Negativa

I sutra kad me pita onaj ustogljeni disa zasto kasnim, ima da mu kazem ''Sta je bre...''sefe''...da ustanes kad mi se obracas''...
Tako ce rukovodeci organi da se obracaju zaposlenima, to ce da bude kodeks ili dajem otkaz na sve funkcije.

Nemci uzimaju mnogo vecu kolicinu gasa, njih je 70-80 miliona a nas 7-8, samim tim ce dobiti i manju cenu...a i spadaju u 4-5 najvecih sila + nalaze se u NATO paktu, pa pregovori idu drugim tokom. :)

Znaci ako si mali svako moze da te g............uh tako bih rekla i sta..:lol:
al ne mogu..odmah ce neko da kaze ..od Nine nisam ovo ocekivao/la...:mrgreen:
paa ocekujte...:lol:

Poslednja izmena:
jutros mi navodno policajac u uniformi i jedna devojka u civilu bili na vratima...navodno traze neko prezime.uputih ih na predsednika stanara.cudno mi sto su samo izasli iz zgrade,nisu nikom zvonili vise....sreca,otvorila sam na lanac,i samo malo izvirila.
uzasno se uplasih.....uniforme ima da se kupe...ko zna ko je ovo bio

jutros mi navodno policajac u uniformi i jedna devojka u civilu bili na vratima...navodno traze neko prezime.uputih ih na predsednika stanara.cudno mi sto su samo izasli iz zgrade,nisu nikom zvonili vise....sreca,otvorila sam na lanac,i samo malo izvirila.
uzasno se uplasih.....uniforme ima da se kupe...ko zna ko je ovo bio

Znaci ne verujem da otvaras...Imas spijunku..lanac te nece spasiti..

Nemci Rusima palcaju gas 270 dolara a mi za isti taj gas 450 dolara u cemu je fora?

Izmedju Rusa i Nemaca nema drugih drzava - u Severnom toku.

U nasoj sadasnjoj isporuci mi moramo da platimo "putarinu" Ukrajini i Madjarskoj. Sa Juznim tokom cemo morati da platimo Bugarima, ako se ja dobro razumem.

A to za nemce ne važi...Brate poštujem te mislim da si ok lik al počo si da koristiš ''đilasizme''...

Nemci su... Sve sto je znacajno u Evropi od Rusa do Engleza.
Pozivam se na Djindjicev princip - smenjivost. Posto ne umemo dobro da biramo, neka se promene svi po redu, mozda neko bude dobar.

Back