NEED FOR SPEED

ooo pa hvala, mali jubilej.
36_15_26.gif

i da da
izashla je demo verzija... teshka samo 553MB, ali shta je to za nas (:

ako se neko odluchi da je skine, verovatno tje mu trebati josh dx9.0c koji je tezhak 35 mb...

ja sam skinuo i josh jedna misija mi ostala od 6...

ako nekad neko hotje online play, pmujte me ili ostavite ovde kada ste online u igritzi... moj nick je tamo naravno Ph0r3w3r0

review tzelog demoa tju kasnije da postavim

Ph0r3w3r0:
i da da
izashla je demo verzija... teshka samo 553MB, ali shta je to za nas (:

ako se neko odluchi da je skine, verovatno tje mu trebati josh dx9.0c koji je tezhak 35 mb...

ja sam skinuo i josh jedna misija mi ostala od 6...

ako nekad neko hotje online play, pmujte me ili ostavite ovde kada ste online u igritzi... moj nick je tamo naravno Ph0r3w3r0

review tzelog demoa tju kasnije da postavim

Sta li se ti tripujes, nije mi jasno?.?.?

MISLIM DA JE PRERANO DA PRICAMO IGRA JOS NIJE IZASLA KOD NAS PA DOK NE POCNEMO DA JE IGRAMO NE MOZEMO DA JE KOMENTARISEMO , SADA SU SAMO NAGADJANJA JEL IGRA DOBRA ILI NIJE !!! JA SE ISKRENO NADAM DA CE BITI NESTO DOBRO I EXTRA ALI VIDECEMO USKORO .... VELIKI POZDRAV SVIMA NA FORUMU !!!!

Fanatic_Kv:
Ma sve te igrice koje izlaze u "n" delova su mi nekako previse isforsirane.... pogodovo ove koje izlaze u 10+ delova i nastavaka!

POGRESNA INFORMACIJA , KAZU DA SE OVA RAZLIKUJE OD DRUGIH NEED FOR SPEED ... KAZU NESTO NOVO !!! Kazes da ne volis mnogo nastavaka STA KAZES DA IZLAZI CALL OF DUTY U 10 NASTAVAKA JEL BI GA IGRAO , JOK I NE BI KAO I JA JEDVA BI CEKAO DA IZADJE NESTO BOLJE !! POZDRAV I CEKAMO IGRU

Back