Недостатак српског национализма је највећи проблем Србије!

po dereticu i isus hrist obrezani jevrejin je bio srbin.
i nestala nacija atlantidjana je starosrpsko pleme...

Jovan Deretić, Nikola Žutić i Slobodan Jarčević su tragikomični trio kome se ruga svatko normalan u i izvan Srbije. Čemu trošiti riječi na takve marginalne
joker.gif
?

- - - - - - - - - -

Naravno da je Isus bio Srbin ..., kao i svi njegovi postolari, zvani apostoli.

Srbi su svi kojima je srbski maternji jezik, bez obzira na gene.

A u Isusovo vreme na Bliskom Istoku, kao i u celom tada naseljenom svetu, većini je maternji jezik bio srbski.

Srbski je najstariji i božanski jezik kojim će se pravi srbski nacionalisti u bliskoj budućnosti najviše ponositi.

:lol: :lol: :lol: :lol: To care! Zabavljaj nas! :lol: :lol: :lol:

Хрвати који ДЕЖУРАЈУ на српском сајту!!!!!!!!!!!

НЕПРОЦЕЊИВО!!!!!!!!!!!

да комплекси не постоје, Рвати би их измислили!
:hahaha:

Komplekse imaju oni koji vjeruju da im je nacija mala i slaba pa bi htjeli sve okolne narode asimilirati u Srbe kako bi se napokon mogli osjećati kao netko i nešto. E to ja zovem kompleksom. Veoma velikim. :per:

Komplekse imaju oni koji vjeruju da im je nacija mala i slaba pa bi htjeli sve okolne narode asimilirati u Srbe kako bi se napokon mogli osjećati kao netko i nešto. E to ja zovem kompleksom. Veoma velikim. :per:

ово није тема о Хрватској и Хрватима (присилно покрштавање, хрватско цвијеће...).......... мада слажем се када их већ помињеш.
;)

ово није тема о Хрватској и Хрватима (присилно покрштавање, хрватско цвијеће...).......... мада слажем се када их већ помињеш.
;)

Usput, najveći problem Srbije nije nedostatak, već višak srpskog nacionalizma s kraja 80-ih i tijekom 90-ih koji je naštetio, ne samo onima protiv kojih je bio uperen srpski nacionalizam, već i samim Srbima koji su nasjeli na tu eftinu demagogiju i prošli kako su prošli zbog lošeg odabira.

Usput, najveći problem Srbije nije nedostatak, već višak srpskog nacionalizma s kraja 80-ih i tijekom 90-ih koji je naštetio, ne samo onima protiv kojih je bio uperen srpski nacionalizam, već i samim Srbima koji su nasjeli na tu eftinu demagogiju i prošli kako su prošli zbog lošeg odabira.

ko o cemu kurvat o zlom srpskom nacionalizmu :lol:

највећи проблем Србије је нешто о чему причају Срби а не искомплексирани странци...а то је југославија

ko o cemu kurvat o zlom srpskom nacionalizmu :lol:

Убише га комплекси.......

То им је на ширем, националном нивоу.
Видиш да само вире по комшијским форумима...немају свој живот (остало им од аустроугарске) а желе да живе туђе животе.

- - - - - - - - - -

Nitko vas nije tjerao u nju. :lol:

Тачно. Нико не спори.

А још је горе што смо остале прихватили као себи равне.......
;)

Убише га комплекси.......

То им је на ширем, националном нивоу.
Видиш да само вире по комшијским форумима...немају свој живот (остало им од аустроугарске) а желе да живе туђе животе.

- - - - - - - - - -

Тачно. Нико не спори.

;)

nisu sa neba pale srpske narodne umotvorine tipa:
hrvat nije nacionalnost. hrvat je dijagnoza :cool:
od svih srba najgori su hrvati
sacuvaj nas boze kuge,gladi i hrvata itd,itd,itd

Тачно. Нико не спори.

