Dark_Warrior
Obećava
- Poruka
- 99
C, c, c, c... Na sta se NFS srozao... Jedna igra sa tako dobrim pocecima da sad kopira Racedriver: GRID... Joooooj 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da li neko moze da mi pomogne oko instalacije? Pokrenuo sam instalaciju preko deamon tools-a i kad se zavrsila trazio mi je da se registrujem - uradio sam, posle sam jos i crack-ovao i kad treba da pokrenem igricu pojavljuje mi se jedan crni mali ekran i prozor na kom mi trazi da unesem kod za instalaciju. Kad ukucam kod kojim sam instalirao igru on ponovo iznacuje isti prozor sa istim pitanje i tako u krug.......
OMG,novi nfs?
kada?
NAJGORA TRKAČKA IGRA IKADA ! ! ! ! ! ! !
U pravu si da NFS-Most Wanted i Carbon pa i drugi nisu realni i cenim tvoje misljenje kao misljenje vozaca, ali je EA games tom igricom NFS serijal spustio za bar dve klase ...NAJGORA TRKAČKA IGRA IKADA ! ! ! ! ! ! !

a kad izlazi???????![]()
Mislim da ce ovo biti nesto izmedju Most Wanteda i Pro Street takva mesavina bas i nece da izadje na dobro al ako bolje pogledamo mozda me ove slike i demantuju ...mozda se utisak o NFS/u nakon dugog vremena i popravi sto ja iskreno zelim .

U pravu si da NFS-Most Wanted i Carbon pa i drugi nisu realni i cenim tvoje misljenje kao misljenje vozaca, ali je EA games tom igricom NFS serijal spustio za bar dve klase ...
Mislim da ce ovo biti nesto izmedju Most Wanteda i Pro Street takva mesavina bas i nece da izadje na dobro al ako bolje pogledamo mozda me ove slike i demantuju ...mozda se utisak o NFS/u nakon dugog vremena i popravi sto ja iskreno zelim .

Pa o tome ti pricam. Da se Pro Street zvao drugacije i da nije imao veze sa NFS serijalom 100% bi igra uspela kao i Race Driver:Grid, Gran Turismo... Problem je sto su se ljudi navikli na Most Wanted stil i tesko im je bilo da predju na simulaciju. Ne kazem da je Pro Street perfektan ali jasvim ok igra: Realna je, ima dobar izbor automobila, lepe su staze, tuning je odlicno odradjen, grafika je dobra...

Ako opet hoces trip kao Most Wanted onda sacekaj NFS:World Online u njemu imas Rockport i Palmont city pa mozes da se drkas sa pandurima do mile volje i sve to sa jos dooosta online NFS freakova koji jednostavno ne mogu da prezale MW![]()
Pa i za Undercover se moze reci da je nastavak ili bar lici na Most Wanted .

Slazem se, (lepe staze i grafika ) i kao takva bi mnogo veci uspeh dozivo da nije u serijalu NFS.![]()