Negativa

Posle Zvezdare možeš da se spustiš do Ade Huje, prošetaš i provozaš se kartingom recimo :D

Screenshot_3.png

da..skapirao sam..to je sklretanje levo mislim da pise golf tereni ili nesto tako..karting .hebem li ga..nesto pise na tabli za skretanje :D

Da piše karting, ali kad kreneš tim putem, opet ćeš imati tablu gde piše karting i karting staza se nalazi tu, ali se ulazi sa suprotne strane
Tu imaš skretanje za kej, znači orvo levo skretanje je za kej, drugo za karting i teniske terene.

za pogled na dunav, preporučujem od srca groblje u ritopeku.
ono je neopisivo. prosto zavidi onim mrtvacima.
kiki sedi na 25p idi do kuće stepe stepanovića. da vidiš šta je pogled....
Пола града се види са улаза на Лешће. Прекодунавска страна као на длану, види се по центру, НБГ, Земун... Невероватан поглед.
Да ставе неку осматрачницу ту... могу да наплаћују улаз.

za pogled na dunav, preporučujem od srca groblje u ritopeku.
ono je neopisivo. prosto zavidi onim mrtvacima.
kiki sedi na 25p idi do kuće stepe stepanovića. da vidiš šta je pogled....

Ja bih te poslušala, nije problem, ali je l' Ritopek ili Kumodraž, sad mi nije jasno 🤔 , ili oba imaju dobar pogled, samo je u Ritopeku bolji. Kako se stiže do Ritopeka?
25p nije problem...

Ja bih te poslušala, nije problem, ali je l' Ritopek ili Kumodraž, sad mi nije jasno 🤔 , ili oba imaju dobar pogled, samo je u Ritopeku bolji. Kako se stiže do Ritopeka?
25p nije problem...
itopek groblje.
logled na dunav još bolji nego sa lešća
u kumodražu ja pogled na drugu stranu grada.
idi do repetitora tamo je i vojska bila smeštena 99 zbog dobrog plvleda. rekoše mi da je razlika u visini sa avalom 15ak m ne sećam se

Back