Negativa

Pa pricaj ako nije sramota

Долазим са другарицом на Аду и приликом распремања пешкира случајно нагазим МЕКОМ папучом мало дете по руци.

Дете седи са оцем који упркос мом дуплом извињењу почиње да ме најстрашније псује и вређа.

Ја кулирам, не констатујем га више, разговарам са другарицом.

Он одлази са дететом, ја одахнем што идиота више нема.

Одједном, испред мене се ствара његова жена (очигледно, јер је са њим) и из рамена ми одваљује шамарчину.

Очигледно, пошао је по жену која је негде друго седела (обучена), нахушкао је ко зна чиме и она се као егзекутор враћа да ме казни.

Они затим одлазе у правцу ресторана, ја за њима вичући - ПОЛИЦИЈА!!!!, они одлазе и седају у ресторан, ја одлазим у полицијску станицу која је удаљена 50 метара и у њој НЕМА НИКОГА. Ту је само један комунални полицајац који на питање - А где су?, одговара да су на дужности али да ће сигурно доћи.

Закључак?

Жао ми је што немам пиштољ или кашикару.

Сад то причам мужу и он бледи и црвени, шокиран је.

Боље бих се осећала да их је неки пандур преиспитао.

Хиљаде и хиљаде људи на плажи - могућност крађе, насиља, нестанка а њих нема.

Karma is a bitch..,:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Čudi me da si ''iskulirala'' s obzirom kako se ovde predstavljaš...Ja se ne predstavljam agresivno ali pružim otpor kada sam napadnut..:neutral:

Mada i sam ''biram bitke'' i ako se radi o pretnji što doživljavam kao i svako povremeno na poslu ili u stvarnom životu mogu da iskuliram ako procenim da bih time ugrozio posao zbog budale..Budalu možeš izuti od batina ali tako ćeš ugroziti svoju poslovnu poziciju '''prekoračenjem nužne odbrane''...Ja se teško pokrećem na tuču jer se i bojim svoje snage ali kada se pokrenem to je totalani trans bijem dok ga ne ostavim krvavog na asfaltu...Zato izbegavam ako mogu žešće konflikte...Naravno i ako vidim da je naoružan...

Back