- Poruka
- 28.783
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi nismo monarhija da bi "ovaj" mogao biti prestolonalsednik...
On je samo neki lažni princ...
Oduvek mi je je bio odvratan.
od selakovića i neše sline je nemoguće biti odvratnijijednako je odvratan i generalni sekretar selakovic koji trkeljise po cesnici
hahaha kako trpa u dzepce parce pogace
a najveci je stos sto je neko i pre iznosenja pogace odsekao parce..jednako je odvratan i generalni sekretar selakovic koji trkeljise po cesnici
ma nazebli ste....Имамо вирушчину у кући, ћерка под чајевима а и мене нешто ломи.
ma jok..promaja..nazebli od luftiranjaako je virus morace cera kod lekara
ako je virus morace cera kod lekara
obavezno noge u sto topliju vodu ,koliko god moze da trpi a posle u vunene carape sa njim da prespava i kazi sutra kako je!То се једноставно мора одлежати, уз одговарајућу дијету. Да напоменем да повишену температуру нема.
obavezno noge u sto topliju vodu ,koliko god moze da trpi a posle u vunene carape sa njim da prespava i kazi sutra kako je!
Neki dr je davno rekao-lecio ne lecio, 7 dana se mora odlezatiТо се једноставно мора одлежати, уз одговарајућу дијету. Да напоменем да повишену температуру нема.
Steta, cini mi se da si bas volela da ides tamo.Proodajem vikendicu na tresnji, 400m nadmorska visina, na tzv 'ruza vetrova'
nije zez