Komunistkinja
Buduća legenda
- Poruka
- 48.824
Ратко Младић није убијао свој народ нити га је издао!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ратко Младић није убијао свој народ нити га је издао!
Al je zato jednom drugom narodu *ebo kevu ....![]()
Bolje ti je poredjenje Mladic - Hitler - Mihajlovic ... Sva trojica radila genocid ...
I ti se ponosis Mladicem ... Sramota ...
Bolje ti je poredjenje Mladic - Hitler - Mihajlovic ... Sva trojica radila genocid ...
I ti se ponosis Mladicem ... Sramota ...
Al je zato jednom drugom narodu *ebo kevu ....![]()
Na koga to tacno mislis ?
Amerikanci i Nemci nisu napadali Republiku Srpsku osim sto su bombardovali.
Doduse imali su svoje ispostave na tlu sirom Republike Srpske ali ih je on vesto "istumbao".
Pomeni i svoj SS Handzar i nasera orica,sto se stidis.
Moj nije sigurno, moji su se dedovi borili u partizanima, cuvam kuci jos neko ordenje, i svo Bosnjaci Sandzaka su se borili u Partizanima, otuda i ime GLAVNE ULICE u Prijepolju ULICA SANDZACKIH BRIGADA , spomenik 4. decembar i sl.
A taj vas Mihajlovic Draza je naredio onom crnogorskom Bujisicu etnicko ciscenje nesrpskog stanovnistva sa prostora Sandzaka ... Ima na netu samo mi mrsko da trazim, vec sam jednom postavljao ...
Moj nije sigurno, moji su se dedovi borili u partizanima, cuvam kuci jos neko ordenje, i svo Bosnjaci Sandzaka su se borili u Partizanima, otuda i ime GLAVNE ULICE u Prijepolju ULICA SANDZACKIH BRIGADA , spomenik 4. decembar i sl.
A taj vas Mihajlovic Draza je naredio onom crnogorskom Bujisicu etnicko ciscenje nesrpskog stanovnistva sa prostora Sandzaka ... Ima na netu samo mi mrsko da trazim, vec sam jednom postavljao ...
Сигурно се нису борили под том заставом коју имаш на аватару![]()
Зашто је глупо и један и други раде за РАЈХ ,капиталистичко легло фашизма .
Тадић је баш као Недић дозволио да се подели земља,похапсио све који се противе његовом режму и наставља да ради оно што народ не жели .Да се баца на колена пред РАЈХОМ!
Ma da , sad kad si se prosrala sa lupetanjem od handzar diviziji ide izvlacenje na smajlije i moj avatar
PS. Ovo je grb Bosnjaka u Sandzaku, nije nikakva zastava, a borili su se pod plavo-bijelo-crvenom zastavom sa petokrakom ...![]()
Jesi li apsolutno sigurna? Dala bi zivot za svoju ideologiju? Znas li kako je to kad te neko suoci sa cevi, ili sa ubistvom porodice?
Комунизам није само идеологија ,комунизам је слобода!
ДА!
Комунизам није само идеологија ,комунизам је слобода!
ДА!
kamo srece da tadic postane sto slicniji nedicu i da sto vise komunisticke bagre danas maskirane u kojekakve liberalne mondijalisticke lelemude prevaspita
ova komunjarka je definitivno kolac u srcetu ovog sve vise grogi-pdf-a
Molim bar po jedan primer...
Daj po jedan primer napšenja drugih, prodaje svojih ljudi, zavodjenja režima i pokornosti rajhu od strane Tadića. Samo daj po jedan primer.
Iako znam da ga nema, i da je ovo laž, molim da me se razuveri, jer žalim da znam da li se nešto promenilo od prekjuče....