- Poruka
- 131.903
Vojvodjani nigde ne žure a i ne trce..jedino ako ih pojuri gusan kera ili petao![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vojvodjani nigde ne žure a i ne trce..jedino ako ih pojuri gusan kera ili petao![]()
Nacin na koji on vrišti:a zasto ne bi?
naziv ker ima poreklo od lovackih pasa koji su se zvali kerovi.
to nije uvredljiv naziv
ko vristi?Nacin na koji on vrišti:
"Pusti kera' je sporan.
Bitan je akcenat
a ti bi bas milozvucnim glasicem pricala..ajde da se psi razdvoje, bilo bi bas coolRec KERA, možeš da izgovaras kao Djordje Balašević, a mozeš i kao ovaj ćelavac.

К унд К... чек, чек... нисмо више у АустроугарскојOpet kiša i košava![]()
Не знам ко баца... толико много... али знам да ја не бацим ни једно кило у годишње (најчешће ако се нешто затури у фризу па му дебело прође рок).
Авијација ће још пар дана вежбати изнад града тако да су све комбинације могуће.Čudni neki oblaci-meduze jutros
Pogledajte prilog 1143646
Pogledajte prilog 1143648
Pogledajte prilog 1143651
a zasto bacas?
ja hranu skoro i da ne bacim..jos su me moji naucili da se hrana ne baca.. i imam taj osecaj i uvek kupujme ili pravim koliko mi treba za kraci vremenski period bas da ne bih bacao.

Авијација ће још пар дана вежбати изнад града тако да су све комбинације могуће.
Sledeci put kada budes ulazila u ruinu budi na oprezu jer ima i pasa lutalicaNiko ne čita šta pišem?
Sa Belog bagrema je lepši pogled nego sa vidikovca, vidikovcu smeta drveće koje je već izraslo,
još kad olista, ništa se neće videti.
Sledeci put kada budes ulazila u ruinu budi na oprezu jer ima i pasa lutalica
Pogledajte prilog 1144182
Pogledajte prilog 1144183
ja mislim da je kiki kao iz pesme 'nmoze nam niko nista....'
ne plašiš se ni rupa pa si upala u jednu takvuTo je bilo i kada sam ja bila, a ja da se plašim pasa lutalica, cccc![]()

ne plašiš se ni rupa pa si upala u jednu takvu![]()

podseti me na jednu super pesmicu.Ovde moram da ubacim citat iz omiljenog filma
"If you haven't tried...you haven't lived...".