Недићева Србија!

Недић ???

• ДА -продао је земљу и свој народ

• НЕ -он је "српска мајка"

• Не знам

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kamo srece da tadic postane sto slicniji nedicu i da sto vise komunisticke bagre danas maskirane u kojekakve liberalne mondijalisticke lelemude prevaspita

ova komunjarka je definitivno kolac u srcetu ovog sve vise grogi-pdf-a

Neslazem se sa tobom.

Sto se mene tice svi koji vole Srbiju, zive u njoj i koriste sva raspoloziva sredstva da se narod i drzava oslobodi od ovog marionetsko-kvinsliskog a fasistickog rezima imaju moju podrsku.

Dosta je vise podela Srba po politickim grupama. Neka svako bude politicki gde god hoce, ali svi imaju samo jedan i samo jedan zadatak, da se svim raspolozivim sredstvima sluze da Srbija zivi slobodno. Na stub srama mogu samo oni koji nijednim gestom nisu dokazali da su deo srpskog naroda ili koji Srbiju ne smatra za svoju drzavu.

A ko ce da vlada....to nek narod odlucuje samo na slobodnim izborima svake cetiri godine.

Cim se pojavi neki novi Solana i kaze :
"Glasajte za ovoga" takvog odmah proterati iz zemlje i oduzeti mu status drzavljanstva Republike Srbije.

:eek:
Да ли стварно ЈОШ УВЕК не видиш???

Није ти било довољно што је ухапсио Караџића и предао га хашком суду?
Није ти довољно што хапси своје неистомишљенике под плаштом "демократске борбе против фашизма"?
Није ти завођење режима то што се ради медијима у Србији - гушење слободе говора?
Покорност рајху се, по твом мишљењу, не огледа у његовом трчкарању за ЕУ шаргарепом и испуњавањем свих услова, па и одрицањем од Косова које ће, сигурна сам, уследити (а још увек смо "на корак" од уласка у ЕУ)?
Да не спомињемо војску коју је уништио као министар војске, и остале гафове...

Стварно ми није јасно КОЛИКИ слепац треба да буде неко па да је још увек толико пристрасан као ти? :lol:

To su tvoje projekcije.
Karadžić je zločinac. Fašisti su fašisti, a Kurir nije primer kršenja slobode govora. Slepac je onaj koji može da projektuje takve idiotluke koje ti navodiš. Zemlja nam je zgovnana i sve je uradjeno da se pomerimo ka nekim normalnim tokovima koliko može. Dakle, tvoja šešeljevka propaganda ne može da se poredi s onim što je realnost.

КОЛИКИ слепац треба да буде неко па да је још увек толико пристрасан као ти!

To su tvoje projekcije.
Karadžić je zločinac. Fašisti su fašisti, a Kurir nije primer kršenja slobode govora. Slepac je onaj koji može da projektuje takve idiotluke koje ti navodiš. Zemlja nam je zgovnana i sve je uradjeno da se pomerimo ka nekim normalnim tokovima koliko može. Dakle, tvoja šešeljevka propaganda ne može da se poredi s onim što je realnost.

КОЛИКИ слепац треба да буде неко па да је још увек толико пристрасан као ти!

:hahaha::rotf::hahaha:

:lol: :bye:

nedic i tadic bre nemaju niceg zajednickog.

koji glup topik, nevidjeno bre sta se ovde pise!

Имају једнаку Србију по свим границама и сарадњу са окупатором,министре унутрашњих послова који хапсе људе ,,,,,много тога имају заједничког

Ако сте гласали за опцију

2. не он је српска мајка

Има мала напомена тако су називали и Недића!

ma kakav bre nedic i tadic bre?

kakva nedicevska srbija. ona bre nije postojala, postojala je okupirana srbija u sastavu rajha i nemacka se slusala inace ode glava, razumes li ti to drugarice komunistkinjo?

mogao je nedic, solunac, da dubi na glavi, rec nemacke vrhovne komande u beogradu je imala da se slusa inace streljacki vod kao u kragujevcu lepa moja ti.

a tadic?
pa jel imamo mi eu, nato vrhovnu komandu u bg?
nemamo

jel imamo naredjenje sto srbina za jednog amera?

nemamo

pa sto tadic onda radi to sto radi?

jel mora?

ne mora

ali opet radi

e radi zato sto oce, zato sto je pijun i zato sto je klasicna izdajica. niko ga bre ne primorava da bude izdajica, on je to po sopstvenom izboru.

jel sad razumes to?

nije to tako yebeno kompleksno.

i da, seti se stotine hiljada srba koje je nedic spasao od ustaskog noza i pokloni se generalu.

ta yebena neukost

kakva nedicevska srbija. ona bre nije postojala, postojala je okupirana srbija u sastavu rajha i nemacka se slusala inace ode glava, razumes li ti to drugarice komunistkinjo?

mogao je nedic, solunac, da dubi na glavi, rec nemacke vrhovne komande u beogradu je imala da se slusa inace streljacki vod kao u kragujevcu lepa moja ti.

a tadic?
ИМАМО
nemamo

ИМАМО
nemamo

jel mora?
ЈЕ ЈЕ НЕДИЋ

ne mora

ali opet radi

e radi zato sto oce, zato sto je pijun i zato sto je klasicna izdajica. niko ga bre ne primorava da bude izdajica, on je to po sopstvenom izboru.

jel sad razumes to?

i da, seti se stotine hiljada srba koje je nedic spasao od ustaskog noza i pokloni se generalu.

