Negativa

Kreten koji skoro sat vremena pere kola, pa još sa crenom koje je priključeno na zajednički šaht pred zgradom a biljke pomreše od suše.
Dođe mi da mu pozovem inspekciju. Al subota je.

Sad sam bila dole, prošla sam pored njega i onako "u prolazu" mu dobacih kako je komšija moje babe prošlog meseca zbog iste stvari plati 50 iljada kaznu.
Stao je. Al' videh da još par njih čekaju na gotovs da i oni operu svoja. Će da vidim jel su se primili na priču.

Kreten koji skoro sat vremena pere kola, pa još sa crenom koje je priključeno na zajednički šaht pred zgradom a biljke pomreše od suše.
Dođe mi da mu pozovem inspekciju. Al subota je.

...mi u zgradi imamo slicnog kretena, doduse ne pere kola, ali skoro svaki drugi dan pere ulicu ispred zgrade i celo dvoriste koje pripada zgradi....naravno
sve to posle dodje nama preko Infostana na naplatu...mislim da si mi dala dobru ideju kako da mu stanem na put...toliko sve natopi da se ne osusi do
jutra....

Mada kad bolje razmislim sunči nagazi ga al pažljivo...Prvo ga zamoli da to ne radi mada to ne pali ne znam šta da ti kažem...Muškom je lakše u tim situacijama...Mada često žensko može i više da ih ''uplaši'' neki to totalno ne očekuju...Ima mnogo bahatih ljudi koji troše tuđe baš onako bezobrazno...Al sve se vraća sve se plaća platiće i oni...Ko ne p lati na mostu platiće na ćupriji...

...mi u zgradi imamo slicnog kretena, doduse ne pere kola, ali skoro svaki drugi dan pere ulicu ispred zgrade i celo dvoriste koje pripada zgradi....naravno
sve to posle dodje nama preko Infostana na naplatu...mislim da si mi dala dobru ideju kako da mu stanem na put...toliko sve natopi da se ne osusi do
jutra....

Zvala sam inspekciju ali ne znam dal' su dolazili pošto sam morala na pos'o.
A poslužila sam se pričom iz naselja moje babe od pre mesec ipo dana, kad je komšinica iz prizemlja prijavila inspekciji komšinicu (inače nekadašnju prijateljicu) jer je na terasi tresla i prala tepih pa joj padala prašinai voda odozgo. I oni stvarno bili.
:lol:

Zvala sam inspekciju ali ne znam dal' su dolazili pošto sam morala na pos'o.
A poslužila sam se pričom iz naselja moje babe od pre mesec ipo dana, kad je komšinica iz prizemlja prijavila inspekciji komšinicu (inače nekadašnju prijateljicu) jer je na terasi tresla i prala tepih pa joj padala prašinai voda odozgo. I oni stvarno bili.
:lol:

....iiiiii? sta se desilo?

....meni komsije iznad redovno peru terasu kad pruzim ves, i kazu pa padalo bi po vesu i da je kisa...kao da bi ja bila blesava pa po kisi sirila ves
napolju:mrgreen:od njene kose ne mogu cvece da ocistim, pune zardinjere, od pepela cigarete isto....kao da nema pepeljaru....
....iz kuce koja je do zgrade cele zime ide dim direktno u moj stan, ne mogu da otvorim i izluftiram sem nocu kada ne loze, udavise me totalno...
....zar mislis da bi tu komunalci nesto pomogli??

Valjda i komunalna policija tu reaguje ili oni samo mlate putnike bez karte...Mi smo imali problema u prethodnoj kući jer je komšija zagradio zajedničko dvorište stavio dve besne džukele i sagradio gomilu objekata bez ikakve dozvole...Komunalci su tu bili nemoćni što su nam i lično rekli...

....iiiiii? sta se desilo?

....meni komsije iznad redovno peru terasu kad pruzim ves, i kazu pa padalo bi po vesu i da je kisa...kao da bi ja bila blesava pa po kisi sirila ves
napolju:mrgreen:od njene kose ne mogu cvece da ocistim, pune zardinjere, od pepela cigarete isto....kao da nema pepeljaru....
....iz kuce koja je do zgrade cele zime ide dim direktno u moj stan, ne mogu da otvorim i izluftiram sem nocu kada ne loze, udavise me totalno...
....zar mislis da bi tu komunalci nesto pomogli??

20.000 kazna.
(ja danas uplaših one dole s' mnogo veću cifru :mrgreen:)

20.000 kazna.
(ja danas uplaših one dole s' mnogo veću cifru :mrgreen:)

...oooooooooooo pa onda cu ja ovim mojim komsijama zbog kojih ne mogu prozor da otvorim cele zime, ni da bilo sta ostavim na terasi,
od puste cadji i dima...lepo ovo da napomenem, pa ako ne bude vredelo, zvacu "cika komunalce" neka oni resavaju....hvala puno si mi
pomogla....

Prvi radni zadatak na mestu gradonacelnika ce mi biti da ukinem negativu...
A razmatram i soluciju kacenja zvucnika o svaku banderu po Beogradu i uz laganu muziku i ritam da sugradjanima ulepsavam stvarnost.
Al` to ne racunam kao poduhvat. Za krupne stvari se tek spremam.

Prvi radni zadatak na mestu gradonacelnika ce mi biti da ukinem negativu...
A razmatram i soluciju kacenja zvucnika o svaku banderu po Beogradu i uz laganu muziku i ritam da sugradjanima ulepsavam stvarnost.
Al` to ne racunam kao poduhvat. Za krupne stvari se tek spremam.

Prvo ti brale nakači kante za đubre na bandere.
Naša vlast neće da smanjuje broj zaposlenih blejača u razno - raznim beskorisnim državnim ustanovama ali bitno da je gradonačelnik smanjio broj radnika Gradske čistoće.
Trećina kanti je uklonjeno jer zbog smanjenog broja radnika, nema ko da ih prazni.

Back