Negativa

Ti podzemni kontejneri su u top3 najvećih krađa i propalih investicija tokom mandata gos'n đilasa.
a vrh je kad prođeš sremskom baš kad dođe kamion da ih prazni a one budale sede "u bašti" pored i žderu pljeske i pice uz "očaravajuće mirise" đubrišta

Моји су баш као они у Сремској. Доње плоче прошупљене на више места и извитоперене.

- - - - - - - - - -

Opet pada kiša :besna:

Па шта. За мене је овакав дан одмор и опуштање.

Kontejneri su epopeja prevare... ali u malo drugacijem smislu. Ona prva tura koja je ugradjena - je i dalje sasvim dobra. Ispostavilo se da su sve osim prve ture napravili neki drugi proizvodjaci, ciji (ne)kvalitet gledamo i cudimo se. Povoljna cena, valjda :think:

kontejneri su u startu lose projektovani.. nikome nije palo na pamet sta ce se desiti kad padne kisa.. upste nisu sprovedeni sistemi za drenazu i odlivanje voda...i cim je malo jaca kisa..dodje do kolapsa.

a na stranu sto je ulaz lose uradjen .. kojoj sivoj masi je palo na pamet da ljudi rukama otvaraju poklopce....zato ih i ne koristim nego ostavljam djubre pored.. ono ja ne pipam rukama :)

a dovoljno je bilo malo mozga ubaciti u pricu i postaviti jednu papucicu za dizanje otvora.

- - - - - - - - - -

podzemni kontejneri su leglo pacova i zaraza.treba `odlikovati` onoga ko je aminovao njihovu upotrebu

to jeste pametna ideja narocito za centar grada ali je trebalo daleko pametnije to sprovesti u delo.

koliko ti to djubreta imas? :D

ideja sa malim poklopcima je da se ne bi svasta ubacivalo unutra.. inace bi ljudi ubacivali svasta..i sa ovako malim nekad ljudi svasta ubacuju.. posto sam saradjivao sa GC znam neke price :)
na primer neretko naidju na klozetsku solju koja je zapusila otvor :lol:

koliko ti to djubreta imas? :D

ideja sa malim poklopcima je da se ne bi svasta ubacivalo unutra.. inace bi ljudi ubacivali svasta..i sa ovako malim nekad ljudi svasta ubacuju.. posto sam saradjivao sa GC znam neke price :)
na primer neretko naidju na klozetsku solju koja je zapusila otvor :lol:

Ja nemam puno ali drugi imaju...:) i ostave pored kontejnera jer ne mogu veliku kesu da ubace unutra.

Kupila sam pastu za zube kojoj je isteko rok upotrebe. Na kutiji piše oktobar 2016 a na tubi septembar 2013. :roll:
Sreća nisam bacila račun. Sutra pre posla ću da svratim u lili i da gurnem tubu u prkno onoj kvočki.

Kupila sam pastu za zube kojoj je isteko rok upotrebe. Na kutiji piše oktobar 2016 a na tubi septembar 2013. :roll:
Sreća nisam bacila račun. Sutra pre posla ću da svratim u lili i da gurnem tubu u prkno onoj kvočki.

Da li je na tubi datum proizvodnje?

- - - - - - - - - -

Bora Todorovic u 84
Eduard Sevarnadze u 86
Alfredo di Stefano u 88

Imacemo sta da pomenemo 'na danasnji dan' iduce godine.

Da li je na tubi datum proizvodnje?

- - - - - - - - - -

Bora Todorovic u 84
Eduard Sevarnadze u 86
Alfredo di Stefano u 88

Imacemo sta da pomenemo 'na danasnji dan' iduce godine.
pa gos'n platine nisam tol'ko luda

Upotrebljivo do datuma utisnutog na pakovanju...

IMG_4481.JPG

IMG_4484.JPG

platine..pakovanje je kutija.. ona nema veze sa proizvodom..bitan je datum utisnut na samom proizvodu.

a o kojoj pasti se radi da obratim paznju?
ja uzimam onu total colgate

platine..pakovanje je kutija.. ona nema veze sa proizvodom..bitan je datum utisnut na samom proizvodu.

a o kojoj pasti se radi da obratim paznju?
ja uzimam onu total colgate
Inače papirić na kom piše da je uoptrebljivo do oktobra 2015 je naknadno zalepljen. Kutija je bila zalepljena selotejpom pa se malo oštetio katron. Malo bolje sam posle obratila sam pažnju i na kutiji je utisnut datum kao i na tubi a na nalepnici je "dugoročnija". Sve kutije u radnji su izlepljene. Zamenila sam za kolinus
Te kolgejt paste su toliko skupe kao da ti pasta sama, svojeručno pere zube :roll:
Ja uzimam AZULIN, ali ga nije bilo. Ovo je SIGNAL.
U svakom slučaju, ne uzimam više kutije sa selotejpom i nalepnicom datuma

Nikad ne kupujem u liliju, da ne obrazlažem zašto... a sad još jedan razlog više.
Te potrepštine tipa: sapun, šampon, kaladont, prašak etc..... kupujem u Tempu, jer su daleko jeftiniji, a naročito vikendom. To ono kad obračunaju 12% popusta.
Inače, što se tiče kaladonta, kad je već pomenut, koristim kolgejt propolis. Nije ljut i možeš lepo da opereš zubiće, a ne ko neki gde mi izgore i usta i jezik. Cena mu je više nego povoljna.

Back