Nedeljni raspored serija i najave

• Začetnik teme Začetnik teme Tzar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Trenutno se snimaju Upload 2. sezona i The Expanse 6. sezona. I obe se snimaju do aprila 2021. :D

Uskoro treba da pocne da se snima i Space Force. Sto mi se bas i ne svidja. Nadam se da Greg Daniels nece da zbomba i Upload i Space Force i da snima obe serije istovremeno. Valjda zna da je Upload prioritet. :sad2:

U februaru pocinje sa snimanjem Star Trek Picard i Star Trek Strange New Worlds - nova serija sa kapetanom Pike-om iz Discovery-ja.
Onda The Boys koji ce se snimati od februara do avgusta. The Walking Dead i The Walking Dead World Beyond, The Umbrella Academy, What We Do In The Shadows, Dexter. Na prolece treba da pocne sa snimanjem His Dark Materials 3. sezona. To su neke vidjenije serije koje onda mozemo da ocekujemo do kraja godine.

Za Better Call Saul je zvanicno early 2021 pocetak snimanja. Nije jos odredjen datum kad pocinje, ali uskoro.

Pravila sa snimanja Uploada. Posle karantina i testova na koronu, mogu da izlaze u grad i setaju ili dzogiraju. Ali smeju da imaju socijalni kontakt samo sa drugim glumcima iz ekipe koji su prosli karantin. Znaci, mogu u grad, mogu u prodavnicu ili pekaru, ali bez kontakta sa drugim ljudima, nema price, autograma, grljenja i slikanja. Obicno izlaze u parovima, nakupuju se klope i slatkisa i nazad. I tako jos 3 meseca. z:lol: ili ovaj smajliz:cry:. U svakom slucaju nadam se da ce izdrzati i da se radujemo opet kad izadje druga sezona.

Walker - izasla je prva epizoda. Nije nesto posebno, ali moze da se gleda.

Na srecu onaj antitalenat od glumice Padaleckijeva zena glumi njegovu zenu koju ubiju na pocetku serije, tako da se nadam da se nece mnogo pojavljivati dalje. Ostatak ekipe je Jared Padalecki (Sem iz Supernatural) kao Walker teksaski rendzer, Mitch Pileggi kao njegov cale, lepotica Lindsey Morgan (Raven iz the 100) bila mi je omiljeni lik u The 100 posle Alycie Debnam-Carey i jos jedna lepotica Odette Annable (Samantha/Reigna iz Supergirl).

Walker je rendzer kojem ubiju zenu iz nepoznatih razloga, razocara se u zivot posle toga, prepusti alkoholu i napusti decu i porodicu. Posle godinu dana vraca se u grad i na posao, deca su se otudjila, vise ih ne poznaje, a i na poslu mu ne cvetaju ruze. Ima novu partnerku rukija Micki Ramirez koju glumi Lindsey Morgan, koja ga spasava iz raznih nevolja i mala komanduje vise nego Walker za sada. z:lol:

Dang it. 6. sezona The Expanse ce biti i poslednja. Ne zna se zasto. Knjiga ima boga pitaj koliko 8 i deveta treba da izadje ove godine. A u seriji su stigli do 5. knjige.
Koja je poenta da se zavrsi serija pre knjiga. z:cry:

I nece biti pilota Alexa (Cas Anvar) u poslednjoj sezoni.

Ovo je bas bezveze, najbolji svemirski SF se zavrsava. Ko zna sta se tu desavalo. Prvo su bili na syfy, pa netflix, pa amazon na kraju.

