Недостатак српског национализма је највећи проблем Србије!

Zbog čega komšije toliko često upotrebljavaju riječ "kompleks" a da joj ne znaju značenje?
Pa bar danas nije teško doći do informacije.

Nego, šta misliš, da li je političko nejedinstvo oko bitnih pitanja glavni politički problem Srbije?
Gadno je kad ti to susjed mora objašnjavati.

ajde de ne ljuti se...niste iskompleksirani vec opsednuti...:roll:

Zbog čega komšije toliko često upotrebljavaju riječ "kompleks" a da joj ne znaju značenje?

Nego, šta misliš, da li je političko nejedinstvo oko bitnih pitanja glavni politički problem Srbije?
Političko nejedinstvo je normalno...strasno bi bilo kad bi vladalo jednoumlje...
Da li je vas najveci problem jednoumlje?
Ja bih, recimo, volela da je vecina za neutralnost Srbije.

Političko nejedinstvo je normalno...strasno bi bilo kad bi vladalo jednoumlje...

А због чега се наше унутрашње ствари толико тичу (искомплексираних) суседа'?

стварно ми личе на оне доконе бабе што само вребају комшилук и трачаре.

најгора врста доконих злурадих комплексаша.
Од стабла у туђој шуми нису у стању да виде пожар у свом дворишту.

Једноставно питање

Шта радиш дан и ноћ на овом форуму који се тебе, реално, не тиче?

има ли другог одговора осим КОМПЛЕКС?

Једноставно питање

Шта радиш дан и ноћ на овом форуму који се тебе, реално, не тиче?

има ли другог одговора осим КОМПЛЕКС?

Na hrvatskim forumima ima MNOGO VISE SRBA koji pretresaju hrvatsku politiku.

U cemu je problem?

Imaju li i oni komplekse?

Na hrvatskim forumima ima MNOGO VISE SRBA koji pretresaju hrvatsku politiku.

U cemu je problem?

Imaju li i oni komplekse?

не знам.
Никада нисам био на хрватском форуму.

него где си ти?
Имаш ли комплекс што се сви спрдају са тобом?

A sta mislis da si temu nazvao,
Anacionalizam srpska politicka konstanta jos od Berlinskog Kongresa!

Naravno da nisi, ....jer se skriva svim sredstvima strategija koju srpski komunisti preko oficijelnih Srbija provode jos od Drezdenskog Kongresa!!!

Dragi deckicu, anacionalizam je konstanta oficijelnih Srbija jos od 45.,
kako komunistickih, tako socijalistickih preko dusmanina Slobe, demokratskih i SNSovskih!!!!
Narod kom je komunizmom ucipovan strah od vlasti, bjezi od svakog nacionalizma i po korist svoje stete!

A sta mislis da si temu nazvao,
Anacionalizam srpska politicka konstanta jos od Berlinskog Kongresa!

Naravno da nisi, ....jer se skriva svim sredstvima strategija koju srpski komunisti preko oficijelnih Srbija provode jos od Drezdenskog Kongresa!!!

Dragi deckicu, anacionalizam je konstanta oficijelnih Srbija jos od 45.,
kako komunistickih, tako socijalistickih preko dusmanina Slobe, demokratskih i SNSovskih!!!!
Narod kom je komunizmom ucipovan strah od vlasti, bjezi od svakog nacionalizma i po korist svoje stete!

Тачно тако.

Glavni politički problem Srbije nije nedostratak nacionalizma, nego političko nejedinstvo oko važnih političkih pitanja.

Ili se to jedinstvo može okarakterizirati kao nacionalizam?

Izmedju ostalog da...samo dobar patriota i rodoljub,nacionalista,moze da predje preko dnevnopolitickih razmirica zarad ukupne dobrobiti nacije i drzave. Jer je ljubav prema svome narodu i domovini a takodje i odgovornost za isto na prvom mestu. Svako ko od svoje drzave stvori igraca i sam je igrac. To samo ovi demokratski botovi ne zele da prihvate jer su ljige

Тачно.
Где су националисти на власти уследио је просперитет а где су остали разни комунисти настао је рат.

