Februar
1. februar
The Investigation - danska serija o dogadjajima iz 2017-te i istrazi u vezi smrti svedske novinarke u podmornici. I HBO je izgleda krenuo kao i Netflix sa medjunarodnim serijama dok je Los Andjeles u lockdownu. A verovatno su i shvatili da za jednu americku mogu da naprave 10 evropskih serija za iste pare.
3. februar
Firefly Lane - drama/romansa o dve prijateljice i njihovom prijateljstvu od tinejdzerskih dana do kraja zivota sto bi se reklo. Po romanu
Kristin Hane. Katherine Heigl (Grey's Anatomy).
5. februar
Invisible City - nova netflixova brazilska serija. Krimi, drama, fantazija o detektivu koji u toku istrage o ubistvu pronalazi tajni podzemni svet o kome se pricalo u brazilskim predanjima i legendama.
6. februar
Devil May Care - animirana serija o koordinatoru za medije koji mora da rebrendira pakao kao dobro mesto za zivot. Alan Tudyk.
7. februar
The Equalizer - ja mislim da ovo stvarno nema smisleta vise, ali ajde. Secate se istoimenih filmova sa Denzelom. Ovo je sad serija, ali umesto Denzela - Queen Latifah. E zivote.
8. februar
Black Lightening - 4. sezona
10. februar
Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel - netflix pravi novu true crime antologiju - krimi, misterija, dokumentarac. U svakoj sezoni ce se fokusirati na jednu lokaciju u kojoj su se desavali zlocini u proslosti. Prvi je Cecil hotel u Los Andjelesu u kom su, izmedju ostalog, u isto vreme zivela dvojica serijskih ubica.
11. februar
Clarice - vec najavljeni nastavak Kad jaganjci utihnu. Radnja prati Clarise koja je u Vasingtonu nedugo nakon dogadjaja iz filma. Alex Kurtzman je kreator serije.
12. februar
Are You Afraid of the Dark? - 2. sezona. Pre nekoliko godina sam vam preporucio ovu seriju. Malo podsecanje posto je davno bilo. Nova devojka u gradu postaje deo grupe obozavatelja horora. Kao deo inicijacije mora da smisli stvarno strasnu pricu. Ona opise svoje nocne more koje kasnije pocinju da se obistinjuju i stavljaju celu grupu u opasnost. Posle dve godine stize druga sezona sa 6 epizoda umesto 3 kao u prvoj.
Into the Dark: Tentacles - posle 7 meseci pauze nastavlja se druga sezona Into the Dark. Da podsetim rec je o seriji sastavljenoj od horor filmova koji izlaze jednom mesecno i obicno se radnja desava za vreme vecih praznika koji su a programu u tom mesecu. Ovde ce verovatno biti tema Dan zaljubljenih.
15. februar
The Crew - komedija sa Kevin Jamesom smestena u Nascar svet automobilskih trka.
16. februar
Kenan - komedija o crncu udovcu koji pokusava da podize svoju dece uz stalne sukobe sa tastom belcem kojeg glumi Don Johnson.
Queen Sugar - 5. sezona
Young Rock - vec najavljena komedija o zivotu i prikljucenijima Dwayne "The Rock" Johnsona.
17. februar
Behind Her Eyes - britanska drama, adaptacija romana
Sarah Pinborough
Good Trouble - 3. sezona
Hello, Me! - netflixova azijska serija
18. februar
It's a Sin - britanska serija o gejevima smestena u 80-te godine proslog veka
19. februar
For All Mankind - 2. sezona
Tell Me Your Secrets - krimi, drama, misterija o tri problematicna lika.
Tribes of Europa - jos jedna netflixova evropska serija. Akcija, avantura, drama, smestena u distopijsku buducnost gde se posle globalne katastrofe ceo kontinent pretvara u mini plemenske grupe koje se bore za dominaciju.
23. februar
Superman & Lois - vec najavljeni spinoff Supergirla
24. februar
Ginny & Georgia - netflixova kopija Gilmore Girls o mladoj mami i cerki tinejdzerki. Kako to vec ide u netflixovom stilu majka je belkinja, a cerka crnkinja.
Snowfall - 4. sezona
25. februar
Punky Brewster - nastavak serije iz 80-tih. Od novih likova tu je Fredie Prinze Jr.
28. februar
The Walking Dead - nastavak 10. sezone. Jos 6 epizoda.
Pa dobro i nije tako mrsavo kao sto sam mislio da ce biti. Upao je i Are u afraid of the dark i Into the dark.
Mart za sada samo The Flash i The Falcon and the Winter Soldier.