- Poruka
- 545.951
Posle Zvezdare možeš da se spustiš do Ade Huje, prošetaš i provozaš se kartingom recimo 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a on je u zvezdarskoj sumi?
to tamo kod big soping centra?Posle Zvezdare možeš da se spustiš do Ade Huje, prošetaš i provozaš se kartingom recimo
Pogledajte prilog 1146248
e hvala.
to tamo kod big soping centra?
mali revolucionar ali si uvek spremna da pomognes
hvala.

e hvala.
to tamo kod big soping centra?
da..skapirao sam..to je sklretanje levo mislim da pise golf tereni ili nesto tako..karting .hebem li ga..nesto pise na tabli za skretanje![]()
mali revolucionar ali si uvek spremna da pomognes
hvala.

sasecicemo mi to u korenu..nemaju ovaj simpaticni slif koji ti imas![]()

minuli rad ti je dakako zapazen![]()

za pogled na dunav, preporučujem od srca groblje u ritopeku.Ccc, nije te kopkalo da vidiš pogled na Dunav i Adu Huju odozgo?
Пола града се види са улаза на Лешће. Прекодунавска страна као на длану, види се по центру, НБГ, Земун... Невероватан поглед.za pogled na dunav, preporučujem od srca groblje u ritopeku.
ono je neopisivo. prosto zavidi onim mrtvacima.
kiki sedi na 25p idi do kuće stepe stepanovića. da vidiš šta je pogled....
za pogled na dunav, preporučujem od srca groblje u ritopeku.
ono je neopisivo. prosto zavidi onim mrtvacima.
kiki sedi na 25p idi do kuće stepe stepanovića. da vidiš šta je pogled....
itopek groblje.Ja bih te poslušala, nije problem, ali je l' Ritopek ili Kumodraž, sad mi nije jasno, ili oba imaju dobar pogled, samo je u Ritopeku bolji. Kako se stiže do Ritopeka?
25p nije problem...
itopek groblje.
logled na dunav još bolji nego sa lešća
u kumodražu ja pogled na drugu stranu grada.
idi do repetitora tamo je i vojska bila smeštena 99 zbog dobrog plvleda. rekoše mi da je razlika u visini sa avalom 15ak m ne sećam se