Negativa

Rec KERA, možeš da izgovaras kao Djordje Balašević, a mozeš i kao ovaj ćelavac.
a ti bi bas milozvucnim glasicem pricala..ajde da se psi razdvoje, bilo bi bas cool

a oni se zakrvili do koske

recicu ti samo jedno..budi srecna sto nikad nisi bila u takvoj situaciji..znas kako je zahebano..mene su jednom okruzila tri ogromna vucjaka i rezala.. od tad uvek nosim biber gel sa sobom.

a da se razumemo, ne plasim se pasa.. cak sam u par navrata i spavao sa psom u krevetiu (lezao je kod nogu) kad sam se muvao sa devojkom koja je imala pse..ali postoje situacije koje su zahebane

Imala sam psa takoreci živu igracku ali velikih pasa se bojim..plašila sam se pre svega za nju da je ne povrede a onda i mene
i nije mi prijatno kada treba da prodjem pored velikog psa posebno pored pasa lutalica..jer nikada se ne zna sta ce kerama da kvrcne u glavi :)

279038066_5101920586587850_490290946688784850_n.jpg

a zasto bacas?

ja hranu skoro i da ne bacim..jos su me moji naucili da se hrana ne baca.. i imam taj osecaj i uvek kupujme ili pravim koliko mi treba za kraci vremenski period bas da ne bih bacao.

Zato što kad sam učila da kuvam. to je bilo za dvoje i nikako ne mogu da smanjim te količine za jedno :rotf:
Mada, to što "bacim" ide našim lutalicama, tako da i nije bačeno :D

Авијација ће још пар дана вежбати изнад града тако да су све комбинације могуће.

Nema veze sa avijacijom, vidim ja avione, lete mnogo nisko...

U vezi sa bacanjem hrane...
Prvo, neviđeno me zanima kako su merili otpad u domaćinstvima i da li su uzimali iz kante za đubre samo bačenu hranu...
Jesu li računali i sve supe i čorbe koje se frknu u wc šolju...
I sav kiseli kupus koji začepi odvode...
Jaoj....
Onda bih pitao autore ovakvih tekstova, što ih ne uvežu sa pričama tipa "tužna slika sa pijace: ljudi kupuju trešnje na komad"?
Mediji...jaojj...

Back