NEČUVENO Baka Mirki (82) koja je socijalni slučaj prodali DUŠEK OD 120.000 DINARA

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Upomoć, moj deka je žrtva prevare "od vrata do vrata" i kupio je jako skupe uredjaje firme Lupo Home Line

Ukratko, kupio je masažer za vrat i za noge, svaki uređaj je po 36 000 din = 72000 din, na 18 rata (po 4134). Dao je kaparu 2000 dinara. Ja sada želim da mi raskinemo ugovor i vratimo im uređaje jer smatram da je on obmanut, sledi detaljan sled događaja.

Moj deka je, kao dijabetičar i osoba koja ima parkinsonovu bolest, podneo zahtev za kućnu negu preko socijalnog. Juče ga neko zove na fiksni, i predstavljaju se kao dve doktorke, koje u saradnji sa PIO dolaze "da prekontrolišu zdravlje" kod starijih ljudi, on je pretpostavio da su to doktori vezani upravo za tu kućnu negu.

reddit,serbia/comments/esip0q

opet se pominje PIO kao i kod ove bake iznaše priče ??
uigrana šema, dokaz za preverno ponašanje?

Ima sluzba koja brine o socijalnim slucajevima, ali ti to ne razumes, kao ni oni sami svoju ulogu.
Vole da budu intelegencija, ali mozak ostave kod kuce kad im podvikne neka lokalna bitanga iz duboke drzave, pa i na moral zaborave da bi stitili svoje dupe.
Све има, и закони који штите потрошаче, и ЦСР који брине о соц.случајевима и лицима која су неурачунљива.

Једино што све то не функционише у пракси.

Заиста је чудно што нема никога да стане на страну сиротих продаваца душека, који су направили добар пословни аранжман, донели профит послодавцу и показали како изгледа модерно пословање на једном динамичном тржишту.

Заиста је чудно што нема никога да стане на страну сиротих продаваца душека, који су направили добар пословни аранжман, донели профит послодавцу и показали како изгледа модерно пословање на једном динамичном тржишту.
Jeste, jadnici. Evo, tebi zelim da ti dodju u kucu da razmenite iskustva.

А што ви сви толико љубите капитализам, а осуђујете када неко некога насамари на тржишту роба/услуга/рада/капитала.Основна премиса капиталистичког тржишта је да неко губи а неко добија.

У конкретном случају, баба је изгубила, а продавац душека је добио, и то је нормално у капитализму.Ко се не понаша као савестан и добар домаћин(привредник) настрада.

Баба није проглашена пословно неспособном и може да ступа у уговорне односе.Пословну неспособност утврђује суд у ванпарничном поступку и таквих лица има око пар хиљада у целој Србији.

А што ви сви толико љубите капитализам, а осуђујете када неко некога насамари на тржишту роба/услуга/рада/капитала.Основна премиса капиталистичког тржишта је да неко губи а неко добија.

У конкретном случају, баба је изгубила, а продавац душека је добио, и то је нормално у капитализму.Ко се не понаша као савестан и добар домаћин(привредник) настрада.

Баба није проглашена пословно неспособном и може да ступа у уговорне односе.Пословну неспособност утврђује суд у ванпарничном поступку и таквих лица има око пар хиљада у целој Србији.
Zašto misliš da je izgubila? Dobila je dobar dušek koji je htela i za koji je platila i potpisala ugovor.

Ма, шта ми наприча... :flert:
То што од тебе може да се направе двојица нормалних без да ишта фали је твој проблем, немој сад да оптерећујеш буџет!:lol:
Pa ja razumem da koleginica Nata sa svojih 50 kila sa sve garderobom na sebi može za istu satnicu da pregura smenu sa mini-plazma keksom i da se prejede sa istom ali ja bez 300gr u litar mleka teško...

Zašto misliš da je izgubila? Dobila je dobar dušek koji je htela i za koji je platila i potpisala ugovor.
Koliko sam ja razumeo tekst ona se nigde nije žalila na dušek, na neokrečene zidove jeste i to što nema struju...pominjala da bi to trebalo socijalno da reguliše...samo se zajebala - mi smo Srbija a ne Deutchland...

Dobar smo narod - na Krivom Stojku nam mesto da se nataknemo i zapevamo!
stvarno vas nataknute treba banovati malo
a za skandinavce sam ti postavio link

nije bre u redu da se vara niko, ali to naticanje ko ce koga ti bre to na svakoj temi si ti seksualna manjina, jel ti brani neko da se ''natices''?

Pa ja razumem da koleginica Nata sa svojih 50 kila sa sve garderobom na sebi može za istu satnicu da pregura smenu sa mini-plazma keksom i da se prejede sa istom ali ja bez 300gr u litar mleka teško...
Нема ти друге, него краву на терасу а у парку преко пута да посејеш кукуруз... :lol:

Back