papabubadiup
Početnik
- Poruka
- 1
Ljudi ja nemam obicaj da idem na forume i pisem nesto, ali za ovaj nastavak nfs-a nisam mogao da cutim. Registrovao sam se samo da bih ga ispljuvao Ja nemam reci da opisem koliko je los ovaj nastavak, razocaran sam. Ocekivao sam da posle pro street-a koji je bio totalni promasaj izadje nesto sto ce vratiti staru slavu ali ne EA je nastavio sa jos gorim nastavkom Neverovatno da firma koji ima ogroman budzet moze da napravi nesto ovako.Sramota. Sad malo o samoj igri... Grafika ocajna. Sva je nekako zuta, animacija automobila ocajna, auto kao da se krece po sinama, kad odskoci od asfalta pa kad padne jednostavno se zalepi za asfalt... strasno. Sama atmosfera u igri je nekako bedna, mnogo je jeftino uradjeno. Muzika koja prati igru je bezveze. Koliko sam primetio prica i nije losa, pandur na tajnom zadatku.. Ali dzaba sve kad su je ocajno sproveli u delo... Ovo su moja zapazanja posle pola sata igranja i ne pada mi napamet ni minut vise da igram. Neko je vec napisao NFS je umro i u potpunosti se slazem...

Na trecem klipu na trenutak se vidi sav uzas grafike