;)

Tako je, to vam je bila velika pogreška. Trebali ste odmah 1918. uvesti rasne zakone, označiti klupe u parkovima koje su za Srbe, a koje za "manje vrijedne", zašiti svim nesrbima oznake na odjeću. Joj, kakva bi to lijepa država bila, je l da? :per:

- - - - - - - - - -

nisu sa neba pale srpske narodne umotvorine tipa:
hrvat nije nacionalnost. hrvat je dijagnoza :cool:
od svih srba najgori su hrvati
sacuvaj nas boze kuge,gladi i hrvata itd,itd,itd

Šešelj je Hrvat. I dijagnoza. :hahaha:

Da isto tako neki pokusavaju da asimiliraju mrtvog Nikolu Teslu! Koji je to narod pitam se?:hahaha::hahaha: Orione babo stara!

Jovan Deretić, Nikola Žutić i Slobodan Jarčević su tragikomični trio kome se ruga svatko normalan u i izvan Srbije. Čemu trošiti riječi na takve marginalne
joker.gif
?

- - - - - - - - - -

:lol: :lol: :lol: :lol: To care! Zabavljaj nas! :lol: :lol: :lol:

Deretiću se rugaju samo nevaspitani.

A kritikuju ga uglavnom oni neobavešteni i oni koji nisu čitali njegove knjige.

Čovek je istoriju doktorirao u SAD, a za pisanje svojih knjiga koristi više izvora nego svi domaći istoričari zajedno.

On je istražio gotovo sve najveće i najvažnije svetske biblioteke i arhive sa knjigama o antičkoj prošlosti, tako da je, ako ništa drugo, o antičkoj istoriji obavešteniji od svih domaćih autora.

Uostalom vreme je najbolji sudija, pa će pokazati da li je i koliko je Deretić u pravu.

Deretiću se rugaju samo nevaspitani.

A kritikuju ga uglavnom oni neobavešteni i oni koji nisu čitali njegove knjige.

Čovek je istoriju doktorirao u SAD, a za pisanje svojih knjiga koristi više izvora nego svi domaći istoričari zajedno.

On je istražio gotovo sve najveće i najvažnije svetske biblioteke i arhive sa knjigama o antičkoj prošlosti, tako da je, ako ništa drugo, o antičkoj istoriji obavešteniji od svih domaćih autora.

Uostalom vreme je najbolji sudija, pa će pokazati da li je i koliko je Deretić u pravu.

Deretić je ista razina kao i Semir Osmanagić. I taj ima neke puste doktorate iz SAD-a i jednako kao Deretić igra se u pijesku i traži bosanske piramide, Atlantiđane, Srbe-Etrušćane i ostale majmunarije. To je ta klasa ljudi: Deretić, Osmanagić, Daniken. Ista pašta.

ti to zoveš kompleksom jer od kompleksa ne možeš ni da naučiš šta je kompleks....:per:

- - - - - - - - - -

Tako je, to vam je bila velika pogreška. Trebali ste odmah 1918. uvesti rasne zakone, označiti klupe u parkovima koje su za Srbe, a koje za "manje vrijedne", zašiti svim nesrbima oznake na odjeću. Joj, kakva bi to lijepa država bila, je l da? :per:

- - - - - - - - - -

Šešelj je Hrvat. I dijagnoza. :hahaha:

Srbi nisu rasa....a rvati srbima ni do pasa....

a što se tiče potpisa i Zmaja..

"ZMAJ ŠTROSMAJERU

12. decembar 1886.

Oni na koje sam se obratio, i drugi intilegentni ljudi, potpuno dele moje nazore i težnje, ali je jaz i srdžba između Srba i Hrvata i to baš u masi naroda, takve dimenzije zahvatila, kako ja ni zamišljao nisam.

Naši svu krivicu pripisuju drugoj strani.

Eto, npr. javljaju mi da je baš u poslednje vreme u Vukovaru desilo se nešto što je srdžbu potenciralo do ogorčenosti.

Srbi s Hrvatima učiniše kompromis, da se od 9 skupštinara, koje vukovarski kotar ima da bira, izaberu 5 Hrvata i 4 Srbina -- a kad dođe do izbora, onda Hrvati zaboraviše na zadatu reč i ispade ovako: mesto 4 samo jedan Srbin.

Prema takvim činjenicama, i to u najnovije doba, glas pojedinaca i glavnih naših žurnala (kojim se sada i već davno u tom pogledu ništa prigovoriti ne može) -- može ostati glas vapijućeg u pustinji.

