Negativa

Формално тачно је да су "задругари" ушли у куплерај довољно рано па су услед немешања са остатком света сасвим безбедни.

Питам се, под којим условима би прекинули емитовање?
A oni koji ih snabdevaju,voditelji i sl a mesaju se sa njima.
Pravilo mora da vazi sa sve .
Po cemu su oni neophodni drzavi u ovom trenutku

A oni koji ih snabdevaju,voditelji i sl a mesaju se sa njima.
Pravilo mora da vazi sa sve .
Po cemu su oni neophodni drzavi u ovom trenutku
Па то је од пресудне важности. Ако се испирање мозга прекине, људи би почели да размишљају својом главом... што неки доживљавају као пропаст тренутног система у Србији.

Па то је од пресудне важности. Ако се испирање мозга прекине, људи би почели да размишљају својом главом... што неки доживљавају као пропаст тренутног система у Србији.
Ili je u pitanju velika lova.
Svi mozemo da propadnemo.Samo odredjeni teba da profitiraju.

Ili je u pitanju velika lova.
Svi mozemo da propadnemo.Samo odredjeni teba da profitiraju.
Могуће, немам податке.

Овима одговара да смо одсечени од свега. Противе се сваком обавештавању из више од једног извора.

Читам... Кина је послала помоћ целом низу земаља Европе, не само нама, и то пре нас и више него нама. Биће да Кина "ради на Европи" да би престао увоз заражених.

Могуће, немам податке.

Овима одговара да смо одсечени од свега. Противе се сваком обавештавању из више од једног извора.

Читам... Кина је послала помоћ целом низу земаља Европе, не само нама, и то пре нас и више него нама. Биће да Кина "ради на Европи" да би престао увоз заражених.
Kina radi za svoj ekonomski interes.
Kome ce da prodaje razne frca boce ako Evropa propadne

Треба забранити таблоиде и некултуру, а остало дозволити.

Да вођу нападају, ништа ново... Вођа је сам до јуче урлао, вриштао и лагао о свему што му није под контролом. Немогуће је да тако нешто остане без одговора.

Ne razumem zašto mešaš babe i žabe.
Tabloidi i nekultura postoje od Vučića???

Наше представљање кинеске помоћи не одговара чињеничном стању.

Znalo se da je Kina pomagala i drugima. Ko je hteo, mogao je da sazna.
Pa bar u današnje vreme nismo ograničeni na TV, imate internet, čitajte.
I šta sad, mi treba da imamo eksluzivitet u njihovoj pomoći?
Stvarno...

urla zadruga kod moje komsinice...pustih i ja da vidim gde gori...
razmisljam, ali iskreno - meni bi bilo blam da npr moj sin ucestvuje tamo (a i on mi kaze da ni u ludilu ne bi)....gomila besposlicara u godinama, volu rep da iscupaju...jedu i svadjaju se.
i to je svrstano u nasoj zemlji kao `zabavni program`
:evil:

Back