NEED FOR SPEED

dobar je i zahtevan (standardno), mada ostala je jedna stvar iz proslog dela koja me nervira a to su one linije koje obelezavaju zatvorene ulice (:D)... mada ok negde ima i pune slobode koja u ovom delu za razliku od proslog prija i nije smor (zbog 15 pandura za buljom).
a panduri su prica za sebe...
bedak: toliko murije a ni jedan pesak :(
jel neko uspeo da odigra Online? (EA mi nesta se*e za "user name")

whitenicky:
POGRESNA INFORMACIJA , KAZU DA SE OVA RAZLIKUJE OD DRUGIH NEED FOR SPEED ... KAZU NESTO NOVO !!! Kazes da ne volis mnogo nastavaka STA KAZES DA IZLAZI CALL OF DUTY U 10 NASTAVAKA JEL BI GA IGRAO , JOK I NE BI KAO I JA JEDVA BI CEKAO DA IZADJE NESTO BOLJE !! POZDRAV I CEKAMO IGRU

Pa uzeo si los primer.... Igrao sam Call of Duty prvi deo...nisam uopste zagrejan za taj drugi deo o kome svi pricaju.... I zar ne kazu za svaku novu igricu da ce "biti nesto NOVO, da ce igrica a napravi revoluciju u svetu igrica itd... A i iskreno ne mogu da se setim nijedne igrice koja je imala toliko nastavaka (osim moje omiljene Lare Kroft i the Sims-a)!

Fanatic_Kv:
Pa uzeo si los primer.... Igrao sam Call of Duty prvi deo...nisam uopste zagrejan za taj drugi deo o kome svi pricaju.... I zar ne kazu za svaku novu igricu da ce "biti nesto NOVO, da ce igrica a napravi revoluciju u svetu igrica itd... A i iskreno ne mogu da se setim nijedne igrice koja je imala toliko nastavaka (osim moje omiljene Lare Kroft i the Sims-a)!

Pa ni jedna do sada nema toliko nastavaka , ali meni se svaka razlikuje .... neka ima bolju grafiku , neka ima bolje staze .... zavisi sve od ukusa . A ono sto se tice CALL OF DUTY 2 , veruj mi ako je odigras neces se pokajati ..... opustis se i zavrsis je za jedan dan bez problema !!! POZDRAV !!!

NEMOZE DA SE SKINE ... ****** !!!!--------------------------------------------------------------------------------
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS (For Commercial Release Product)

CPU: 1.4 GHz or faster
RAM: 256 MB or more
Disc Drive: 8x or faster CD/DVD drive
Hard Drive: 3 GB or more free space
Video: DirectX 9.0c compatible (see right)
Sound: DirectX 9.0c compatible
Input: Keyboard, mouse, or USB Steering Wheel/Gamepad
Video card with 32 MB or more memory and one of these chipsets is required: ATI Radeon 7500 or greater; ATI Radeon Xpress 200; NVIDIA GeForce2 MX/GTS or greater; Intel 950/i915g; S3 GammaChrome S18 Pro
Multiplayer requires 1 set of discs per PC and a broadband (Cable, DSL, or faster) connection.
Internet or LAN (2-4 players)

Need for Speed Most Wanted will be available on the PC for these territories on the following dates.
North America: November 17, 2005
Europe: November 25, 2005

RED.335:
E pusti da neko drugi kaze nesto ima posle da te prozivaju ko' mene sto su. Ce kazu "pricas sam sa sobom"! Inace cool ti je avatar.

HVALA NA POZDRAVIMA , AVATARA SAM PROMENIO SAM I ZNAS ZBOG CEGA , VIDEO SI SLIKE NECU DA SE KRIJEM IZA SMILE LIKA SA KAPICOM , A TO STO CE NEKO DRUGI DA KAZE NJEGOV PROBLEM ... INACE SKINUO SAM VEC 10 % OD IGRICE NEED FOR SPEED MOST WANTED .... DEMO NARAVNO !!!!

KAZU DA SE BUNE STO PISEM VELIKIM SLOVIMA ALI MENI JE BAS OVAKO GOTIVNO, A IMAS I TI CRVENA .... HAHHAHHAHHAHAHAHAHA !!!!

whitenicky:
HVALA NA POZDRAVIMA , AVATARA SAM PROMENIO SAM I ZNAS ZBOG CEGA , VIDEO SI SLIKE NECU DA SE KRIJEM IZA SMILE LIKA SA KAPICOM , A TO STO CE NEKO DRUGI DA KAZE NJEGOV PROBLEM ... INACE SKINUO SAM VEC 10 % OD IGRICE NEED FOR SPEED MOST WANTED .... DEMO NARAVNO !!!!

KAZU DA SE BUNE STO PISEM VELIKIM SLOVIMA ALI MENI JE BAS OVAKO GOTIVNO, A IMAS I TI CRVENA .... HAHHAHHAHHAHAHAHAHA !!!!

A shto si promenio avatara?

Ni moj nije losh.Zar ne? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Back