Недостатак српског национализма је највећи проблем Србије!

Недостатак Слободана Милошевића је највећи српски проблем, јер се ми од 2000. ништа и не питамо, хахахаха!

А тада смо се баш питали. Све нас је дотични издао и завио у црно.

Недостатак Слободана Милошевића је највећи српски проблем, јер се ми од 2000. ништа и не питамо, хахахаха!

Брате, у великој си заблуди ако ово стварно мислиш...

4378_2.jpg

Nedostatak srpskog nacionalizma jeste problem. Takodj je problem što je zahvaljujući turbo-folk nacionoalizmu ili kako da nazovem ono kvazi srbovanje u zapećak stavljen onaj pravi istinski u samom narodu. Što se države tiče, ne postoji desna opcija...ma koliko se neki upinjali..jer ni dveri ni DSS ni bilo ko od tzv desnih ne radi to na način koji odgovara ovom trenutku..Iako mi se program Dveri dopadao, smatram da se previše bave stvarima koje su opšte i nisu konkretne..tipa SRBIJA DA BUDE VELESILA, SRBIJA DA **** MAMU SVIMA I SL..to dobar nacionalista u ovom istorijskom trenutku ne sme da viče..govorim o zvaničnicima
DSS i ostali koji u svom sastavu imaju D , njih neću ni da spominjem-..a i SRS koji je od istorjski pedigrirane stranke postao leglo nepismenog i divljeg..a nadasve pokazuju odredjenu dozu kompleksa..
Dobar nacionalista danas će se potruditi da usadjivanjem nacionalnog osecaja u svoju decu obezbedi kontinuitet očuvanja nacionalnog identiteta, uticaće svojim glasom , prisustvom i sl. na rad lokalnih samouprava. Izlaziće na proteste kad god je neka veća promena koja nije dobra za društvo iako to nije samo njegova ******..baviće se svojom okolinom...NEĆE BITI JEBENI ZOMBI dok ljudi oko njega nevino stradaju od bahate politike i vlasti.
DObar nacionalista danas je težak a ipak lak zadatak...bitna je brojnost..da ljudi shvate da ZAJEDNO MOGU a sami ROBUJU

- - - - - - - - - -

to nije tačno
ja volim Srbiju a Rusija je za mene imperija kao i USA..trenutno manje zlo za nas..ali samo trenutno..mada, pitanje je da li je manje zlo...jer smo mi za nju samo predmet trgovine

Gresis jako sto se tice DSS to je prava nacionalna desnica koja ima skolovane i pristojne ljude, ali su neaktivni i po malo kukavice i za to su platili cenu. Jako cenim profesora Samardzica iz DSS, cenio sam i Kostunicu kad se prizvao pameti i odrekao EU. Mislim da DSS treba u koaliciju sa Dverima i da malo pojacaju aktivnost.

Српски национализам, а да би Србија кренула напред, мора се осудити и друштвено изоловати односно бацити назад у друштвени талог из кога га је извукао Слободан Милошевић саветован од стране АГЕНТА BND_a, Хрвата пореклом са Космета, а у циљу рушења СФРЈ тј. у циљу нео-колонијалног ПОРОБЉАВАЊА свих екс-југословенских република од стране Велике Немачке - које, да је тада било више памети у Лондону, Вашингтону и Паризу, и даље било најмање две, с тим да се у Централој Европи са СФРЈ као пијемонтом створи несврстани блок. И велико-немци би могли да га пуше.
"Истакнутије" српске националисте из времена Милошевића, али и из времена ДОС-а и "Отпора", као што су дверци, лустрирати.

Gresis jako sto se tice DSS to je prava nacionalna desnica koja ima skolovane i pristojne ljude, ali su neaktivni i po malo kukavice i za to su platili cenu. Jako cenim profesora Samardzica iz DSS, cenio sam i Kostunicu kad se prizvao pameti i odrekao EU. Mislim da DSS treba u koaliciju sa Dverima i da malo pojacaju aktivnost.

Zbog boldovanog ih i ceniš..ja ne cenim nikog ko je "lider" a kukavica i neaktivan...ŠTA TU ****** CENIŠ????

Српски национализам, а да би Србија кренула напред, мора се осудити и друштвено изоловати односно бацити назад у друштвени талог из кога га је извукао Слободан Милошевић саветован од стране АГЕНТА BND_a, Хрвата пореклом са Космета, а у циљу рушења СФРЈ тј. у циљу нео-колонијалног ПОРОБЉАВАЊА свих екс-југословенских република од стране Велике Немачке - које, да је тада било више памети у Лондону, Вашингтону и Паризу, и даље било најмање две, с тим да се у Централој Европи са СФРЈ као пијемонтом створи несврстани блок. И велико-немци би могли да га пуше.
"Истакнутије" српске националисте из времена Милошевића, али и из времена ДОС-а и "Отпора", као што су дверци, лустрирати.

TACNO!!!!!!!!

Osuditi KOMUNIZAM i ZABRANITI KOMUNISTICKO DELOVANJE U SRBIJI!

Poslednja izmena:
Ево мало, пошто многи изгледа незнају, шта је тзо српски национализам:

Ето, сутра нам је Видовдан, дан када су Срби са својим честитим Царем Лазарем на Косову својом крвљу потврдили Светосавски Завет.

П.С.
Србија је једина држава бише СФРЈ која у последњих 25 година није изменила националну структуру становништва.

netacno. u srbiji danas zivi manje srba nego ikada. od 90-tih do danas srbiju je napustio jedan milion srba a na njihova mesta su se doselili bosancerosi, kosovari, crnogorci, krajisnici...............tako da danas u srbiji zivi knap 50 posto srba.....................sto je najveca promena u nacionalnoj strukturi stanovnistva u jednoj balkanskoj drzavi.

netacno. u srbiji danas zivi manje srba nego ikada. od 90-tih do danas srbiju je napustio jedan milion srba a na njihova mesta su se doselili bosancerosi, kosovari, crnogorci, krajisnici...............tako da danas u srbiji zivi knap 50 posto srba.....................sto je najveca promena u nacionalnoj strukturi stanovnistva u jednoj balkanskoj drzavi.

a ti bosancerosi, kosovci i krajisnici nisu srbi?

A bre Milune pitas li se odakle su tvoji koreni? Sto se tice ovog tvog grba na srpskoj trobojci, ocigledno mislis da je sajkaca izvorna srpska kapa. Pitanje za tebe kada nastaje i otkud joj to ime?

Back