Negativa

Vazduh u šest gradova u Srbiji danas je zagađeniji nego u višemilionskoj metropoli Pekingu, pokazuje aplikacija Airvisual, koja prati zagađenost na svetskom nivou. Po njoj, gledajući svetske metropole, Beograd je na 10. a Peking na 14. mestu.
Podaci o zagađenosti vazduha mogu se naći i na sajtu waqi.info (World Air Quality Index), i prema njima prednjači Valjevo, čiji indeks kvaliteta vazduha iznosi čak 382, i na skali od šest nivoa, odnosno boja, ovaj grad je u poslednjoj, najgoroj!
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/a...-u-srbiji-danas-je-zagadjeniji-nego-u/ws5ef91

obavezno noge u sto topliju vodu ,koliko god moze da trpi a posle u vunene carape sa njim da prespava i kazi sutra kako je!

Истуширала се синоћ у врелој води и покрила са два ћебета преко постојећег јоргана у постељини. Јутрос се по погледу одмах видело да је боље.

Proodajem vikendicu na tresnji, 400m nadmorska visina, na tzv 'ruza vetrova'
nije zez
Steta, cini mi se da si bas volela da ides tamo.
Ja moju kod SD nisam uspela da prodam, sad je zaraslo vise ne lici na ono lepo mesto gde sam rado isla, sad je dzungla, i ne vredi vise ni neke pare, jer je sve podivljalo, dva ili tri puta lopovi obijali, bzvz zali boze. Nudila da neko koristi da ima voce i bastu niko nije hteo, a svi se busaju kako bi rado imali bas to, a izgleda svi ba na prici niko na delu.

Back