- Poruka
- 131.348
ali meni nije samo jasna perfektna koja je videla to i jos fotkala a nije ukapirala da je auto dobro parkiran......zensko 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zar to ne ide po automatizmu?Покрећем оставинску расправу а неки документи захтевају исправке. То мораш пешке.
kako bre dobro parkiran koji je vama ljudi ?ali meni nije samo jasna perfektna koja je videla to i jos fotkala a nije ukapirala da je auto dobro parkiran......zensko![]()
Сад не иде, мораћеш сама у суд.zar to ne ide po automatizmu?
meni to isto treba, baš se pitam da li grešim ako čekam da me kontaktiraju
jaoСад не иде, мораћеш сама у суд.
koja crna dva mesta?kako bre dobro parkiran koji je vama ljudi ?
zauzeo je dva parking mesta umesto jednog
šta je dobro u tome
u normalnoj zemlji popio bi kaznu za bahaćenje
a ovde ga još i pravdaju![]()
meni je ovo više ironicno..da ovako mali prdavac od automobila zauzme celo parking mesto
Знаш ону "суде се око тарабе" ?zar to ne ide po automatizmu?
meni to isto treba, baš se pitam da li grešim ako čekam da me kontaktiraju
a nego kako bi..kraj drveta?meni je ovo više ironicno..da ovako mali prdavac od automobila zauzme celo parking mesto![]()
kako je mali uz drvo ..zezam sea nego kako bi..kraj drveta?![]()
rade na projektima i studijama vezanim za metro.Beogradski metro vec ima 120 zaposlenih
Па ако студија покаже да лоше утиче на околину онда... Извин'те шалили смо се?rade na projektima i studijama vezanim za metro.
na primer uticaj metroa duz trase na zivotnu sredinu, ekologiju itd itd...
Ма ово је татина стилска тапацирана столичица на којој седи када се обува. То сам однела и средиће је скроз јер је између осталог и расклиматана. Изабрала сам материјал међу рестловима а ставиће и нови опшив оним металним као ексерима у низу.dobro presvlacenje je preskupo.
ja sam presvlacio fotelje i kostalo je da se smrznes ali je odlicno uradio.
odustao sam od presvlacenja troseda jer mi je bilo skoro isto kao i da kupim nov pa sam kupio nov.
Да, пријатно сам изненађена.to je dzabe za sav taj posao.
Не знам на коју страну гледа фотка... Али се уопште не чудим свакојаком ваздуху изнад Београда.Meni je tapetar tražio 100€ za jednu fotelju. Odustala sam.
@tema
Nebo iznad Dunava,slikano iz autobusa pa je mutna fotka
Pogledajte prilog 1443867
Slikala sam sa smederevca. IZa te dimčuge bi trebaLA da se vidi rafinerijaНе знам на коју страну гледа фотка... Али се уопште не чудим свакојаком ваздуху изнад Београда.
Теразије, део између Сремске и хотела "Балкан" - три СХ радње!!!
И то лоше.
Шта је то, одакле то смеће на таквој локацији?
Брука.