NEED FOR SPEED

Ljudi ja nemam obicaj da idem na forume i pisem nesto, ali za ovaj nastavak nfs-a nisam mogao da cutim. Registrovao sam se samo da bih ga ispljuvao Ja nemam reci da opisem koliko je los ovaj nastavak, razocaran sam. Ocekivao sam da posle pro street-a koji je bio totalni promasaj izadje nesto sto ce vratiti staru slavu ali ne EA je nastavio sa jos gorim nastavkom Neverovatno da firma koji ima ogroman budzet moze da napravi nesto ovako.Sramota. Sad malo o samoj igri... Grafika ocajna. Sva je nekako zuta, animacija automobila ocajna, auto kao da se krece po sinama, kad odskoci od asfalta pa kad padne jednostavno se zalepi za asfalt... strasno. Sama atmosfera u igri je nekako bedna, mnogo je jeftino uradjeno. Muzika koja prati igru je bezveze. Koliko sam primetio prica i nije losa, pandur na tajnom zadatku.. Ali dzaba sve kad su je ocajno sproveli u delo... Ovo su moja zapazanja posle pola sata igranja i ne pada mi napamet ni minut vise da igram. Neko je vec napisao NFS je umro i u potpunosti se slazem...

Ah ah..Prvo cu da placem , posle cu da kukam , a nakon toga da obrnem Grid jos jednom...Hahaha.Pa Gran Turismo 4 na mome milom PS2 izgleda kao sveta majka bozija naspram ove baljezgarije na mom jos milijem PC-u.Sa razlikom od nekoliko godina.Dzabe AA dzabe AF nista ne chupa ovo *****.Ni uvodnu scenu nisam zavrsio a vec me bolele ochi.Ti Djole imas chudan ukus sine.A gameplay...gde su nestale rechi...Nula , veeeeeelika nula.Spaliti svaku kopiju na ovome svetu a i na drugim svetovima.Mozete igru koristiti kao vremeplov da vam pokaze kako je to nekad bilo..

Ah ah..Prvo cu da placem , posle cu da kukam , a nakon toga da obrnem Grid jos jednom...Hahaha.Pa Gran Turismo 4 na mome milom PS2 izgleda kao sveta majka bozija naspram ove baljezgarije na mom jos milijem PC-u.Sa razlikom od nekoliko godina.Dzabe AA dzabe AF nista ne chupa ovo *****.Ni uvodnu scenu nisam zavrsio a vec me bolele ochi.Ti Djole imas chudan ukus sine.A gameplay...gde su nestale rechi...Nula , veeeeeelika nula.Spaliti svaku kopiju na ovome svetu a i na drugim svetovima.Mozete igru koristiti kao vremeplov da vam pokaze kako je to nekad bilo..

Ma ajde pusti decka vidis da je u sado-mazo fazonu:mrgreen:

"Stanislave, preterano sereš!"

:whistling:

Slazem se sa tobom sto se tice poredjenja sa GT4. NFS serijal je sve gori, ne vredi vise ni kupovati kopiju igre a kamoli original... Sve u sveju jedan veliki SSSSSSSSSSSSHHHHHHHHHHHHHHHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT:dash:

Nisam nekizaljubljenkik u NFs ali samskorosve verzije probao a onda sam kupiovolan i tada najnoviji ProStreet. Voziokao sam se tako i mislio da je u odnosu na Carbon njesra, a onda sam uzeo Undercovered i tek tad provalio koliko je u stvari ProStreet bolji. Ai mnogo je manje zahtevan on mi na 1650x1050 sljaka bez problem a Undercovered moram da spustim na manju rezulociju.

Ali uProStreet-u me najvise nervira sto nikako da provalim kako da vozim na zadnjim tockovima, a u pojedinim stazama je bas to zadatak. Igram nekih 7-8 dana i jos nisam provalio :?

Ali uProStreet-u me najvise nervira sto nikako da provalim kako da vozim na zadnjim tockovima, a u pojedinim stazama je bas to zadatak. Igram nekih 7-8 dana i jos nisam provalio :?

ako se dobro sećam, fora je u tome da ubodeš pravi trenutak da promeniš brzinu...
kad krene da pada, shift up i to ga održi na zadnjim točkovima... lako se uđe u štos... :)

nisam dolazila ranije na ovu temu, pa ne videh ono pitanje u vezi zvuka...
ako neko još uvek igra ovo i ima tih problema... dovoljno je da se u audio podešavanjima zvuk sa high kvaliteta spusti na medium... nisam baš sigurna da li ima high/medium/low oznaka, ali suština je da se smanji kvalitet zvuka... ne gubi se ništa... osim tog brujanja... :)

Lako je voziti na zadnjim tockovima, kao sto ti kaze komsija pored mene, samo treba malo uci i u stos nemoze se to odmah nauciti da se igra, ipak dosta je tezak za obaranje tj. obrnes igru..:whistling::ok:

Ajd mi malo pomozite. Na pocetku igrice dobijes jedno auto za trke i jedno za one trke jedan na jedan. Kasnije ima da odaberes koje oces hondu civic ili cobalt ss. za pocetak sam izabrao hondu ali kasnije su dosla bolja auta i nikako da pobijedim. Koje god auto opremim nije dovoljno jako i nemogu pobijediti. pa bih vas zamoljio da mi kazete skojim ste vi autom pobjedjivali tu trku jedan na jedan

Slične teme

Back