A gde se tu onda uklapa Srbija, gde su na vlasti nacionalisti-komunisti? :think:

Poslednja izmena od moderatora:
Pa ratovati zbog toga sa nekim svakih 40 godina...:ok:

Sa kim se 40 godina ratovalo zbog nacionalizma???? ovde?

- - - - - - - - - -

Stavise, smatram da nacionalizma ima previse i upravo je to prepreka nasem napredku...

iz te VIP lože ni ne možeš da vidiš šta je prepreka ;)...od drveta ne vidiš šumu...

Stavise, smatram da nacionalizma ima previse i upravo je to prepreka nasem napredku...

ooou jes. dosao na krstu pa lupio :lol:

svake clanica te vase evrope ima svoju desnicarsku stranku. znaci ne pokret, ne udruzenje niti "ekipa" vec stranka

zlatna zora,jobbik,ndp....

A gde se tu onda uklapa Srbija, gde su na vlasti nacionalisti-komunisti?

koji nacionalisti? oni tadicevi,dacicevi,dinkicevi ili vucicevi? :think:

A gde se tu onda uklapa Srbija, gde su na vlasti nacionalisti-komunjare? :think:

ne postoji nacional komunizam, bar en u Srbiji, u Srbiji su na vlasti većinom deca *********...na stranu komunizam. Na vlasti su ljudi i deca ljudi koji koriste odredjene ideologije zarad isključive lične dobiti i prosperiteta. Na vlasti su kriminalne grupe kojima je politika i propagiranje ideologije čiji ni sami nisu sledbenici samo sredstvo da obavljaju "biznis" bez problema..

Govorim o političkom jedinstvu oko politički bitnih pitanja - nema to veze s jednoumljem.

Npr. ima li Srbija manje-više jedinstven stav po pitanju Kosova?

Možda si upravu, ali samo ako govoriš o Ekonmskom nacionalizmu. Npr dozvolili smo Hrvatima i Slovencima da ovde imaju najbolje markete (o tome da mi nemožemo jedan običan lokal da otvorimo tamo-neću ni da pričam :D ) i da samim tim zatvore neke domaće.

Mislim da nas je svaka druga vrsta nacionaliznma vodila u ratove. Naravno, trebamo da branimo svoje ljude u Hagu, i sve Srbe koje su nepravedno optuženi ili osudjeni. I treba da Djindjića posmatramo objektivno, a ne da od njega pravimo mit i legendu

Možda si upravu, ali samo ako govoriš o Ekonmskom nacionalizmu. Npr dozvolili smo Hrvatima i Slovencima da ovde imaju najbolje markete (o tome da mi nemožemo jedan običan lokal da otvorimo tamo-neću ni da pričam :D ) i da samim tim zatvore neke domaće.

Mislim da nas je svaka druga vrsta nacionaliznma vodila u ratove. Naravno, trebamo da branimo svoje ljude u Hagu, i sve Srbe koje su nepravedno optuženi ili osudjeni. I treba da Djindjića posmatramo objektivno, a ne da od njega pravimo mit i legendu

Kakav ekonomski nacionalizam???? Nacionalizam je nacionalizam...osećaj ljubavi i odgovornosti prema svojoj naciji i otadžbini, sam po sebi ne bi dozvolio da se rvati i slovenci ovde ppored nas živih bave trgovinom...bar ne u toj meri...banke ne bi zelenašile, firme ne bi išle sa pomoći 5000 eur po zaposlenom...i sl...naši preduzetnici bi bili pomagani od novca koji je za to namenjen..a ne stranački botovi za plate u javnim preduzećima za nerad...NEma ovakav ili onakav...NACIONALIZAM JE U OVOM SVETSKOM UREDJENJU JEDINO DOBRA STVAR. Ako velike sile, a one jedino mogu da menjaju trendove, promene trend pa od njih počne denacionlizacija,...ja ću to prvi prihvatiti

Back