Jos ce Upload ostati jedino od SF-a sto valja. I Picard. Patrick Stewart je primio vakcinu protiv korone da bi snimao drugu sezonu u februaru. Ne daj se cica. z:poz:

Sta je jos novo kazu da Apple tv+ ima samo 38% gledalaca koji placaju pretplatu, svi su na trialu. To je duplo manje nego sto imaju HBO max i Disney+.
Ne pominju Amazon prime, ali mislim da je prime u svakoj kuci u americi. Na kraju ce ispasti ko nije dobar sa Jeffom nema nista od snimanja.

prva.jpg

Sada je i zvanicno. Robbie je objavio prvu sliku sa snimanja Uploada. Tako da vidite da su moje informacije bile prave i mnogo pre vremena. z:lol:

Jedino sto me moja Andy izneverila da mi kaze kad pocinje, ali oprosticu joj. :heart::heart::heart:

Nema Andy na slici sto je i ok, posto na kraju prve sezone bezi iz grada sa Bajronom. Tako da na pocetku druge sezone nece biti andjeo, ostaju Zejneb i Josh Banday kao andjeli u Lakeview-u i oni ce da se nose sa Nejtanom i Ingrid koja se uploadovala na kraju prve sezone. A Nora (Andy) i Bajron snimaju na drugoj lokaciji.

E da sad tek vidim da je Zejneb skratila kosu i da ima istu frizuru kao u prvoj sezoni. Sto znaci da ce verovatno da osisaju Andy. z:lol:

Poslednja izmena:
Gledao sam februar. Bice mrsavo. Najavio sam sve vidjenije stvari Mladog Roka, Klaris, bice i jedna mini serija sa Evom Green, ali nista spektakularno.

Jedina nova dobra vest je da se vraca The Walking Dead u februaru. Ako se secate bilo je 15 epizoda u 10 sezoni do lockdowna, pa onda ona jedna poslednja koju nisu stigli da zavrse u decembru ili kad vec, pa sad stize jos 6 epizoda za koliko su produzili sezonu. E tih 6 epizoda ide od 28. februara. z:lol:

I onda u februaru pocinju da snimaju poslednju sezonu koju ce isto da razvuku na 2 godine, ali sa nesto vise epizoda.

Aaa dobre vesti bice i 10. sezona Doc Martina. z:lol: Bilo je povuci potegni da li ce se uopste nastaviti Doc Martin, ali ipak ce biti serije. Snimace se ove godine.

Netflix pravi Resident Evil seriju, treba uskoro da pocne snimanje.

Od SF-a
Dve nove Star Wars serije na Dizniju - Obi-Wan Kenobi u aprilu, Star Wars: Andor u oktobru.
Star Trek Picard snimace se 2 sezone odjednom. Druga od februara do juna, a treca od jula do decembra. Ovo valjda dok je kep jos u snazi.
Raised by Wolves druga sezona pocinje snimanje u martu.

Od supernaturala
Raising Dion se snima sa zakasnjenjem, bice gotovo snimanje u martu. Ovu supernatural seriju sam vam preporucio.z:lol:
Snima se i Locke & key druga sezona

upl s2.jpg

Sta se desilo sa slicicom. Evo nove. Slatka je i sa kratkom kosicom, ali vise mi je do toga da pusti ponovo dugu prirodnu, tako je prelepa i da ne dira nista ovaj put. A pisao sam joj kad je bila kod frizera, ne diraj nista ako boga znas, ali nije pomoglo. z:lol:z:lol:z:lol:

Anywayz, izgleda da po ovom odsustvu nece dugo biti van glavne price u Lakeview. mozda jednu epizodu i onda se vraca kao andjeo.

Februar z:lol:

1. februar
The Investigation - danska serija o dogadjajima iz 2017-te i istrazi u vezi smrti svedske novinarke u podmornici. I HBO je izgleda krenuo kao i Netflix sa medjunarodnim serijama dok je Los Andjeles u lockdownu. A verovatno su i shvatili da za jednu americku mogu da naprave 10 evropskih serija za iste pare.

3. februar
Firefly Lane - drama/romansa o dve prijateljice i njihovom prijateljstvu od tinejdzerskih dana do kraja zivota sto bi se reklo. Po romanu Kristin Hane. Katherine Heigl (Grey's Anatomy).

5. februar
Invisible City - nova netflixova brazilska serija. Krimi, drama, fantazija o detektivu koji u toku istrage o ubistvu pronalazi tajni podzemni svet o kome se pricalo u brazilskim predanjima i legendama.

6. februar
Devil May Care - animirana serija o koordinatoru za medije koji mora da rebrendira pakao kao dobro mesto za zivot. Alan Tudyk.

