NEED FOR SPEED

NFS je postao ochajan odmah posle drugog dela,meni je bio najbolji prvi NFS:U posle njega je sve bilo loshije i loshije da ne kazem ochajno.
I smaraju vishe sa tim nastavcima,svaki nastavak se pravi samo da pokupi kajmak od popularnosti predhodnika.

Pro Street je bio dobro zamisljen i imao je potencijala da posle Most Wanted-a bude dobar NFS... Nazalost ideja nije na pravi nacin sprovedena u delo a imali su potencijalan hit... Jedina svetla tacka u Pro Street-u je tjuning automobila koji je po meni najbolji u serijalu... Sad But True... Inace slazem se da ne moze da se napravi dobra igra za godinu dana. I ovaj Undercover sudeci po trajleru dosta podseca na NFS:Most Wanted...

ljudi imam pitanje vezano za ovu igricu...juche sam je nabavila,instalirala i sve to ali problem je shto ne znam da je igram :dash: ovaaaj ja odem na ono career(ili kako se vetj pishe) i tu upishem ime i sve to i onda kad krenem da vozim pojavi se poruka zutim slovima i pishe neshto activate crew member button.shta je to?aj pomagajte ljudi pleaseee

Slične teme

Back