КАО ШТО ЈЕ ТАДИЋ КАО МИНИСТАР ОДБРАНЕ СПАСИО ПРОГНАНЕ СИВИЛЕ СА КОСОВА 2004

ta yebena neukost

:dash:

Какви све идеолошки болесници пиши басне и своје фантазије на овој теми, страва и ужас... Замислите, пореде наследника комуниста Тадића, са доказаним антикомунистом Недићем. Има ли овде модератора и катанаца???

Тема заслужује место на натприродним појавама или медицини( одсек психопатологија и идеолошка мржња и заслепљеност).

:ok: :ok:

a tadic?
nemamo
Nemamo, al nam disu za vratom. :mrgreen:

nemamo
Nemamo javno i otvoreno receno.

jel mora?

ne mora
Otkud ti znas da ne mora i kakvi su sve tajni pritisci? :think:

ali opet radi

Znaci, isuvise olako prosudjivanje. :think: Bilo ko na njegovom mestu radio bi isto, samo su svi demagozi teski i kurche se dok su u opoziciji, samo da bi dosli na vlast

A i to je uradio jer su Nemci dozvolili, da nisu, tesko da bi mogao.

Какви све идеолошки болесници пиши басне и своје фантазије на овој теми, страва и ужас... Замислите, пореде наследника комуниста Тадића, са доказаним антикомунистом Недићем. Има ли овде модератора и катанаца???

Тема заслужује место на натприродним појавама или медицини( одсек психопатологија и идеолошка мржња и заслепљеност).

Тадић није комуниста него капиталиста!

Говорили смо раније да је капитализам једанк фашизму !

ТАДИЋ ЈЕ КАПИТАЛИСТА БАШ КАО И НЕДИЋ

Након што је распуштена Комесарска управа, немачки званичници у Београду су дошли на идеју да ће се стабилност Србије, а уједно и немачки углед повећати када би се оформила једна српска влада која бн била под ауторитетом немачке окупационе власти. Одмах су о томе обавестили Хитлера, који им је издиктирао услове под којима се може образовати српска влада.

Управо се то десило и 2000 године ,фашистички капиталистички званичници у Београду су дошли на идеју да ће се стабилност Србије, а уједно и ЕУ углед повећати када би се оформила једна српска влада која би била под ауторитетом ЕУ НАТО окупационе власти

Poslednja izmena:
Након што је распуштена Комесарска управа, немачки званичници у Београду су дошли на идеју да ће се стабилност Србије, а уједно и немачки углед повећати када би се оформила једна српска влада која бн била под ауторитетом немачке окупационе власти. Одмах су о томе обавестили Хитлера, који им је издиктирао услове под којима се може образовати српска влада.

Управо се то десило и 2000 године ,фашистички капиталистички званичници у Београду су дошли на идеју да ће се стабилност Србије, а уједно и ЕУ углед повећати када би се оформила једна српска влада која би била под ауторитетом ЕУ НАТО окупационе власти

nista tu nije upravo, srbija nije okupirana drugarice nego je izdata za saku evra.
a ti nisi partizanka i niko te ne zove da ga osobadjas.

tvoja proslost je davno prosla.

ali uzmi u obzir ovo, komunjarska proslost je prolog, uvod u srpsku nesrecu i stoga, nauci da se malo sramis

nista tu nije upravo, srbija nije okupirana drugarice nego je izdata za saku evra.
a ti nisi partizanka i niko te ne zove da ga osobadjas.

tvoja proslost je davno prosla.

ali uzmi u obzir ovo, komunjarska proslost je prolog, uvod u srpsku nesrecu i stoga, nauci da se malo sramis

Будућност тек долази!
Комунисти су ослободили Србију и Југославију ,дабоме да се поносим!:brus:

a tadic?
nemamo

nemamo

jel mora?

ne mora

ali opet radi

jel sad razumes to?

ta yebena neukost
nije morao ni Nedic

nije morao ni Nedic

definitivno nije morao, mogao je da sedi kuci i uziva.
ovako se uhvatio nezahvalne uloge koju niko nije hteo da uzme na sebe, spasao jedno par stotina hiljada srba, ukljucujuci tu i familiju moje majke i na kraju su ga komunjare bacili sa prozora.

slazem se sa tobom, nije mu trebalo.
ja na njegovom mestu ne bih prihvatio tu ulogu definitivno.

definitivno nije morao, mogao je da sedi kuci i uziva.
ovako se uhvatio nezahvalne uloge koju niko nije hteo da uzme na sebe, spasao jedno par stotina hiljada srba, ukljucujuci tu i familiju moje majke i na kraju su ga komunjare bacili sa prozora.

slazem se sa tobom, nije mu trebalo.
ja na njegovom mestu ne bih prihvatio tu ulogu definitivno.

Убио се !
Требао је пре него је побио хиљаде својих људи!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back