7. februar
The Equalizer - ja mislim da ovo stvarno nema smisleta vise, ali ajde. Secate se istoimenih filmova sa Denzelom. Ovo je sad serija, ali umesto Denzela - Queen Latifah. E zivote.

8. februar
Black Lightening - 4. sezona

10. februar
Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel - netflix pravi novu true crime antologiju - krimi, misterija, dokumentarac. U svakoj sezoni ce se fokusirati na jednu lokaciju u kojoj su se desavali zlocini u proslosti. Prvi je Cecil hotel u Los Andjelesu u kom su, izmedju ostalog, u isto vreme zivela dvojica serijskih ubica.

11. februar
Clarice - vec najavljeni nastavak Kad jaganjci utihnu. Radnja prati Clarise koja je u Vasingtonu nedugo nakon dogadjaja iz filma. Alex Kurtzman je kreator serije. z:)

12. februar
Are You Afraid of the Dark? - 2. sezona. Pre nekoliko godina sam vam preporucio ovu seriju. Malo podsecanje posto je davno bilo. Nova devojka u gradu postaje deo grupe obozavatelja horora. Kao deo inicijacije mora da smisli stvarno strasnu pricu. Ona opise svoje nocne more koje kasnije pocinju da se obistinjuju i stavljaju celu grupu u opasnost. Posle dve godine stize druga sezona sa 6 epizoda umesto 3 kao u prvoj. z:)
Into the Dark: Tentacles - posle 7 meseci pauze nastavlja se druga sezona Into the Dark. Da podsetim rec je o seriji sastavljenoj od horor filmova koji izlaze jednom mesecno i obicno se radnja desava za vreme vecih praznika koji su a programu u tom mesecu. Ovde ce verovatno biti tema Dan zaljubljenih.

15. februar
The Crew - komedija sa Kevin Jamesom smestena u Nascar svet automobilskih trka.

16. februar
Kenan - komedija o crncu udovcu koji pokusava da podize svoju dece uz stalne sukobe sa tastom belcem kojeg glumi Don Johnson.
Queen Sugar - 5. sezona
Young Rock - vec najavljena komedija o zivotu i prikljucenijima Dwayne "The Rock" Johnsona.

17. februar
Behind Her Eyes - britanska drama, adaptacija romana Sarah Pinborough
Good Trouble - 3. sezona
Hello, Me! - netflixova azijska serija

18. februar
It's a Sin - britanska serija o gejevima smestena u 80-te godine proslog veka

19. februar
For All Mankind - 2. sezona
Tell Me Your Secrets - krimi, drama, misterija o tri problematicna lika.
Tribes of Europa - jos jedna netflixova evropska serija. Akcija, avantura, drama, smestena u distopijsku buducnost gde se posle globalne katastrofe ceo kontinent pretvara u mini plemenske grupe koje se bore za dominaciju.

23. februar
Superman & Lois - vec najavljeni spinoff Supergirla

24. februar
Ginny & Georgia - netflixova kopija Gilmore Girls o mladoj mami i cerki tinejdzerki. Kako to vec ide u netflixovom stilu majka je belkinja, a cerka crnkinja.
Snowfall - 4. sezona

25. februar
Punky Brewster - nastavak serije iz 80-tih. Od novih likova tu je Fredie Prinze Jr.

28. februar
The Walking Dead - nastavak 10. sezone. Jos 6 epizoda.

Pa dobro i nije tako mrsavo kao sto sam mislio da ce biti. Upao je i Are u afraid of the dark i Into the dark.
Mart za sada samo The Flash i The Falcon and the Winter Soldier.

