Negativa

U AmeriKi više nema mama već "osoba koja rađa" !

Dizni je već promenio pozdrav u svojim centrima, pa nema više : dame i gospodo i i devojčice i dečaci, već :
sanjari i prijatelji!!!

Koje bolesno društvo...
Царство на умору...

Сва царства су у фази распада имала побеснелу публику, која је за почетак хтела немогуће, а имала је и веће захтеве.

Ja mislim da ce Fila da bude gradonačelnik,a Vesara zamenik
Фила је већ матор, нема од тога ништа.
А Весић... мислим да га више нећемо видети у јавности. Вођа може да опрости сваку будалаштину осим неуспеха на изборима - неуспеха који се управо догодио.

Прочитах данас да када се буде бирао градоначелник, неко од одборника мора да да оставку на функцију (не може да има две функције). То владајућој већини оставља 55 одборника... а кворум захтева 56.
"Занимљивости" у најави...

Фила је већ матор, нема од тога ништа.
А Весић... мислим да га више нећемо видети у јавности. Вођа може да опрости сваку будалаштину осим неуспеха на изборима - неуспеха који се управо догодио.

Прочитах данас да када се буде бирао градоначелник, неко од одборника мора да да оставку на функцију (не може да има две функције). То владајућој већини оставља 55 одборника... а кворум захтева 56.
"Занимљивости" у најави...
eeeee ne zaboravimo koliko je nas vodja mastovit ! pecenjara kolubara plocica biA i sl..ne bih se kladio da Sicve ne bude neki ministar tiktoka bez portfelja ... materIM

ни у авионима нема више ''лејдиз ан џентлмен''...
кики, а шта је тата - ''особа која не рађа'' ?

Ne znam šta je tata, nisu ga pominjali, ali sam noćas gledala Fox, koji inače ne podržava te trendove...
Elem, priča vaspitačica iz vrtića kako decu, a to su veoma mala deca, pitaju: Ti jesi dečak/devojčica, ali kako se ti osećaš, kao dečak ili devojčica?

Decu od nekoliko godina forsiraju na takve stvari! :dash:

ja rekoh ali se kiki strasno naljutila pa sam morao da obrisem. :(

Kao što ti meni često spočitavaš : Sve se može reći na lepši i kulturniji način... OK?

@sunchaya

da je nisu uclanili u SPS ili tako nesto :(

dajte neke info da je ok... jer mi nedostaje njen ludi humor a nadam se i Vama
nema je od sredine marta..nadam se da je dobro.

Golub u Maxiju :dash: , šetka se, pa leti....skida im prašinu sa onih instalacija za svetlo...
zaposleni se prave ludi : "šta da mu ja radim..:" !!!
bilo ih je u metrou i tempu..koji maxi je dovoljno velik da golub udje?

samo da vas pozdravim sve....
hbt jel moguće da sam "nedostajala" samo na negativi :hahaha1:
samo na ovoj temi sam "tražena" .

eto pala sam i u reali u neku žešću negativu pa mi nije nidočega a kamoli do pisanja
čak ni ne bi imala gde drugo da pišem osim ovde

veliki pozdrav
:metla:

samo da vas pozdravim sve....
hbt jel moguće da sam "nedostajala" samo na negativi :hahaha1:
samo na ovoj temi sam "tražena" .

eto pala sam i u reali u neku žešću negativu pa mi nije nidočega a kamoli do pisanja
čak ni ne bi imala gde drugo da pišem osim ovde

veliki pozdrav
:metla:
Гледаћемо у небо и познаћемо те по метли ;)

Back