Nedostaje mi

Pa mogu ti reći da bi i meni baš, baš odgovaralo kad bi moje udruženje ponovo sklopilo neki ugovor s njima, čula sam da je sastav vode isti kao u Trepči a da je čak koji stepen hladnija... Ništa lepše od tronedeljnog odmora za kompletan nervni sistem (uključujući moje jadne mijelinske ovojnice oko aksona).

Pa mogu ti reći da bi i meni baš, baš odgovaralo kad bi moje udruženje ponovo sklopilo neki ugovor s njima, čula sam da je sastav vode isti kao u Trepči a da je čak koji stepen hladnija... Ništa lepše od tronedeljnog odmora za kompletan nervni sistem (uključujući moje jadne mijelinske ovojnice oko aksona).
Da,da zbog tih ovojnica oko aksona... :sad2::sad2::whistling::hahaha:
A vrlo je moguće da ja to i nemam više,ako sam ikad uopšte i imao... :eek:

Da,da zbog tih ovojnica oko aksona... :sad2::sad2::whistling::hahaha:
A vrlo je moguće da ja to i nemam više,ako sam ikad uopšte i imao... :eek:

:think: Da, da, sve to spada u domen neuropsihijatrije, samo što su moji uzroci ono prvo a tvoji to drugo... Mislim, iz složenice NEUROPSIHIJATRIJA! :mrgreen:

nedostaju mi neki ludilo zvucnici

i makedonci

Za zvučnike ne mogu da ti pomognem a što se malih Čokalija tiče, imaš Skype-imaju Skype! Molim lepo! :hvala:

Nedostaje mi setnja po Trgovistu.Volim da lutam beskrajnim sumama i skupljam sumsko bilje, a nigde ljudi na kilometre. Obozavam ovo selo zato sto je pusto.Samo lepota prirode i nista drugo.

Back