka
- 355.280
vesić ili šapić ?mogao bi vesić da smlači malo radijatore...ladnoe
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vesić ili šapić ?mogao bi vesić da smlači malo radijatore...ladnoe
nista do 15 oktobramogao bi vesić da smlači malo radijatore...ladnoe
Одговара ми за понедак... После нека буде како хоће, није тако важно.Од понедељка или уторка опет михољско лето
vesara, on je glavnivesić ili šapić ?
vesara ii sapke nisu u ljubavivesara, on je glavni
Za menevesara, on je glavni
ukljuci klimu.hladno mi
ukljucila...i danas cuukljuci klimu.
cak je i zdravo..treba ploce da osusis toplim vazduhom da se ne bi skupljale bakterije i plesni
Температура у стану није више 30, као када смо палили климу, него је 23... Што значи да се не може више ићи у трегер мајци. Нормално се обучем и то је то.hebes pare, cuvaj zdravlje... pali klimu i pij topao caj
od 15.pocinje grejanje, od 1.oktobra samo ako dodju eskimi sa sve snegomТемпература у стану није више 30, као када смо палили климу, него је 23... Што значи да се не може више ићи у трегер мајци. Нормално се обучем и то је то.
Размислићу о паљењу климе можда у октобру, мада мислим да су спремни већ од 1. октобра да греју, тако да ће то да буде решено само по себи.
Мени још није стигао рачун за струју и онако ми стигне 10-тог у месецу сада нијеМи сигурно нећемо да укључимо климу, па шта буде да буде.
Стигао ми рачун за струју...
racuni idu u negativuДошао рачун за струју напокон
Preko puta Banijea ionako ne pamtim kad sam usao u drzavnu..sve uzimam u privatnim.
a gde je uopste i bila ta 29. novembar.. uopste nemam u glavi gde se nalazila..mislim znam koja je ulica.