Negativa

Divno jeste i volim plac, dvoriste odrzavam, ali se mora kao i u svaku kucu ulagati....ja prosto ne mogu da postignem (imam i u drugom mestu rodotelje i kucu, pa i to mi je obaveza)...
prosto - ne mogu, razapeta sam:pop:
Razumem, bila sam u slicnoj situaciji.
Zalosno je samo sto se te vikendice prodaju u bescenje jer ima mnogo praznih kuca, svuda gde su nekad te kuce koriscene kao viknedice, jer narod prosto nema vise vikend kao nekad, pa ni ne moze to da koristi na pravi nacin.

Danas idem ulicom a 23-ka prolazi, iz auspuha kulja crni dim kao da gori guma! :evil:
Ono zadnje staklo potpuno crno od te gareži i vidi se da nije danima prano...

Nisam baš kompetentna u ovoj oblasti, ali mi se čini da oni umesto dizela koriste naftu? :think:
Samo nafta toliko purnja...

Ima preko 40 uglavnog mladog voca, ne prska se jos od 2009-te....nema sta da razmisljam, prodacu, ne skupo ali ne i u bescenje...zao mi jeste, ali je grehota da ta lepota propada
...e tako sam ja razmisljala, necu skupo, dacu po pristojnoj ceni da ne bude dzaba, i eno stoji jos uvek, doduse to moje nije blizu kao tvoja vikendica, kod mene ne ide gradski prevoz i probmlem je voda, sem kisnice mora se doneti...a mnogi to nece...

Ima preko 40 uglavnog mladog voca, ne prska se jos od 2009-te....nema sta da razmisljam, prodacu, ne skupo ali ne i u bescenje...zao mi jeste, ali je grehota da ta lepota propada
u zdravlje bilo! u pravu si ...mnogo se pljacka i obija ako nisi tamo nema smisla Izgfleda da smo u tim godina kad imamo te probleme ..i ja se kao ritam ali ocigledno ne moze se na pet ladja...

u principu niko nece da se trudi oko tudjeg
Jedne godine, bilo mi jos starijeg drveca, toliko je sve rodilo, i kruske, jabuke, ma nestvarno....nudih nekim poznanicima da dodju da uzmu ako i koliko hoce......niko nije, svi su cekali da im donesem, a znaju da kola nemamo.....
I tako...ako, pijaca im blizu, neka kupe, prodavacica se uvek kune da ne prska

Jedne godine, bilo mi jos starijeg drveca, toliko je sve rodilo, i kruske, jabuke, ma nestvarno....nudih nekim poznanicima da dodju da uzmu ako i koliko hoce......niko nije, svi su cekali da im donesem, a znaju da kola nemamo.....
I tako...ako, pijaca im blizu, neka kupe, prodavacica se uvek kune da ne prska
nama nisi nudila a imamo i kola :rotf:

Back