goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Nije to zamajavanje to je pljačka...Jedni fariseji sude drugima al makar će narod Nešto saznati...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pun si elana ..optimisto..
ovo ce biti prvi prijavljen mobing nad sefomI sutra kad me pita onaj ustogljeni disa zasto kasnim, ima da mu kazem ''Sta je bre...''sefe''...da ustanes kad mi se obracas''...
Tako ce rukovodeci organi da se obracaju zaposlenima, to ce da bude kodeks ili dajem otkaz na sve funkcije.

digla pare iz bankomata,a one sve glanc nove,kao `ispod cekica` da su sad izasle

Nemci Rusima palcaju gas 270 dolara a mi za isti taj gas 450 dolara u cemu je fora?

Zato što smo pod komunjarama prodalu dupe Rusima...Nemci imaju ponos...
Nemci uzimaju mnogo vecu kolicinu gasa, njih je 70-80 miliona a nas 7-8, samim tim ce dobiti i manju cenu...a i spadaju u 4-5 najvecih sila + nalaze se u NATO paktu, pa pregovori idu drugim tokom.![]()

jutros mi navodno policajac u uniformi i jedna devojka u civilu bili na vratima...navodno traze neko prezime.uputih ih na predsednika stanara.cudno mi sto su samo izasli iz zgrade,nisu nikom zvonili vise....sreca,otvorila sam na lanac,i samo malo izvirila.
uzasno se uplasih.....uniforme ima da se kupe...ko zna ko je ovo bio
Nemci Rusima palcaju gas 270 dolara a mi za isti taj gas 450 dolara u cemu je fora?
obicno nikom ne otvaram,ali se nesto oduzeh jutros,sin mi taman otisao na posao,svasta mi proletelo kroz glavuZnaci ne verujem da otvaras...Imas spijunku..lanac te nece spasiti..
A to za nemce ne važi...Brate poštujem te mislim da si ok lik al počo si da koristiš ''đilasizme''...Pogledaj na karti Evrope, gde su gasovodi.
Ja kazem da ocekujem da gas iz Juznog toka bude jeftiniji jer ce putarina da bude samo jedna, Bugarska.
A to za nemce ne važi...Brate poštujem te mislim da si ok lik al počo si da koristiš ''đilasizme''...