Недићева Србија!

Недић ???

• ДА -продао је земљу и свој народ

• НЕ -он је "српска мајка"

• Не знам

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Al je zato jednom drugom narodu *ebo kevu ....:(

002.jpg

ДА

Pomeni i svoj SS Handzar i nasera orica,sto se stidis.

Moj nije sigurno, moji su se dedovi borili u partizanima, cuvam kuci jos neko ordenje, i svo Bosnjaci Sandzaka su se borili u Partizanima, otuda i ime GLAVNE ULICE u Prijepolju ULICA SANDZACKIH BRIGADA , spomenik 4. decembar i sl.

A taj vas Mihajlovic Draza je naredio onom crnogorskom Bujisicu etnicko ciscenje nesrpskog stanovnistva sa prostora Sandzaka ... Ima na netu samo mi mrsko da trazim, vec sam jednom postavljao ...

Moj nije sigurno, moji su se dedovi borili u partizanima, cuvam kuci jos neko ordenje, i svo Bosnjaci Sandzaka su se borili u Partizanima, otuda i ime GLAVNE ULICE u Prijepolju ULICA SANDZACKIH BRIGADA , spomenik 4. decembar i sl.

A taj vas Mihajlovic Draza je naredio onom crnogorskom Bujisicu etnicko ciscenje nesrpskog stanovnistva sa prostora Sandzaka ... Ima na netu samo mi mrsko da trazim, vec sam jednom postavljao ...

ojd ne laprdaj odkud Bosnjaci u Raskoj sve su to etnicki Srbi muslimanske vjere

Сигурно се нису борили под том заставом коју имаш на аватару:hahaha:

Зашто је глупо и један и други раде за РАЈХ ,капиталистичко легло фашизма .

Тадић је баш као Недић дозволио да се подели земља,похапсио све који се противе његовом режму и наставља да ради оно што народ не жели .Да се баца на колена пред РАЈХОМ!

Kao prvo, nacizam je nista drugo do nacionalisticki socijalizam, kao sto i ime partije tih idiota i kaze. A ti bi verovatno izasla i rekla da ti pucaju u grudi junacke?

Ma da , sad kad si se prosrala sa lupetanjem od handzar diviziji ide izvlacenje na smajlije i moj avatar :bye:

PS. Ovo je grb Bosnjaka u Sandzaku, nije nikakva zastava, a borili su se pod plavo-bijelo-crvenom zastavom sa petokrakom ...:bye:

Mozda bih i mogao da ti u to poverujem ako me ubedis da su se protiv americko-nemacko-hrvatskog fasizma zajedno sa Srbima borili i Srbi muslimanske vere.

Poslednja izmena:
Molim bar po jedan primer...
Daj po jedan primer napšenja drugih, prodaje svojih ljudi, zavodjenja režima i pokornosti rajhu od strane Tadića. Samo daj po jedan primer.

Iako znam da ga nema, i da je ovo laž, molim da me se razuveri, jer žalim da znam da li se nešto promenilo od prekjuče....

:eek:
Да ли стварно ЈОШ УВЕК не видиш???

Није ти било довољно што је ухапсио Караџића и предао га хашком суду?
Није ти довољно што хапси своје неистомишљенике под плаштом "демократске борбе против фашизма"?
Није ти завођење режима то што се ради медијима у Србији - гушење слободе говора?
Покорност рајху се, по твом мишљењу, не огледа у његовом трчкарању за ЕУ шаргарепом и испуњавањем свих услова, па и одрицањем од Косова које ће, сигурна сам, уследити (а још увек смо "на корак" од уласка у ЕУ)?
Да не спомињемо војску коју је уништио као министар војске, и остале гафове...

Стварно ми није јасно КОЛИКИ слепац треба да буде неко па да је још увек толико пристрасан као ти? :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back