Ja mislim da Vaša preuzvišenost valja to da čuje - u prikrivanju nema leka, zato i iznosim pred Vas, sve onako golo, kako mi je javljeno.

No mi, koji se ne damo poljuljati u toj veri, da nam samo u slozi leži spas, mi nećemo još klonuti i upećemo se da se to nabolje okrene. Ali ti napori ne smeju biti samo s jedne strane, već sa jednakim ohotom i sa jedne i sa druge..."
"

Istorija se ponavlja konstantno..one kojima pomogneš...oni ti zlom vrate...to važi prvenstveno za rvate

""Bio je ovdje Kornelij Jovanović, brat Zmajev" piše Rački, "koji će pod zaštitom crnogorskog kneza, počam od Nove godine, izdavati dnevna Jugoslavija, po našem davnom programu, uz glavnu svrhu, da jugoslavenska plemena, osobito hrvatsko i srpsko, zbliži i pripravi na zajedničku akciju. "

Citiraš Jovana Jovanoića Zmaja, a on je propagirao Jugoslovenstvo. A braniš ove tvoje koji su rasturili Jugoslaviju.
Zaključak: bez identiteta....

Poslednja izmena:
ti to zoveš kompleksom jer od kompleksa ne možeš ni da naučiš šta je kompleks....:per:

To jeste kompleks. Samo male i isfrustrirane nacije nemaju izgrađen nacionalni identitet, nisu jasno omeđene i žele se širiti, jer osjećaju da su manje vrijedne, slabe i nedostojne postojanja. To je itekakav kompleks.

Another twist: Šešelj je Hrvat. :lol:

Prema Deretiću Hrvati su nacija nastala uglavnom od pokatoličenih Srba, sa malom primesom ostataka avarskih plemena na području nekadašnje antičke, Zapadne Srbije.

Svi kraljevi Hrvatske bili su Srbi.

U vreme Vuka Karadžića Dalmatinci, Slavonci, Šokci i Bunjevci još se nisu izjašnjavali kao Hrvati, zbog čega ih on, u svojoj knjizi "Istorija Srba", naziva Srbima rimokatoličkog zakona.

Deretić je ista razina kao i Semir Osmanagić. I taj ima neke puste doktorate iz SAD-a i jednako kao Deretić igra se u pijesku i traži bosanske piramide, Atlantiđane, Srbe-Etrušćane i ostale majmunarije. To je ta klasa ljudi: Deretić, Osmanagić, Daniken. Ista pašta.

Samo ljudima lepiš uvredljive etikete.
To rade oni koji su bez argumenata ili zlonamerni.

Osmanagić nema doktorat u SAD (doktorirao je u Sarajevu, možeš se uveriti na njegovom web sajtu), što ne znači da u onom o čemu piše i u onom što radi nema istine.

Prema Deretiću Hrvati su nacija nastala uglavnom od pokatoličenih Srba, sa malom primesom ostataka avarskih plemena na području nekadašnje antičke, Zapadne Srbije.

Svi kraljevi Hrvatske bili su Srbi.

U vreme Vuka Karadžića Dalmatinci, Slavonci, Šokci i Bunjevci još se nisu izjašnjavali kao Hrvati, zbog čega ih on, u svojoj knjizi "Istorija Srba", naziva Srbima rimokatoličkog zakona.

Prema Danikenu, bogovi su pali s neba i to su zapravo bili izvanzemaljci s neke druge planete.

Svi hrvatski kraljevi su bili Srbi? :lol: Odakle ti ta šala? :rotf:

Srbi su velika nacija.
NN nacije su one kojoj i ti pripadaš...

Što se odmah vrijeđaš? :lol: Vjerujem ja da je tebi tvoj narod bitan i da si ponosan na njega, kao što je i bilo koji pripadnik bilo kojeg naroda na svijetu ponosan na svoj narod. U to ne ulazim, ali objektivno, kome su to Srbi bitni? Da bi neka nacija, u bilo kojem smislu bila "velika nacija", ma što to tebi značilo, mora je i netko drugi smatrati takvom, a ne samo da pripadnici te nacija takvima smatraju sebe. Realno gledajući, Srbi su mala nacija i mala država na Balkanu, posve nebitna i u europskim i u svjetskim političkim relacijama.

Back