Negativa

Pa stvarno nema smisla! :evil:
Kraj aprila!!!
smilie_girl_093.gif

Screenshot_7.png

Neka hvala...nema potrebe da se penjem kada ima vidikovac na 80 metara od ruševine Belog bagrema
Pentrala sam se na vidikovac od kada su ga postavili više puta i dosta mi je poleda u daljinu :lol:

Pogledajte prilog 1145360

Još kad je postavljen ja sam odmah videla a i napisala ovde, da od njega neće biti koristi.
Od drveća koje je izraslo tu više nema lepog pogleda.
Sa Belog bagrema i dalje ima :lol:

Neka hvala...nema potrebe da se penjem kada ima vidikovac na 80 metara od ruševine Belog bagrema
Pentrala sam se na vidikovac od kada su ga postavili više puta i dosta mi je poleda u daljinu :lol:

Пошто сам ја изгледа нешто пропустио, да ми неко објасни где је тај видиковац, може и на пп :)

Пошто сам ја изгледа нешто пропустио, да ми неко објасни где је тај видиковац, може и на пп :)

Ovo je vidikovac

Pošto je pogled odatle već zaklonjen drvećem koje je izraslo,
ja sam išla u ovu kafanu Beli bagrem gde sam propala u šaht.
Nina je samo slikala kroz prozor, nije smela da uđe i popne se gore da vidi kakav je pogled na Dunav :lol:
Je li sada jasno?

Ovo je vidikovac

Pošto je pogled odatle već zaklonjen drvećem koje je izraslo,
ja sam išla u ovu kafanu Beli bagrem gde sam propala u šaht.
Nina je samo slikala kroz prozor, nije smela da uđe i popne se gore da vidi kakav je pogled na Dunav :lol:
Je li sada jasno?
Не познајем тај део града, није ми јасно где је, па ми је адреса била потребна... Била, није више, пронашао сам.

vidikovac.jpg

Отићи ћу када будем имао времена... Мада не журим, можда сачекам лето, па одем када није гужва, једно јутро.

Zvezdara, idete li vi iz centra negde? :lol:
Миријево 4
Бежанијса коса
Земун
Ковин
Нови Сад
...

Тамо где имам фамилију или где ме посао одведе.
Можда је Миријево на Звездари, ваљда јесте, али по шуми се нисам мотао.

Миријево 4
Бежанијса коса
Земун
Ковин
Нови Сад
...

Тамо где имам фамилију или где ме посао одведе.
Можда је Миријево на Звездари, ваљда јесте, али по шуми се нисам мотао.

Pa nije to samo šuma, tu je i naselje i park...

Back