Resident Alien - pocela je nova serija, komedija, drama, misterija sa Alan Tudyk-om. Alan glumi zlog vanzemaljca koji je dosao na nasu planetu sa ciljem da unisti ljudsku vrstu, ali u presudnom momentu njegov brod se rusi i on gubi oruzje koje mu je potrebno za masovno unistenje zemljana. Aterira u brdima Kolorada u sred zime. Dok trazi oruzje koje mu je potrebno da zavrsi misiju, preuzima identitet lekara koji je bio na odmoru u svojoj kolibi. Nakon ubistva lokalnog lekara u obliznjem gradicu preuzima njegovu ordinaciju i vodi istragu o ubistvu dok se istovremeno zblizava sa lokalcima. z:lol:

QAnon: The Search for Q - izasao je Viceov dokumentarac u tri dela o potrazi za Q-om. Ne znam da li ga nadju na kraju jer sam odgledao prvu epizodu, ali je zanimljivo, pojava Q-a i kako je doslo do podela i sukoba u USA zbog politike. I na nekom mikro nivou, medjuljudskim odnosima, na primer, jedan od likova je pevac koji se posvadja sa ostatkom benda i napusti bend zbog politike. Lici malo na Jugoslaviju 90-tih. Sto bi se reklo zakucala mecka i na njhova vrata. Tako da eto bacite pogled ako vas zanima tema.

The Nevers - izasao je trejler za novu supernatural seriju smestenu u viktorijansko doba. Kostimi, scenografija, lici malo na deo A Discovery of Witches kad su u Londonu u proslosti. U to vreme pojavljuje se nova grupa ljudi koji imaju super moci, dve zene se udruzuju da ih okupe i bore se protiv svih ostalih. Zanimljiva ekipa u najavi Nick Frost, Denis O'Hare (True Blood), Olivia Williams (The Postman, Dollhouse, The Sixth Sense), Eleanor Tomlinson (Poldark)... Startovace ove godine. z:lol:

The Wheel of Time - serija sa kojom Amazon misli da se ukljuci u mac i magija serije. HBO ima GoT, Netflix Witchera, ovo je ono sto je ostalo. Volim Jordanove knjige, kupio sam ih sve na engleskom kad jos nije bilo prevoda u Laguni. Sveukupno bar 10.000 stranica procitanih. :D

Za one koji nisu citali, prva knjiga je malo kopija Tolkinove druzine prstenova, ali posle se razvija u originalnu pricu i ima mnogo potencijala za dobru seriju.

Ono sto mi se u startu ne svidja sto su krenuli netflixovim putem da ubacuju raznobojne likove suprotno knjigama i zdravoj pameti. Tako da ce se u seriji na pocetku u malom seocetu naci belci, crnci, azijati, miksevi svih vrsta kao da je New York, a ne selo.

Nove vesti su da su jos 2019-te poceli da snimaju, ali su dva puta prekidali prosle godine u martu i septembru zbog korone. Ipak su uspeli da zavrse 6 celih epizoda od planiranih 8 za prvu sezonu. Ocekuje se da ce serija konacno krenuti ove godine. :D

Pocela je Clarice. Pristojno, mada nista spektakularno. Nije mi se nesto dopala glavna glumica. Ipak su trebali da nadju neku za koju ce publika da navija. Ovako se niko nece potresti ako ovu pojedu. :D

Radnja se nastavlja posle dogadjaja iz jaganjaca. Clarice ide na terapiju odakle je vadi poziv glavne tuziteljke da dodje u Vasington gde se pojavio novi serijski ubica. Clarice se jos vodi kao rookie, ali posto je sredila Bufalo Bila potrebna im je zbog medija, a mozda nekom madjijom ili iskustvom posle Hanibala i Bila uhvati novog ubicu.

Za pocetak je vise klasicna detektivska serija sa ubistvima nego neki veliki horor, a videcemo za dalje.

Ancient Aliens - nastavljena je sezona sa specijalom od sat i po u kom je specijalni gost William Shatner (kapetan Kirk iz Star Treka). Bill okuplja ancient alieniste oko okruglog stola i daje im sansu da ga ubede da vanzemaljci stvarno postoje. :D

Are You Afraid of the Dark? - pocela je druga sezona, ali se ne nastavlja radnja na prvu. Potpuno je nova prica sa novim likovima i glumcima.

Od novina pravice se Mr and Mrs Smith serija. Mr Smith ce biti crnac, a gospodja belkinja ona iz Fleabaga Phoebe Waller-Bridge.

Back